.kala. ne misiš da si malo pretjerala? najlakše i jest razapet osobu s kojom se slažeš... puno teže je razumijeti i riješiti situaciju smirenim putem?
živite u katoličkoj zemlji, 94,9% kršćana i što očekujete? kao što sam već i rekla teta je pretjerala al što sad, idemo je spaliti, na giljotinju s njom... mislim stvarno...
što se tiče židova, muslimana, pravoslavaca... imaju svoje crkve, svoje vrtiće, židovi čak i svoje škole u Hrv prema tome, ako vam državni vrtići ne odgovaraju otvorite neki privati svoj pa neka vam tamo bude dijete za 730kn mjesečno...
Mio stalno spominješ da si porezni obveznik, misliš da ja nisam, da kršćani nisu?
I da, kićenje bora jest poganski običaj kao i jaja kao i zečevi... al meni kao vjerniku to nije bit, to je ono usputno...
Što će se dogoditi kad ti dijete u prvom srednje dobije za lektiru Bibiliju? Tada ćete i profesoricu pribiti na kriz? Ili imate neku bolju ideju?
Zapravo vam svima zelim da iskusite ono što sam i ja i da shvatite da stvarno nije biatn ni bor ni jaja ni crkva kao institucija ni raznorazni svećenici nego ono nešto duhovno s čime se možeš povezati, osjetiti toplinu, mir, blaženost...
I btw za mene ateisiti ne postoje, svatko vjeruje u nešto... pa makar balon