Ove godine Interliber se održava od 10. do 14. 11.
Ide li netko? Pišu li se popisi zanimljivih naslova?
Ja neću ići jer nisam u Zg, ali možda zamolim mamu da skokne po par knjiga.
Sve ideje i sugestije su dobrodošle. :-)
Printable View
Ove godine Interliber se održava od 10. do 14. 11.
Ide li netko? Pišu li se popisi zanimljivih naslova?
Ja neću ići jer nisam u Zg, ali možda zamolim mamu da skokne po par knjiga.
Sve ideje i sugestije su dobrodošle. :-)
ja jedva čekam,samo kaj još ne znam što bi kupila...prvo moram razgledat...
:klap: Ja jedva čekam razgledavanje, a zapravo nemam pojma hoću li išta naći, nemam nikakve popise. (Nemam ih nikad, ali uvijek nađem nešto zanimljivo. Možda ovaj put ne nađem ništa. :mrgreen:)
volim interliber. ove godine kupujemo slikovnice :)
Joj ja bi išla,a ne mogu:cry::cry::cry:
Uvijek sam se prije vraćala sa gomilom knjiga.
Ajmeee, obožavam Interliber!!!:klap:
Idem svake godine, ali bojim se da ove neću moći.. :cry: Tada ću biti u 33.tjednu pa ne znam koliko mi je pametno guranje po paviljonima... :-|
A obično prvo virnem na internetske stranice izdavačkih kuća da vidim što je novo i sl., ali uvijek se nađu bar 2-3 naslova koje nisam namjeravala kupiti.. :mrgreen:
Svake godine iščekujem Interliber kao događaj sezone, bez njega bi mi 11. mjesec bio nikakav.
Na žalost, ove godine ne mogu računati na bogznakakvu kupovinu, jer u stanu doslovno nemamo više mjesta za još knjiga. Ali svakako namjeravam nabaviti knjigu "Kult amatera" (http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=462) i možda još koji naslov iz biblioteke Facta (Algoritam), ako izađe nešto od onog što im je u pripremi.
Inače, Fraktura ima stvarno dobrih i zanimljivih naslova, tamo bi se sigurno isplatilo tražiti.
Evo, to su moje preporuke ovako na brzinu, iz glave, bez puno razmišljanja.
Čini mi se da će ove godine na Interliberu biti manje ljudi nego prethodnih godina. Meni će biti prvi put da ne idem.
Obično sam kupovala dječje knjige, neke s popisa, a neke spontano (uglavnom sa štanda zadarskog Foruma, tamo bih se uvijek nakrcala). Naravno, bilo je tu i dosta publicistike i nešto beletristike.
tanja_b, puno ti hvala na preporuci :-) , ova knjiga zvuči stvarno dobro. Moram vidjeti postoji li u nekoj od ovdašnjih knjižnica u izvorniku (ili možda u njemačkom prijevodu).
Inače, mislila sam da ću ove godine posve sigurno kupiti "Kule u zraku", no ipak sam je kupila prošli vikend u Zg. Nisam izdržala čekanje. :mrgreen:
svakako ću ga posjetiti, prošle godine još sam se bila oporavljala od poroda u to vrijeme, a inače idem svake godine. i volim iznenađenja, pa neću unaprijed tražiti "što je novo".
obožavam interliber...i ja ću se ove godine orijentirati na slikovnice
Mi se isto veselimo Interliberu
ja sam prošle godine bila na interliberu tjedan dana prije nego sam rodila :) bolje šetati po interliberu nego sjediti kući i čekati :)
Nama fale neke Disney enciklopedije koje su izlazile uz večernji (ili 24 sata?)..mislite da bi ih se moglo pronaći na Interliberu?
