Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: proslave rođendana i pozivanje djece iz vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    A kak bih ja recimo znala koga pozvati na Janin roćkas kad ona skoro niš ne priča o vrtiću? Znam za dvoje-troje klinaca koje spominje, ali jel to zbilja znači da su joj ti najdraži (za jednu ciruci znam da je), ili samo zato kaj su to naj"in" djeca pa ih svi spominju?

Ona je ljetno dijete, do sada još nismo slavili roćkas u vrtiću. Ali najesen budemo, ako ništa da se barem malo podruži s njima van vrtića.
    Jelka, kako već sada "IN" klinci?????
    Ovo me užasno šokiralo.
    Ja sam sigurna da u lavićevoj grupi nema toga. Da li je stvar u tetama, roditeljima???

Mališa će prvi put na jesen (isto je ljetno dijete) slaviti rođendan u igraonici. Već sada zna u kojoj, isto radi popise i uzvanika i poklona
    Kod njih u grupi je to isto tako pametno organizirano pa roditelji u ormarićima ostavljaju pozivnice, tako da nema tužnih okica.
    I ne mislim zvati cijelu grupu. Znam jako dobro koga voli, s kim se voli igrati i družiti, i to je to.
    Posljednje uređivanje od lara01 : 04.05.2010. at 12:50

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj lara01 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelka, kako već sada "IN" klinci?????
    Ovo me užasno šokiralo.
    Ja sam sigurna da u lavićevoj grupi nema toga. Da li je stvar u tetama, roditeljima???
    To dijete je po prirodi valjda takvo da ga svi vole, pa samim time su još u jaslicama tete ga nekako najviše isticale. Bila je zapravo to jedna grupica od njih 3-4 koju su nažalost tih malaca i njihovih roditelja razdvojili prelaskom u vrtićku skupinu. Pa bih Jana najviše njih spominjala.

Ma zakomplicirala sam. Pod 'in' nisam ništa negativno mislila, 'takva' djeca su za mene izuzetno komunikativna, samoprobitačna, a ako su i tete tomu pridonijele, onda još više dolazi do izražaja.

Kako bilo, Jana je bila pozvana na jedan roćkas prošli tjedan, nisam pojma imala da je s tom malom tak dobra. Eto što znači kad ti dijete ne prepričava iz vrtića niš. Kad sam poslije ja nju pitala koga će ona zvati na svoj roćkas, nabrojala mi je 3-4 dečka (!), i naravno jednu curicu za koju znam da se vole. I onda se ja pitam jel to zbilja točno, ili je ne znam taj dan xy napravio nešto smiješno u vrtiću što joj se zarezalo u pamćenje pa je to prvo izvukla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •