I evo nove teme, za čas nam stiže 1.razred.
Naišla sam u NN na torbe na akciji pa da podijelim i sa vama: https://e-trgovina.nn.hr/skola/skols.../skolske-torbe
Prijavljujemo se :)
Printable View
I evo nove teme, za čas nam stiže 1.razred.
Naišla sam u NN na torbe na akciji pa da podijelim i sa vama: https://e-trgovina.nn.hr/skola/skols.../skolske-torbe
Prijavljujemo se :)
Evo prijavljujemo se i mi. Meni je to nekako prebrzo došlo i malo mi je mukica. I hvala za torbe! Mi smo već snimili jednu za mladog Sheldona. :-)
UH...sad vidim da akcije više nema :-(
Bit će toga još vjerujem,ja sam kupila mom na akciji u torbe i to sredina siječnja početak veljace
Snimila sam neku Herlizovu, koja osim same sezone opremanja dođe 400 kn (plus ona vrećica i tanja pernica, a za pregaču ne znam ni treba li im za likovni). I sada je toliko, mislim da je to ok. I nije prevelika što nam odgovara s obzirom da će ići u klasični razred. Jer smo poprilično ograničeni izborom, on sitan, tanak ko šibica, ne voli nogomet, sportove s loptom, TV superjunake, dinosaure i slično. Svemirske, povijesne i geološke teme su naravno hit. Eventualno bi bilo super imati neku na Julia Cezara, kakvog lika iz grčke mitologije i tako te junake. :lol:
A možda možeš i nacrtati tak nešto na neku torbu
Ne bih u takav egzibicionizam. Ima ta svemirska i ok je. Onda bi zaista izgledao kao suvremeni Ivica Kičmanović uz moje umijeće. :lol::mrgreen:
Jao, kao da opisuješ mog mlađeg... Taj je želio junaka Relju (Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica) koji je pobijedio zmaja ognjenog, hehehe...
Torba - ima ih dosta s neutralnim motivima, tako da nemaš razloga za brigu. Moj stariji (koji čuva stvari) imao je istu torbu s gusarima od prvog do četvrtog razreda, a tada smo ju zamijenili samo zato jer mu je dojadila i jer je želio "odrasliji" motiv. Explore ruksak koji smo mu tada kupili još je na životu, ali ne nosi u njemu stvari, nego ga moj brat koristi za biciklističke ture.
Moj veliki je imao nacrtane neke olovke bojice,mali je htio barcelonu
Evo i nas. I meni je brzo sve stiglo...:-)
Evo krenula je akcija torbi u NN: https://e-trgovina.nn.hr/skola/skols.../skolske-torbe
Predbilježbe su od 21. do 25. 1. 2019. Na webu škole piše dokumentacija. Nama piše da su potrebne preslike rodnog i oib djeteta, preslike osobnih roditelja. A testiranja su od 31.3. do 15.6.
Svaki grad ima drugačije u svezi upisa tako da gledajte raspis za svoj grad,u većini slučaja stave oglas i na vrtić i škole
Testiranja su dopis Ministarstva. Sada će u okviru tih datuma svaka škola po svome, valjda, ne znam.
U ZG nema predbilježba
Dobro da su nam prijave iduci tjedan jer i ja i muz imamo gripu...
evo i nas tu...
iako mi je tako čudno, ona je sredina trećeg mjeseca 2013....najmlađa među predškolcima u vrtiću...
kaj se nje tiče, ona ide u školu, a meni žao kaj nije rođena 15 dana kasnije;-)
Moj je bio po starosti drugi u vrticu,lipanj,a sad ispada da je u sredini starosne grupe
http://www.grafocentar-kz.hr/sell-out.asp
akcija i ovdje
Jesu vasa djeca u vrticu imala 'testiranje' kod psihologa? Mi smo imali prije cca 2mj. imao je lose crteze tj ako sam dobro zapamtila tremor i rekla je to opet ponoviti za 2,3mj. Jel bi to mogao predstajati neki problem?
Imali su ali mi nismo vidjeli testove nego samo dobili izvještaje
Taj crtež isti ima i kod doktora i kod testiranja za skolu
Obrve?
Ne takve detalje,nego do razine prstiju i da na glavi ima sve kaj treba
I mi smo tu. Meni je sve tako daleko, a on od nove godine prica da je skolarac.
O torbi ni ne razmisljam, a ni on.
Crta dosta loše,ali množi, dijeli, zna na sat, čita slijevanjem i piše na hrv i odnedavno na eng... Mene je strah prvog razreda s njim
Crta oše, ali crta nokte na prstima i meni i braći naočale. Kad smo kod detalja
Babyboys po tvom opisu nema te radi čega biti strah. I moji su crtali baš baš detalje,tako da su meni obrve pod normalno kao i vezice na tenisicama :-)
Ma ne bojim se ja toga, ja se bojim skole kao takve.
Njemu ce biti dosadno.
Ako nekoga zanima - ovdje je priručnik za testiranje djece (spremnost za upis u školu): http://www.azoo.hr/images/Natjecanja...cnik_upisi.doc
Ne boj se - u prvom razredu od gradiva je važnija društvena komponenta. Bit će tamo novih prijatelja, stara prijateljstva će prolaziti kušnju, trebat će upoznati ljude, pozicionirati se u razrednim grupama, upoznati učiteljicu i drugo školsko osoblje... Gradivo je manji dio priče u prvom razredu.
Da.tako sam mislila i sa J. Nema veze sto sve zna, druzit ce se. Sad imam sestasa koji mrzi skolu i jucer je rekao da citavo prvo poligodiste nista novo nije naucio. A u razredu ga vole, pa on to itekako koristi.
Mogu ga dat u njemacki razred, ali to ne dolazi u obzir.
Prezivjet cemo i to nekako
Ne. Jedino zanimljivo uce na povijesti. Njemu bar.
Piše zadaću jučer i komentira da uče glagole peti put iz sva tri jezika. I dosadno mu je. Pitao je dal bi se prifesori ljutili ako on rijesi citave rb unaprijed :(
Uce oni, naravno, ali njemu to nije ni novo ni zanimljivo
e pa razlika je između nisam naučio ništa novog u cijelom prvom polugodištu i nisam naučio ništa novog što mene zanima.
Hebi ga rijetko te može sve zanimati što bi trebao savladati, kako u školi, tako kasnije u poslu i životu općenito.
Pa njemu nije novo. Ili on to tako ne dozivljava. Ali o njemu sam pisala na drugoj temi, necu uzurpirat ovu. Spomenula sam ga samo jer ne zelim i treci put prolaziti isto ili još gore .
Moja ti, ja se toplo nadam i jedva cekam