sljedeci vikend nam je guzvovit, i ne znam da li cemo stici do Interlibera
ako da, pikiramo na stripovska izdanja, i casopise
svake godine ima i odlicne dzepne SF literature po super cijenama
i ja brojim dane. najviše volim srpske i bosanske štandove, prošle sam godine ubola fantastične naslove kojih ovdje nema... Kuća imama (spomenula sam je na Što čitate) i prepredobru Miris kiše na Balkanu od Gordane Nuić po čemu se upravo snima serija... ma zaraza živa!!!!! jedva čekam Interliber......
ja uvijek moram unaprijed ograničiti iznos novca koji nosim jer sam spremna potrošiti sve što imam. uvijek nađem nešto. iako nemam više kamo s knjigama pa sam sve češće u knjižnici. a i bolje je za kućni budžet
Evo najave s t-portala:
http://www.tportal.hr/kultura/knjize...nterliber.html
mmm interliber :)...
pratim topic i vaše postove
, nadam se da ću ove godine uspjet otić bar na 2-3 sata.
Egmont ove godine totalno razočaranje što se tiče cijena. Nisam kupila ništa tamo, a to mi se još nikad nije dogodilo. :|
Zato svaka čast Algoritmu na knjigama po 10 kn. :klap: Planetopija ima knjige po 20 kn (jedna od njih je i Budizam za majke), ja sam uzela tri i još jednu dobila na poklon. :klap:
moju zlu namjeru da ove godine odem bez djeteta je osujetila njena bolest. sad smo zaključane doma. možda uspijem pobjeći jednu od onih večeri kad duže rade.
Ja sam najviše knjiga nakupovala za malenu- 4 knjige iz serije Petra (25 kn svaka), Medo Tobi i Božić (25 kn), neke bojanke (10 kn), slagalice( 20 kn) i Slikovnicu trgalicu (70 kn), bajke u izdanju Naše djece. Na Forumovom štandu smo dobili nekoliko postera sa Tobijem i Petrom, malenu je to najviše oduševilo. Inače "Naša djeca" ima brdo sniženih slikovnica, 10 do 20 kn.
Sebi i nisam nakupovala nešto puno, svega 2 knjige:
Ayaan Hirsi Ali, nova knjiga "Nomatkinja", 130 kn, Ljevak
Jenny Downham, prije nego što odem, 99 kn, Profil
Po ovome što Teddy piše izgleda da sam i puno toga propustila, uopće nisam snimila naslove po 10 kn kod Algoritma, a ni Budizam za majke kod Planetopije.
Izgleda da će me Interliber još jednom vidjet ove godine, ovaj put laganini. :)
Iako, i nema nekih genijalnih popusta ove godine, barem se meni tako čini.
Ostvarenje ove godine neće biti na Interliberu, pa nude 50% popusta
http://www.izvorznanja.com/index.php...o-2500-kn.html
Jeste vidjele golden marketing, imaju oni kakva sniženja?
ja sam se sad vratila.
a ne znam sto bi rekla. kako sam bila s njih dvoje uglavnom sam bila na djecijim standovima.
kupili smo dvije petre po 20 kn (cijena im je od 20-29 kn)
lili fee za 30 kn
algoritam smo preskocili.
mozaik knjiga nam je podarila antuntuna za 45 kn, i jos neke zmajeve za 50 kn (ne znam koliko dodje antun tun u normalnoj prodaji).
na egmontovom standu smo kupili kak bebe dolaze ne svijet za 25 kn
uglavnom za sebe nisam nista kupila a bome ni gledala. ona je bila u ergu, a on me drzao cvrsto za ruku. naravno da su uskoro bili gladni i zedni.
vani u satorima se moze dosta toga kupiti povoljno.
biblioteka stribor je 19 kn, sto je mislim super cijena.
sa zmajevima si ipak nešto uštedjela
Priče o zmajevima
109,00 kn
Zmajevi
89,00 kn
istina sad sam i ja pogledala na netu, ali mi smo kupili zmajske kronike, koje dodju na njihovim stranicama 119 kn.
Uf, dobro da sam ovo pročitala da znam što možemo očekivati kad u nedjelju dođemo svi skupa. Nadam se ipak da nećemo doma s još nekim knjigama o zmajevima jer mi ih je već blago dosta (kao i dinosaura) :mrgreen:
Ovo za biblioteku Stribor po 19 kn je super informacija :-D
ove godine nemam popisa za Interliber (recesija :cry:), ali ovo za Budizam je super info, otići ću po dvije za poklon i fale nam dva CD-a iz kolekcije First iz Algoritma (CD-e preporučam, cijena je prošle godine na IL bila oko 25 kn) http://www.kidsmusic.co.uk/acatalog/...ollection.html
Evo novi dječji naslov s Interlibera kojeg od srca preporučujem:
Kestutis Kasparavičius: Kratke priče
(izdavač je Ibis grafika)
Vrlo slično prethodnim Budalastim pričama, ako je tko čitao. Jako lijepe ilustracije i kratke, duhovite, otkačene pričice. S popustom je 75 kn, što nije malo, ali vrijedi za takvu knjigu.
ja bila danas u 1. kao neće biti gužva, jer je radni svijet na poslu. zaboravila sam na srednjoškolce koji su došli na izlet na interliber i u šopping centre. mooore njih .
kupila nisam ništa, po prvi put u svom odraslčom životu, samo sam snimala šta ima. recesija.
golden marketing ima hrou miffy i mislim da dvije nove slikovnice kojima naravno nisam zapmtila naslove, ali vrlo su istaknute, ne može ih se fulati.
na egmontovom šatndu nije ko prošlih godina, ali kaže mi poznanica koja tamo radi da su oni jako puno toga rasprodali, i ovo je sve što imaju. serija Winnie pooh slikovnica je po 20 kn/kom.
neke opd e istraživači ( mislim da kišne šume i ljudsko tijelo) su po 25 kn komad.
u duhu nadolažećih blagdana, mikijeva božićna priča i božićna čarolija WP su 50 kn.
naša djeca imaju one knjige iz kojih iskaču slike po 20 kn, inače su preko 50, možda čak bliže 100, barem su bile prije.
želim znati enciklopedije za djecu su 90, a one sa spužvastim koricama 80 kn
algoritam na štandu sastrane ima hrpu knjiga za 50 i 25 kn.
profil ima dosta dječjih knjiga 1+1 , od 9 kn na više.
mozaik knjiga ima slikovnice po 20 kn, puna jedna kutija.
znanje ima sve ove knjige po 20 kn, neki naslovi biblioteke stribor su već od 9 kn, većina 20 kn, ali meni se izbor čini dosta dobar, onako za djecu od trećeg razreda nadalje.
vani polraj paviljona 6 su dva šatora, od profila i od znanja, sa sniženim knjigama.
jutarnji (eph press) ima one velike kuharice po 30 kn, oko njih je bila poprilična gužva, ostalo nisam gledala er mi se nije dalo gurat.
večernji ima disney mislim da sce po 20 kn, ostalo je na polici naslagano po jedan primjerak, a kako ne kupujem nisam zagledala, ali štošta su stavili. imaju i neke cd-e i dvd-e u košari po 5 kn.
24 sata imaju ove stare civilizacije po 25 kn i krimiće po 15 od M.H. Clark i A. Christie. imaju i one atlase , aliu ne znam cijenu.
ono za čim mi je najviše bilo muka je što su neke velike dobre kuharice koje bi tako lijepo bile uklopljene u moju kolekciju sa redovnih puuuno kunića svi spustili na cca 50. ali... recesija je.
oprostite na greškama pišem maltene u mraku
mi bili danas, ali čoravi, negdje smo promašili 24sata. :cry:
Bili smo danas i katastrofa..ne mislim na knjige koji ima more već na stravičnu gužvu..
Nosila sam malu u marami i svi od reda su se laktali i naguravali..jedva sam čekala izaći iz tog jednog paviljona..u drugi nisam imala snage/volje ući.
Ipak sam uspjela potrošiti 350 kn..na slikovnice..