mislim da je ovako nesto u pitanju
http://www.flexa.dk/English/Inspirat...470&VariantID=
mislim da je ovako nesto u pitanju
http://www.flexa.dk/English/Inspirat...470&VariantID=
Jučer smo naručili one 100cm noge da dignemo krevet na srednju visinu. E sad, uopće se nisam sjetila pitati da li se dobiju samo noge ili i one poprečne letve koje spajaju noge? Zna li netko tko je naručivao što se točno dobije? Ako je netko podizao krevet na tu visinu da li je nestabilan samo sa nogama bez tih poprečnih letvi? :?
Mi imamo te noge bez poprečnih letvi i moglo bi se reći da je nestabilan. Sigurno se neće srušiti jer je učvršćeno sa željeznim šipkama, ali je dosta klimavo lijevo desno.
Znači te letve se moraju naručiti posebno? Uopće se nisam sjetila pitati! Činilo mi se logično da je to komplet..barem gledajući cijenu :/
Ne znam, mi smo cijeli komplet kupili odjednom (krevet, ljestve i noge) i nema niti rupa predviđenih da se stavi poprečna letva. Ovisi što ste točno uzeli.
Gledali smo krevet koji je složen u Kiki i rekli prodavačici da imamo takav krevet (tih dimenzije) ali prizemni i da bi ga htjeli dignuti na visinu ovog složenog + kraća ogradica + ljestve. Taj složeni je imao poprečne letve- za dužu stranu sam sigurna, ali mislim da je imao i na kraćoj. Prodavačica nije ništa posebno spominjala te letve, ja se naravno nisam sjetila pitati....A niš budemo vidjeli kad dođe...ako bu klimavo budemo ga nekako fiksirali...
poprecne letve idu u kompletu s nogama (i srednjim i visokim), ali ljestve ne idu jer njih biras da li one okomite ili ukoso
Yes! Hvala! Za ljestve znam da su odvojeno tako smo i birali i naravno odvojeno su na računu, ali za poprečne letve nigdje nema ništa ...pituljica prvotno napisa
Stigla nam je Flexa!!!!! :D
Sutra ju pokupimo i bacamo se na montažu...
Zanima me da li ste sve slagale same, ili vam je netko došao montirati? Jel teško to namontirati?
Mislim, s obzirom da se radi o dječjem krevetu koji je još k tome i povišen i mora podnjeti svakojake igre, skakanja, društvo...da li mi je pametno sama se upuštatu u to?
Ah, plavuša![]()
Još jedno pitanjce...kakav ste ormar uzeli uz Flexu, svi vi koji ste se odlučili za bijelu boji???
Pošto Flexa ima vidljive godove, nisam baš vidjela da mi nešto super paše uz to, osim oriđiđi varijante, koja mi je definitivno preskupa.
Molim preporuke za neki dvokrilni ormar koji bi barem donekle išao uz to, a da nije skuplji od recimo 1000-1200 kn?
Možeš sama bez problema.
Nije u tvom cjenovnom razredu, ali se savršeno nadopunjuje sa bijelim flexa krevetom http://www.elgrad.hr/component/optio...,52/Itemid,25/
Mi smo po mjeri radili garderobni ormar i police.
Hvala Lara![]()
Eto da javim, sinoć uspješno sklopljena Flexica naša draga i stvarno se lagano slaže.
Malo smo se preračunali s veličinom sobe pa smo uzeli povišeni krevet s kosim ljestvama i TOBOGANOM, s kojeg kad se Ema spusti, zabije se ravno u zid![]()
Dobro ajde, ima još pol metra mjesta do zida, al svejedno... :/ tak sam tužna bila zbog toga, a mooorao je bit tobogan. Jedva čekam da ga vidi...
Zna li netko koliko košta ona ladica ispod kreveta? Imam dvije ispod krevete dimenzija 200X90, a kako "dižemo krevet u zrak" ići će na bubanj...pa da znam odredit cijenu :?
Lesnina-Dugopolje do kraja mjeseca popust na Flexu 20% za gotovinu, a za American 30% uz plaćanje 1 godinu bez kamata
samo sam htjela napisati da se FLEXA u dimenziji 190x90 još uvijek proizvodi , u Kiki šire dezinformacije![]()
dobila sam odgovor direktno iz FLEXE
sad čekam očitovanje od Kike (poslala sam i na našu i na centralu u Austriji)
baš sam ljuta
budući da su mi dali informaciju da se to više ne proizvodi, bila sam ljuta na FLEXU i nisam ni išla vidjeti da li je to slučajno dostupno u Lesnini
(kao kako bi i bilo kad se više ne proizvodi, jel)
na kraju ispada da se tak krevet i dalje proizvodi, samo ga ovi u Kiki više ne naručuju
pa šta onda ne kažu da ga ne naručuju nego svale krivnju na proizvođača
misle da se ljudi neće potruditi saznati da li je to istina ?
Kika - palac dolje
Ja sam jako nezadovoljna Kikom. Gospođa koja mi je slagala ponudu je svaki puta nešto krivo stavila ili uopće nije stavila. 3 puta sam bila da ponuda bude ispravna i na kraju mi nije stavila neku policu što sam skužila tek nakon dostave. Znam da sam i sama kriva jer nisam dobro pogledala, ali na fakturi ima toliko stavki da sam previdjela. A naglasila sam policu barem 4-5 puta.
ima li negdje u sloveniji za kupiti flexu?
Mislim da im je jedini uvoznik Lesnina :/willow_tree prvotno napisa
ne znam dal je itko spomenuo, ali pošto treba uplatit predujam, znajte da imate pravo na kamate po predujmovima. tako piše na potvrdi. ja naravno nisam niti pročitala, ali je mm bankar odmah sve uočio!
Imamo fleksin krevet s pomoćnim na izvlačenje. Malo smo se razmnožili, pa nam treba extra ležaj i u obzir odlazi jedino na kat. Koliko se sjećam kad smo kupovali krevet, mislim da su rekli da se može krevet na kat nadograditi na postojeći, je li to točno? Zanima me kako, ima neki dio koji se pričvrsti na krevet, pa se na to namontira krevet na kat?
na ovom linku mozes vidjeti tocno kako se nadogradjuje, a u praksi ti izgleda da ti kazes koji krevet imas i koju kombinaciju hoces pa se onda slozi drugi krevet prema tome. Mi smo kupili Clarie i ispod stavili Ikein krevet koji raste s djetetom. za drugu fleksu pod kutem od 90 stupnjeva nismo imali mjesta.
Za sve koji nadogradjuju krevet, evo iskustva, nakon tri godine od kupnje osnovnog natur kreveta sa ogradicom sve okolo, kupili smo jos jedan i nadogradili ga na kat bez problema. No tek kad smo donijeli krevet doma sokirali smo se kolika je razlika u boji, prvotni krevet nam je totalno pozutio, a neznam od cega. Htjela sam nekom pisat nekakvu zalbu al neznam kome, na flexinim stranicama nema neki kontakt..
ugl., soba, funkcionalnost super, al prvi krevet je jako ostario u tri godine..
Moze li se bijelo obojana Flexa obojati u kucnoj radinosti ako boja pozuti ili se oguli? Ima li tko iskustva?
imamo flexu oko 1 mj, ali nam onaj povišeni krevet škripi kad se vrti po njemu. jel možda treba sve ful jako stegnut?
ooooo, super
baš ću se zaputiti po još flexe
Zapela mi je za oko al mije skupa.
Oni koji ste je davno uzimali, kakva je nakon nekog vrimena
Mi ju imamo nekih 5 godina...e sad kakva je ? pa...drvo je jako mekano, gdje god dijete lupne igračkom, konkretno autićemostaje udubina, ladice, odnosno oni mehanizmi su prilično loši, pa ih moras šerafiti par puta godišnje jer se počnu klimati i ne možeš normalno zatvoriti ladicu, slična stvar s ormarom, onim kliznim mehanizmom, jedna daska na podnici je pukla (jest da je baby skakao).
To je zasad sve, iako mislim da bi za tu lovu soba morala biti besprijekorna bar 10 godina.![]()
Opa!
I ja sam očekivala da bude barem jako dobra jedno 10 godina, a poslije da može škripati i pucati neki dio koji je nekako na udaru.
Baš me zanima kako se zove onaj neki institut, služba (državna-naša hrvatska) koja po stavkama određuje kvalitetu namještaja?
To bi trebalo stati negdje uz račune i deklaraciju kod vas koji ste kupili ovaj program. Ima li netko pojma što pitamna znam kako da bolje pojasnim
makita, i kiki imaš no name krevet na polukat koji izgleda identično kao flexa (iste debljine, ma sve..), a ciejna je 1000kn s podnicom i lojtricama
kad smo ga sastavljali, na svakoj daski je pisalo made by flexa
sad je skoro 10mjeseci da imamo taj krevet (lani od poč.9mj) - niš ne škirpi, izgleda kao prvi dan
prodaje se samo krevet. nikako se ne zove. uzeli smo jer nam je flexa daleko preskupa (isti krevet od flexe original je bio ~3500kn), a izgledao je čvrsto i kvalitetno
ostatak sobe smo kombinirali s trofastom iz ikee (program koji su ukinuli, ali ima ostataka po ikeama)
MI Flexu imamo već dvije godine, krevet visoki (mislim 170 ili slično).
Nema nikakve poprečne letve, ništa ne škripi, a većinom gore spavaju princeza (8.5 godina i 35 kila) i njen otac kralj (75 kila) dok ona ne zaspi. I sve se drži i stvarno je čvrsto.
Imamo i radni stol koji je isto tako bio skup ko vrag. ALi ima one nastavke za noge tako da se visina može podešavati kako curka raste i to je stvarno super.
ALI! Ona ga je u ove dvije godine koliko ide u školu i dva puta tjedno piše zadaću na njemu (ide u boravak pa tamo većinom sve obavi) ga je skoro potpuno uništila!!!! Milsim dasku, radnu površinu.
Mekano drvo se utuljilo i i vide se tragovi tamo gdje je crtala po papiru, a i fleke od različitih pastela, drvenih boja, šiljenja, flomastera se ne čiste baš 100%.
ALi ipak bi ga opet kupila zbog oblika i podešavanja i veličine.
Nije nam nitko u KIKI rekao da to postoji (nesposobni indolentni trgovci), a ja nisam tražila po netu. Baš mi je žao što nismo za to prije saznali.
Hvala Mondu![]()
dali se može napraviti i kombinacija od 3 kreveta , kao jedan kat , a dole dva u kutu kreveta???
možeš staviti krevet na kat + dodatni ležaj u ladicu donjeg kreveta. to bi bilo 3 kreveta
Ja još uvjek mislim da Flexa i nije tako skupa kad se uzme u obzir njena funkcionalnos i mogućnosti.
Ja sam neki dan gledala nadogradnju za krevet, dakle produžeci nogica i cijeli krevet bez madraca mislim da je ispalo oko 2.100 kn, p ami nije jesna ona cijena od 3.500,00...možda sa madracom? Njihovi su madraci skupi, a nisu mi se baš pokazali jako efikasni...
Mi imamo neki drugi madrac, latex i jako smo zadovoljni
pa evo, onaj osnovni model kreveta je nekih 1300 kn (u lesnini). onda ogradice sa strane su svaka 700 cini mi se.
ako hoces poviseni krevet, ljestve i nogice su 700. uzmes jos madrac, i to ti je to. lako se to nakupi, zato sto sve posebno kupujes. ali to je i prednost. mi nismo odmah znali hocemo li dizati krevet ili ne, i kad cemo ga dizati. kombiniras kako i kada zelis.
mi smo sad kupili ljestve i tobogan uz 20% popusta, a krevet, ogradice i madrac prije 2 godine. madrac je bio skuplji od kreveta, nekih 1600 kn.
jedino sto nikad necu kupit su one tkanine njihove. to je mm rekao da ce napravit![]()
pa navrati do mene i vidi u zivo nase spartanski uredjene sobe
hvala na iscrpnim informacijama, tj. cijenama, to me najviše trenutno zanima
kupovala si flexin madrac? jesi zadovoljna s njim ( obzirom na cijenu)?
mi smo kupili do sada njihov ormar i ladičar i još neke skupu džindžu za spremanje igračaka na kotače i sve to nas je uz 30% popusta koštalo oko 7 000 kn
sad me dođe na red krevet
mislim se i o toboganu i skalama,ne bih li ju izvukla iz svog kreveta, ali moja još nema 3 god.pa ne znam..da li je premala?
kupuješ u lesnini? je li sad aktualan taj popust od 20%?
madrac je hespo.
nama plan izvlacenja iz naseg kreveta pomocu tobogana bas i nije uspio, vise je pomoglo to sto sam ja otisla prespavat kod sestre na jednu noc pa ga je mm uspio nagovorit da ide u svoj krevet.
taj popust je u lesnini na krevet konstantan, al mislim da nije i na sve ostalo. u kiki je to povremeno, mi bas naletili na zadnji dan popusta. i u kiki znaju imat tih stvari na lageru.