propustila sam prvi korak
stalno sam sa bebom, ne iden bez nje na kavu, u ducan,ne ostavljam je nikad i nikome. igramo se, uzivam u svakom trenutkiu. danas je bila sa bakom 2 minute dok sam kuhala i kaze baka..napravila je korak!!! nemojte nme krivo razumjet, meni je drago jer je to nesto prelijepo i veliki uspjeh za bebu. ali ja to nisam vidjela.uvijek je nosimo ispod rukica i sad ona ga pusti i on napravi korak. ljuta sam. sta je uopce pokusavala ga namamit da napravi korak. vidno sam uzrujana.l ljuta. to sam cekala, to je nesto najdivnije i sad sam propustila. znam, bit ce toga jos punooooooooooo ali tužna sam. jako. ljuta. previše. zasto ga je mamila da hoda prema njoj. zaštooooooooooooooooooooooooooo. vidila je da sam tuzna kaze zao joj je jako, ne bi mi ni rekla da je znala da cu bit tuzna. znam nije zlonamjerno,naravno da nije. to je lijepa stvar i koliko god mi je drago, milijardu puta vise mi je zao!!! tim vuise sta sam skroz ukljucena u sve sa bebom i 2 minute i eto...nije najgora, ali je mala nocna mora. zivimo u istom kucanstvui i utjecaj bake ne mogu izbjec, ali ovo danas me rastuzilo do maksimuma!!
:cry: