Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jučer sam ispisala 20-ak redaka i sve mi odnio error, baš sam bila ljuta, mislila sam da s novim forumom neće biti istih problema
    roza još čeka, danas joj je termin
    bzara draga moja , jučer sam tako lipo smislila par rečenica podrške i utjehe , a danas mi je sve isparilo; probavam zamisliti kako se osjećaš, kako te okreće i prevrće ( u psih. smislu) i ne usudim se ; probaj se okružiti ljudima koje voliš i "raditi" nešto što će ti odvući misli od trudnoće u trenucima kad pomisliš da toneš; sigurna sam da će ovaj put sve završiti dobro i da će ova trudnoća donijeti bebicu u tvoje naručje, jer tolika ljubav i nježnost moraju naći utočište u nekome
    visnja sve prethodno vrijedi i za tebe i za sve mame anđela koje su opet trudne; nekako mi se čini nepravedno kad sve druge mame uživaju za vrijeme trudnoće da nama to bude period najvećeg straha, ali hvala dragom Bogu, ne može drugačije pa nam ostaje da se nosimo s tim kako znamo i umijemo,jedna uz drugu
    crtica
    Nego stignes li biti aktivna zbog lezanja na boku,mada i to se da srediti
    ma kakva akcija, kako se zbog guze trudim ležati na boku tako me sad i rame zaprlo, MM me svakodnevno masira i kuka kako je postao pravi papučar, dica umiru od smija i tako nekako ovih dana imam viziju sebe kao babe ;
    što se tiče love potpuno te razumijem, kod nas je slično, mene brine i kako ću samo sa smanjenim iznosom plaće za vrijeme porodiljnog, a kamoli da još uz to moram izdvojiti pozamašnu svotu u gotovini; zar vi nemate pravo ni na jedan besplatan postupak ? uzimate li vas dvoje neka prirodna sredstva uz hormone, možda vam se posreći prirodnim putem...ako ne reagiraš dobro na stimulaciju zašto ti ne promijene terapiju?
    bebabeba istina najviše zaboli, posebno kad je izgovori netko koga volimo, ali ne brini sve se da srediti dobrom terapijom i stabilnom obiteljskom atmosferom, što vjerujem da imaš jer tvoja Gabrijela mi izgleda kao presretna i prezadovoljna bebica
    bambus, tibi vi ste sad na redu za vlakić, ja ću zadnja a tako me i spada
    marsupilami kako tvoj veliki dječak, kakvi su vaši planovi?
    a72, tamagoči vi ste već polovicu prešli

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bzara ČESTITAM od srca, godina je super počela i neka tako i nastavi. Neka mučnine završe čim prije pa da počneš uživat u trudnoći....
    bebabeba žao mi je ča si nam se i ti pridružila. Znam da zvuči okrutno, ali ako je već tako moralo bit bolje da je odmah na samom početku. A tvoj m ima pravo. Najprije riješi probleme sa sobom jer inače ćeš patit ti i svi oko tebe. A bebica će doć prije nego se okreneš.
    crtice od srca ti želim da uskočiš i ti u naš vlakić. da nas iznenadiš ko i bzara. Pokaži prirodi da kako je ona nas zeznula da možemo i mi nju.
    snješka slažem se s tobom bzara je naša nova roza
    Roza lutko, mislim na tebe. Rekla san ti ja da ćeš još i prenest od silnog straha da ne rodiš ranije. Mislim da smo već sve lude od isčekivanja da vidimo tu tvoju srećicu u tvom naručju. Počet ćemo i mi ovdje ko na reklami za tele2 : JAVI SEEEEE
    JAVI SEEEEE JAVIIII SEEEE..........

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj tamagoči prvotno napisa Vidi poruku
    bzara ČESTITAM od srca, godina je super počela i neka tako i nastavi. Neka mučnine završe čim prije pa da počneš uživat u trudnoći....
    bebabeba žao mi je ča si nam se i ti pridružila. Znam da zvuči okrutno, ali ako je već tako moralo bit bolje da je odmah na samom početku. A tvoj m ima pravo. Najprije riješi probleme sa sobom jer inače ćeš patit ti i svi oko tebe. A bebica će doć prije nego se okreneš.
    crtice od srca ti želim da uskočiš i ti u naš vlakić. da nas iznenadiš ko i bzara. Pokaži prirodi da kako je ona nas zeznula da možemo i mi nju.
    snješka slažem se s tobom bzara je naša nova roza
    Roza lutko, mislim na tebe. Rekla san ti ja da ćeš još i prenest od silnog straha da ne rodiš ranije. Mislim da smo već sve lude od isčekivanja da vidimo tu tvoju srećicu u tvom naručju. Počet ćemo i mi ovdje ko na reklami za tele2 : JAVI SEEEEE
    JAVI SEEEEE JAVIIII SEEEE..........
    sve je rečeno ))

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

SMS-ala sam Rozu, dobro je, sretna jer je dogurala do termina.
    Špiro je već veliki dečko i teži 3700gr, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    marsupilami kako tvoj veliki dječak, kakvi su vaši planovi?
    Moj veliki djecak je u 9. mjesecu krenuo u Suvagov vrtic, ali nekako mu neide bas
    Iako ide vec par mjeseci nije se prilagodio, ima ispade ljutnje i koci rad grupe.
    Bili smo kod psihijatrice prosli tjedan i obje se slazemo da bi bilo najbolje da ga iz grupe ispisemo a da to zamjenimo individualnim radom 1 na 1 sa psihologom, psihijatrom i logopedom jer je za svoju dob nadprosjecno inteligentan, samo ga taj rad u grupi muci i koci.
    Vidjet cemo kako ce to biti

Hvala sto mislis na nas

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ajde maleni Špiro ,čekamo te!!!!!!!!!!!!!!!Roza ,mislimo na tebe!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •