Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: ET sa zamrznutim embrionima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Bebel a da se ti malo raspitaš kod drugog dr? Ovul. je važna samo da se eto kao simulira prirodni proces, ali ono što je najvažnije kod FET je endometrijum. Jedino ako je on tanak treba odložiti postupak, ali onda već sledećeg ciklusa na vreme početi s estrofemom kako bi do transfera svakako došlo. Naravno, najbolje je kad postoji O jer je onda i endo devblji i ceo ciklus nekako plodniji, ali FET se može raditi i kad nema O, važno je samo da endo postigne željenu debljinu. Nažalost tvoj dr podseća na mog prvog dr koji me je tako držao na čekanju za FET punih 6 meseci, sve dok nisam otkrila da on u stvari i ne zna mnogo oko tog FET... :shock:

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jill prvotno napisa Vidi poruku
    Bebel a da se ti malo raspitaš kod drugog dr? Ovul. je važna samo da se eto kao simulira prirodni proces, ali ono što je najvažnije kod FET je endometrijum. Jedino ako je on tanak treba odložiti postupak, ali onda već sledećeg ciklusa na vreme početi s estrofemom kako bi do transfera svakako došlo. Naravno, najbolje je kad postoji O jer je onda i endo devblji i ceo ciklus nekako plodniji, ali FET se može raditi i kad nema O, važno je samo da endo postigne željenu debljinu. Nažalost tvoj dr podseća na mog prvog dr koji me je tako držao na čekanju za FET punih 6 meseci, sve dok nisam otkrila da on u stvari i ne zna mnogo oko tog FET... :shock:
    pročitala sam cijelu ovu temu i jako me zaintrigirao ovaj post....meni je mpo dr. napisao da mu javim debljinu endometrija 9 dc, ako je dobar mogu doći na fet 4 dana nakon toga (zbog zametaka koji su zamrznuti 4. dan)
    uopće nema spomena ovulaciji???? ima li tko sličnih iskustava
    većina cura je imala fet na vv, gdje je bitno odrediti dan ovulacije da bi se znalo kada je fet!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •