mitovski prvotno napisa
Nedavno mm odveo svoju rodicu i njenu kćer od naše kuće do njihove koja je udaljena cca 300m jer je padala kiša i njih dvije sjele naprijed i mala u krilo. Iako nije neka udaljenost ali je izlaz iz našeg dvorišta jako zafrknut i auti jure 130kmh.
Ja sam popiz... kad se mm vratio kući, dobio je jezikovu juhu. Mislim inače je vrlo savjestan što se toga tiče i kad vidimo da se netko tako vozi zgraža se, ali njegov je komentar bio :' Pa ona ju je stavila sebi u krilo, što sam ja sad trebao?'. Rekla sam mu što bi bilo da se nešto dogodilo, koga bi se pitalo jeli odgovoran.
I u pravu si, vozač je uvijek odgovoran i najodgovorniji za način kako prevozi putnike u svome autu bilo to 100m ili 100km.
Ja ih npr ne bih tako vozila, zamolila bih da dijete sjedne iza i veže se, kao što i odrasle koje vozim zamolim da se vežu, bilo to njima drago ili ne, ali mm je tip koji isto kao i tvoj ne voli 'soliti' pamet drugima ali sam mu lijepo objasnila da je bolje da on 'soli' pamet 2min nego da tuče glavom o zid cijeli život da se nedaj Bože nešto dogodi.
Kad mu je sve to malo sjelo i kad je skužio da se moglo svašta dogoditi i sam je rekao kako ne može vjerovati da je tako nešto dopustio.