jučer sam ispisala 20-ak redaka i sve mi odnio error, baš sam bila ljuta, mislila sam da s novim forumom neće biti istih problema
roza još čeka, danas joj je termin
bzara draga moja , jučer sam tako lipo smislila par rečenica podrške i utjehe , a danas mi je sve isparilo; probavam zamisliti kako se osjećaš, kako te okreće i prevrće ( u psih. smislu) i ne usudim se ; probaj se okružiti ljudima koje voliš i "raditi" nešto što će ti odvući misli od trudnoće u trenucima kad pomisliš da toneš; sigurna sam da će ovaj put sve završiti dobro i da će ova trudnoća donijeti bebicu u tvoje naručje, jer tolika ljubav i nježnost moraju naći utočište u nekome
visnja sve prethodno vrijedi i za tebe i za sve mame anđela koje su opet trudne; nekako mi se čini nepravedno kad sve druge mame uživaju za vrijeme trudnoće da nama to bude period najvećeg straha, ali hvala dragom Bogu, ne može drugačije pa nam ostaje da se nosimo s tim kako znamo i umijemo,jedna uz drugu
crticama kakva akcija, kako se zbog guze trudim ležati na boku tako me sad i rame zaprlo, MM me svakodnevno masira i kuka kako je postao pravi papučar, dica umiru od smija i tako nekako ovih dana imam viziju sebe kao babe ;Nego stignes li biti aktivna zbog lezanja na boku,mada i to se da srediti
što se tiče love potpuno te razumijem, kod nas je slično, mene brine i kako ću samo sa smanjenim iznosom plaće za vrijeme porodiljnog, a kamoli da još uz to moram izdvojiti pozamašnu svotu u gotovini; zar vi nemate pravo ni na jedan besplatan postupak ? uzimate li vas dvoje neka prirodna sredstva uz hormone, možda vam se posreći prirodnim putem...ako ne reagiraš dobro na stimulaciju zašto ti ne promijene terapiju?
bebabeba istina najviše zaboli, posebno kad je izgovori netko koga volimo, ali ne brini sve se da srediti dobrom terapijom i stabilnom obiteljskom atmosferom, što vjerujem da imaš jer tvoja Gabrijela mi izgleda kao presretna i prezadovoljna bebica
bambus, tibi vi ste sad na redu za vlakić, ja ću zadnja a tako me i spada
marsupilami kako tvoj veliki dječak, kakvi su vaši planovi?
a72, tamagoči vi ste već polovicu prešli![]()

))