Evo ja sam sad pokušala naručiti, ali ne ide.. Gospođa na godišnjem do 03.07. :/
Printable View
Evo ja sam sad pokušala naručiti, ali ne ide.. Gospođa na godišnjem do 03.07. :/
:lol: znam, ali zašto baš sada?? Krenula sam u narudžbu imse vimse swim pelene i jedino sam kod njih vidjela samo jednu koja mi se svidjela.. Nemam pojma gdje još da tražim??
evo mene hvalisavke :P .
mi smo bumpy kupaće naručili iz scb-a.
imamo one sa plavim prugicama.
Našla sam ih na nekoliko stranica, ali meni su se svidjele ove Animals Sea Yellow, a jedino ih ona ima i to jedan komad L.
evo doneo postar i SCB paket. :D Opet nis carine, vauuuu nece valjat kako me dobro krenulo... Sve cekam kad ce mi zapaprit kad ono opet nis ;) :lol:
mislim da ih ima i brajka, ali su tamo skuplje.Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
Daj mi molim te link.. Našla sam na jednom mjestu ali sam odustala jer je s(kršitelj koda)ing 15 $.
:oops: Ajme šta ja napravih. Baš sam odlučila da danas moram kupiti pelenu za kupanje, a M. je nervozan od vrućine i tako ja to brzinski i ups, I did it again! Naime, naručivala sam preko zannadu i kad sam sve unijela, greška kontaktirajte admina i ja odustala ne pogledajući e-mail i moja žurba naručim istu stvar preko softclothbunz i idem pogledati mail i imam što vidjeti. Dvije plaćene narudžbe Large swim diaper i to yellow animal sea. Pisala sam onoj prvoj teti da mi promijeni u druge, a ako ne budem te sreće, jedne idu u prodaju. Što mi je to trebalo??
Pitanje apsolutnog početnika: do koje cifre se ne naplaćuje carina, i kad se naplaćuje koliki je to iznos (mislim na sve dodatne troškove). Jednostavnije, ako naručim pelene u vrijednosti (govorim napamet) 500 kn, koliki će biti ukupni ceh?
za cifru od 500kn ide 22% pdv, a carina ovisi iz koje si zemlje narucila, oko 8% Pa ti racunaj to ti je ukupno nekih 30 %. E sad ako narucujes po 2-3 pelene u vrijednosti oko 250kn mores proci i bez pdv i carine. Nekad naplate al meni do sada od 7 paketica lupilo carinu na 1 i to 100kn :D
Odgovor iskusne šopingoholičarke :P - pravila postoje, ali ih se oni ne drže, pa možeš očekivati da ti naplate carinu i za $19 (ima tu nekoliko cura koje će to potvrditi), a isto tako ti se može desiti da ne platiš ništa za paket vrijedan $50 i više... Sve ovisi o tome kome tvoj paket padne u ruke.
Evo, Cocci je sve rekla smajlićima. :mrgreen:
:? Malo sam zbunj pa me zanima da li je netko imao sličan slučaj. Naime, platila sam preko SCB pelenu za kupanje po cijeni 12,95 USD + s(kršitelj koda)ing 9,75 USD, što je onda 22,70 USD. Račun iznosi toliko, u e-mailu mi stoji taj iznos, na njihovom accountu ista stvar, a sa kartice mi je skinuto 14,60 USD?? Mislim puno je da je 9,75 USD s(kršitelj koda)ing, ali zar je moguće da ga sami obračunaju na manje tj. 1,65 USD i tako skinu sa kartice..
Da, manji je s(kršitelj koda)ing, pa ti ona uzme manje love sa kartice. 8)
Ma meni je to isto logično, ali na svim stranicama, mi stoji ovoa onda mi naplate manje što je super, pa me to zbuni... Nisam još doživjela ono, kupujem cipele i koštaju 500 kn, plaćam, dobijem račun na 500 kn, a oni ih naplate 400 kn. Nema veze, onda mi ove njegove kupaće i nisu preskupe kako sam mislila :mrgreen:Citiraj:
Product Information:
--------------------------------------------------------------------------------
Imse Vimse Swim Diaper
Large
Yellow Sealife
Part#: SW-011-03
(Qty: 1 x $12.95)
--------------------------------------------------------------------------------
Subtotal: $12.95
Tax: $0.00
S&H: $9.75
Final Total: $22.70
To je najbitnije! :mrgreen:
evo moja kolekcija se malkoc povecala pa da se pohvalim :oops:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mvolpe.../ph//my_photos
I stigla 2 paketica iz heiny kinga i CDO zs 6 dana i dez carine :D opet 8)
Slatkoooooo! :D
Vodenjak, i meni se slično dogodilo kad sam zimus naručivala s Kidaloga. Iznos kupovine bio je 87 CAD, a s(kršitelj koda)ing 14 CAD. Odmah je s kartice skinut prvi iznos, a mislila sam da će ostatak skinuti kad pošalju pelene, no do danas ništa nije skinuto. Pripisujem to tome da im je bilo previše neugodno jer su mi pelene poslali tek nakon 2 mjeseca i tri moja maila.
mvolpe, preslatko!
:D Stigla žuta pelenica za kupanje, bez carine. Svaka čast, trebalo im je 6 dana i još su smanjili s(kršitelj koda)ing. Oduševljena sam, tako je slatka..
nego, nešto sam razmišljala
mogu li za prvu ruku umjesto kupaćih pelena poslužiti recimo sb pocket, ali bez uloška?
Ne samo to, čitala sam da to zna biti opasno, jer se pocket napuni vodom, pa da se ne bi nešto loše desilo bebaču... :/
misim da se pisalo o tome ali zasto zelite toliko kupace pelene???? ja ih smatram potpuno nepotrebnim u platnenima dodemo na plazu, skinemo ih i obucemo kupace cisto da malo bude higijenskije...zbilja ne kuzim zasto imati te pelene..osim da ih je lijepo viditi 8)
vanjci, pa te kupaće pelene su zapravo kupaće gaće, samo su puno puno kvalitetnije i lijepše od ovog jada što se po dućanima nudi, ponajviše za dečkiće.Citiraj:
vanjci prvotno napisa
a imaju i drukere sa strane da se lakše skinu u slučaju nezgodice.
Evo mene konačno na ovom topicu.
totalno sam zbunjena i jedva sam sad u jednom dahu uspjela pročitati sve topice Koje kupiti. Nešto sam pohvatala, ali još imam crnih rupa. Dakle, ja bih s drugom bebicom prešla na platnene. Razmišljala sam o Kamarisu, ali čitajući ovo nekako me najviše privlače ME, Rumpsters i Kissaluvs.
Ima li koja dobra dušica koja bi mi pomogla oko odluke što od toga kupiti, koliko čega i tako?
I još jedna, najbitnija stvar. Ja to ne bih naručivala sam jer je MM u mene usadio duboku averziju preko ostavljanja broja kartice na netu (iz iskustva prijatelja) pa bih ja neku skupnu naruzdbu ili bih se nekom prikrpala, ako može.
Ili možda mislite da se bolčje isplati šivati? te topice još nisam stigla pročeščljati
Pliz, pomagajte, jer ja se nikad neću odlučiti što i koliko kupiti, a moram od nekud početi. A imam još mjesec dana fore i mislim da nikad neću pohvatati sve te informacije o modelima, ovom, onom... Stvarno vam se divim :shock:
Razlika između ME, Kissaluvs i Rumpsica je ta da su Rumpsice AIO, a za Kissaluvs i ME trebaš zaštitne gaćice.
Dok je bebica skroz mala, možda ti se stvarno više isplati da daš šivati, a poslije možeš uvijek preći na neke one-size pelene, koje su za skroz malu bebu ipak malo bulky.
Potpisujem. Danas sam se prvi put srela s "pelenama" za kupanje i malo sam bila zbunjena. Očekivala sam pelenu, a dobila sam prekrasne kupaće gaće. Stvarno su kvalitetne, lijepo izgledaju i super mu stoje 8)Citiraj:
josie prvotno napisa
znači, misliš da je bolje da dam šivati? Pa i meni se čini da bi mi onesize bile ogromne za bebicu
Da se malo pohvalim!
Upravo mi stigle još dvije Rumpstersice od gđe.Heather (Cloth Diaper Outlet)!
Iznenadila sam se kada sam uz pelene našla uputstva za održavanje...na hrvatskom! :D
pa kako mi nitko nije rekao kad heather iz CDO šalje, da pošalje upute na hrvatskom!?
stvarno sam se jako iznenadila, a i na računu u onom notes odjeljku piše rukom napisano thank you, i paket ima mašnicu...
fakat se ženska trudi :)
ma daj ena, u isto vrijeme :lol:
:lol:Citiraj:
josie prvotno napisa
samo ja ovaj put nisam dobila mašnicu
ali sam dobila...lizalicu :? :lol:
meni je bio sapunčić u paketu...od jagode...mmmmmmmm...
i vizitka
Napokon je netko komentirao upute na hrvatskom!!! :D Pogodite tko ih je preveo? :mrgreen:
Inače, i ja sam jučer dobila lizalicu! :mrgreen:
lizalicom? :mrgreen:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Pelenicom. :mrgreen:
Ma bravo Teddy! 8)
Mi se nećemo vie ovde puno javljat, jer-mi možemo odsad pokazivat gaćice :D
Istina, katkad su upišane i pokakane :oops: , al ipak nam ide :mrgreen: