Stranica 46 od 63 PrviPrvi ... 36444546474856 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek drago mi je da je sve ok sa bebicom! a za doktora, neznam kaj da ti kažem...možda stvarno da ostaneš u Os ali ako se nešto zakomplicira (ne daj bože) uvijek možeš u Zg

bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok

klarita

Tibi jel brojiš dane?

a ja sam takva nekakva zbrčkana u zadnjih tjedan dana...evo ima već 4 tjedna kako mi se beba okrenula...kad mi se to desilo sa Elom u 30 tt rodila sam u 34 tt pa sam sad sva nekakva na iglama...stalno osluškujem tijelo, simptome...(danas mi je 25+3)...maleni se rita, ali sam si ja utuvila u glavu da možda nije dovoljno jako svaki put...
    stalno mi se mota po glavi - evo riješili smo jedan problem, a kaj ak se pojavi nešto na što nisu dr. obratili pažnju...ili da neću prepoznati kad nešto krene po krivu...taman kad sam pomislila da sam se smirila i pomirila sa svim, onda mi ovakve gluposti dođu do glave...nekako mi je bilo lakše na početku, ali kako vrijeme ide to me više peru ovakve stvari...
    prošvikat ću do kraja...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 16.09.2010. at 11:46

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hey drage moje, evo nas pregleda!
    dobro smo se nacekali jutros u bolnici, a i same znate kako je to, narucena u 9, doktor dosa tek oko 9 ipo,pa dok je on malo tamo sa sestrom porazgovara....al dobro.... za sada je sve ok. Ivan je dobro, pomalo se poceo okrecati, a ovaj iscjedak ipak nije plodna voda, sta sam se ja prepala. narucio nas opet na pregled sljedeci cetvrtak, bas je neki fini doktor, umirio me je malo, i reka mi da se na bojim, da ovaj put idem kuci sa svojom bebom ( moj ginekolog ga je uputi u sve od prije). i bas je rekao da ce se on zauzeti za nas,i da ce nas voditi do samog kraja trudnoce. zatvorena sam, al mi je isto rekao da se malko pripazim jos ovo malo da bi on volio kad bi ostali u komadu bar do 1.10. (i ja bi volila) a sta se tice carsko reza, kaze da po njegovom misljenju, on nebi da idem, nego prirodno ( i ja bi volila prirodno). al ako sta slucajno krene naopako, da ce ga on ipak napraviti.kaze da ce Ivan do kraja sigurno imati oko 4 kg .
    i sad idem probat malko odspavati, jer nisam spavala 2 sata nocas cilu noc.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bambus bas mi je drago da je sve ok i da si naisla na tako dobrog doktora koji uvazava sve sta si prosla, rijetki su takvi, nazalost.
    Tibi brojim dane s tobom

Ja danas napokon dobila sve nalaze, svi su uredni, nigdje nista! Mislim, super je to al ono, kakva je to onda bakterija uzrokovala spontani?
    A nista, sad ce bit 3 mjeseca od spontanog pa cemo polako pokusavat dalje.
    Iako, prvo bi trebala s MM-om pricat o tome jel?
    On sve nesto bi-nebi, cak mi je jednom rekao, sto me jako pogodilo, da zasto se uopce trudimo kad je ocito svaka moja trudnoca rizicna i sa Svenom smo ustvari samo imali srece. Al eto, on je takav, nikad nije znao birat rijeci...bubne pa ostane ziv!
    No ja se ne predajem, sad sam sve moguce preglede obavila, sve je ok, i ne vidim zasto nebi opet probali. Jasno da me strah al zelja za jos jednom bebom je jaca od toga.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A dobro je! Vidit čep da če nam Ivan još odlučit ostat i malo duže unutra, onda če sigurno natuč preko 4 kg
    Sječam se kad je nama došla patronažna po prvi put, i mi je dočekali sa Špirekom u emepl deki. A ona kad ga je vidila govori, vadite to dijete iz te deke, pa on je ogroman, to je za male bebe Nek i tebi tako bude

Bzarice prekrasno mi je zamišljati tebe, Niu i Koka kao se miluškite i dojite svi skupa na kauču. Uživaj draga, tako sam sretna i baš mi je toplo oko srca kad mislim na vas

Boxice samo smireno, i Š je okrenut bio prema dole od negdje 20 i nekog tjedna, ne brini se ništa. Ovaj put će sve bit kako treba

Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice
    Višnjice, vidimo se za nekih 3 tjedna (nestalo mi smajlića pa ti ovako šaljem veliki zagrljaj)

Svima koliko vas ima, puse od nas iz presunčanog Dubrovnika

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hvala cure, ma neću se sekirati uopće, moja gin je predivna žena i osječajna i puna razumjevanja, a doc.K. i on je ok samo nekako smatram da on ima možda više iskustva. Vidjet ću sada s njim pitat ću ga koliko je rizik to moje putovanje pa ću onda nešto valjda smisliti. Ma bit će to sve ok ovaj put pa mi neće trebati ni petrova ni kbo osim kad dođem roditi!

boxice izbi si loše misli iz glave, znaš da to nema nikakve veze što se bebač okrenuo. Moja nećaka trenutno panići jer se bebač još nije okrenuo... ko bi svima ugodio.

bambus drago mi je da je sve ok i vi ste još malo na redu!

koksy pusti ti šta M priča kao da se njih pita i tako smo mi te koje moraju to sve izdržati pogotovo fizički! Napi ga i iskoristi!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure, upravo mi je Boxica poslala poruku da je u Petrovoj na tokolizi!
    draga šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh, pa što je bilo?? Šaljem hrpu pozitivnih vibri i molitvi za Boxicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drži se, draga boxica. nek vas bog čuva. mislimo na tebe i noćas si nam u molitvi

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

boxice drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

boxica drži se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mislimo na tebe

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Boxice drži se draga!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i nas.Jedva nadjoh vremena da se javim,a mislila sam na vas svo vrijeme!
    boxica,saljem ti milion vibri da sve bude u redu.
    tibi,sad odbrojavamo dane do testa...jedva cekam da objavis sretnu vijest!
    bzara,Nia je preslatka...evo ja imam 2 sina,pa...mozes da biras kojeg bi radije za zeta

Elem,moj porodjaj je prosao brzo,oko pola 1 smo krenuli u bolnicu,prije toga samo lagani bolovi,ali sam nekako imala osjecaj da je to to.Onda ide ctg....U roku od sat vremena sam se otvorila i 5-6 jacih napona....bembo je stigao u 3h40 min.
    Nasoj sreci nema kraja...
    Evo slicica od naseg Malika
    http://public.fotki.com/nonoje/malik/

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zaboravih da se zahvalim na cestitkama.
    Ljubim vas!!!!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco Malik je prekrasan! a i veliki bracu je pravi bombon!
    boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode super!! mislim i molim se za vas dvoje!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

kaže Boxica da je zadnjih par dana imala jače bh-kontrakcije, a jučer je imala i neki čudan iscjedak. otišla je na Petrovu i Ivaniševićka je bila dežurna na hitnoj pa ju je odmah stavila u bolnicu!
    rekla sam joj da javi čim bude imala kakvih novosti!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok!
    drži se draga!

Choco, draga Malik je
    tako me na nekim slikicama podsjeća na moju Niu! oba dečka su ti divna, imaš razloga biti ponosna!
    bambus super za pregled! meni je isto puno značilo kad imaš doktora pored sebe s kojim se možeš dogovoriti! bome Ivan će biti velika beba, opasno konkurira Špireku!
    Rozice ljubi mi Špireka! kako mi je divan na ovoj slici na avataru!

moram ići malena se budi! javim se još poslije!
    pusa svima!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koksy za tvoje daljnje planove i optimizam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    choco Malik je predivna bebica i baš mi se sviđa ime, a i drugi sin ti je lijep, nema što. Slatka mi je ona zadnja slikica gdje oba spavaju u istom smjeru
    boxica drži se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a mene je ovo sinoć tako pogodilo da mi se sve vratilo sa Sv.Duha, tim više valjda što smo skupa tamo ležale, baš sam se jutros digla tužna Ufffff, samo da ovaj put sve bude dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Boxica drž se draga,molim se da sve prođe ok.

Choco sinovi su ti preslatki,stvarno možeš biti ponosna.

Ostale cure imate veeeelike pozdrave od nas neumornih vježbača,a inače smo super za sada.Mi vam živima dan po dan pa se tako i radujemo.Pusa svima

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nasu boxicu i da sve bude u redu

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Choco Malik je prekrasan dečko
    Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da će sve biti u redu
    Bambus velike puse tebi i velikom Ivanu!
    Roza vidimo se onda brzo

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Boxice ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro

choco, jooooj kako cam cav medeni

Roza, Spirek nam je sad vec momcina ,ljubi mi ga jaaaako- da pukne

Tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , mandy, i sve druge trudilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxice da sve bude super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mora biti sve u redu

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jel ima kakvih novosti od boxice?? bzara, javljaj nam sve sta saznas!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve samo iz predostrožnosti

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco dečki su ti divni, malik uopće neizgledakao novorođenče nego kao veliki dečko
    bambus super za pregled, sve ide lagano svojim tokom
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    curke uživajte u svojim bebicama
    ( da li postoji šansa da su boxicu "reda radi" stavili na tokolizu zbog anamneze ili to stavljaju samo u slučaju otvorenosti, kontrakcija ili sl ? i može li se time spriječiti "ne daj bože nešto " ?)

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

boxice držim fige da sve bude u redu!
    choco bebač je presladak!
    tibi kako se osječaš, jel ima kakvih simptoma? Jesi na bolovanju ili radiš?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek evo doma sam, uglavnom sa sve 4 u zraku, radim pomalo od kuće, čitam ljubiće, gledam Šeherezadu
    simptome nemam jedino što mi se malo vrti i stalno sam pospana, ali to je valjda od utrića. Ali ne opterećujem se time jer sve je individualno.
    Joj cure ja ću ispaliti do bete
    boxić mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    sve vas ljubim drage moje

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzara , baš sam pogledala sličice Nie. Curica je predivna...... a i Koko je jako dobar i pristojan.....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

javljam vam poruku od boxice, premjestili su je na odjel i više će znati u ponedjeljak kad dođe dr. I. Osjeća se bolje, ali osim tokolize su joj dali dexice za bebina pluća.
    boxice vibram iz sveg srca da sve bude super i izdržite još dugo 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    puse svima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi privikni se na to stanjej er nakon bete će biti e samo da prođe prvih 12 tt, pa da prođe ovo pa ono...Ja sam baš jučer rekla da ću ispaliti do kraja trudnoće. Na svaki i najmanji znak tj. osjećajkojije drugačiji od ne znam ni ja čega odmah osluškujem i razmišljam i grozno. Do sada nisam uopće paničila, ali u zadnjih par dana ne mogu sebe sama obuzdati. Sinoć su me onako peckali mišići što je normalno jer stomak raste i povremeno se to dogodi da me jedan dans ve zateže, a već sutra prestane i onda mi se stomak naglo poveća. I već znam za to, ali svejedno me to jučer nije spriječilo da budem mrzovoljna da vičem na mm i td... Danas je sve mormalno osim što imam osječaj da je stomak narasao za broj preko noći. Tako da mislim da ću živce smirititekna godinu kad kao naša bzara dođem kući sa bebicom.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se situacija smiri i da još dugo ostanete skupa ti i beba!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxice,draga drzi se! bit ce to sve super. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~da se sve umiri i da ti i tvoj bebac jos budete 2u1.
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ eto skoro prosa jedan tjedan jos jedan, i ovaj ce forom poluditi od srice zbog tvoje velike bete.
    osijek ja ti virujem i znam kako ti je. al vec si skoro na pola puta, bit ce sve dobro, ne brini, i doci ces ovaj put kuci sa svojom bebom.
    bzara i nia, roza i špiro, a72 i zeid, sadra i karlo, mandy, visnja, koksy, snjeska........

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro!
    Tibi pusa mrvicama

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja se danas nikako nisam mogla spojiti na net, tek sad sam uspjela! Tibi, moja draga, vam je prenijela poruku od Boxice!
    draga moja od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
    koksy, draga tako mi je drago da krećeš dalje! ja sam sigurna da će Sven dobiti jednog malog bracu ili seku (a možda i oboje)! samo hrabro!
    osijek, sve je to normalno! ja mislim da sam ja bila dobro samo zato što sam stalno nekud išla i puno se kretala pa sam imala manje vremena za razmišljanje! mislim da kad kod kuće moraš mirovati onda sve što osjetiš puno jače proživiš, i naravno da je strah još veći! ja sam u trudnoći s Niom počela meditirati, i baš mi je puno značilo da se napunim pozitivnom energijom!
    još malo i gledati ćeš u čudu svoje malo zlato pored sebe i nećeš moći vjerovati da je tu s tobom i da si tom malom biću mama!
    Rozica, pusa tvom velikom lijepom dečku Špireku i tebi!
    bambus, mazi bušicu! još jako malo vas dijeli do trenutka upoznavanja! ja sam imala osjećaj dok sam bila u bolnici da se cijeli svijet zaustavio i da postojimo samo moje dijete i ja!
    optimistična, hvala na komplimentima na mojoj Niuški! a Koko nam je predobar! baš smo ponosni na njega kako je prihvatio novog člana!
    mandy, Tibi, a72, višnja, choco, sunce malo, kejt, snješka, marsupilami... i sve ostale cure koje sam zaboravila spomenuti, svima velika pusa!

složila sam mali albumić Nie, pa nas slobodno škicnite!
    http://public.fotki.com/bzara/nia/

puse!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bzara predivno
    boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    osijek drži se, znam kako je, nakon puno izgubljenih trudnoća ovu sam doslovno preležala 24/7, samo do WC-a i nazad, imala sam toliko vremena za razmišljanje da je to bilo više nehumano, toliko sam imala filmova u glavi da je to prestrašno, mislila sam da nikada neće doći kraj, ali jest , znam da ti nikakve riječi ne mogu pomoći
    svim djevojkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok! Evo sam se prebacila ovdje. Bila sam u Zg. Pa moram reći da je prva rečenica od doktora bila da se slijedeća trudnoća može planirati. Ja i suprug nismo mogli vjerovati.Ovdje u St su nas tako negativno napunili svim i svačim da smo strepili kad smo došli u Zg. Naravno rizik postoji( rani spontani) ali i ne mora. Mislim kad nešto žarko želiš da trebaš imati snage za sve i za bilo kakvu žrtvu. Naravno , neću se žuriti jer trebam prvo psihički se oporaviti , još je to sve friško , još su sjećanja na porod i na nju svaki dan u glavi. Počinjem raditi od 1.10. pa vjerujem da će mi vrijeme brže proći. OIvako kad se dopisujem s vama puno mi je lakše i dajete mi nadu. I sa svima koji imaju svog anđela bilo to na početku ili kraju suosjećam. Ali moramo biti hrabre!
    Kod mene nažalost postoji velika i liječnička pogreška, to su mi i u Zg rekli ali ne želim nikoga tužiti jer mi je tako puno teže.Odmah se iznerviram i jako sam loše. Moramo gledati na budućnost.
    Javljat ću vam se.!Čuvajte mi se!

Klara 02.04.2005.
    Marija 20.05.2010. anđeo

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice, ma nemam riječi, predivne ste, a malecka je san snova, prelijepa!
    Ps: Koko sad djeluje tako velik ha ha ha

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajme bzara predivna je , nemam riječi ( i da, koko stvarno izgleda kao komad psa )
    osijek izdrži, sve će biti dobro, takav je naš put -trnovit i šta ćeš sad ? baviš li se nečim dok ležiš, čitaš li ili nešto ? dobro je bzara rekla, ali to vrijedi opet samo za one mamice koje ne moraju mirovati..probaj si nečim svrnuti pažnju
    tibi stalno mislim na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ( i tvoje dvi mrvičice)
    boxice naša draga izdrži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kopiram i ovdje jer je ane80 majka jednog malog anđela;

forumašica ane80 jutros u 4h imala je puknuće vodenjaka...čeka dječaka, termin je 15.11.
    molim vas, ima li netko slično iskustvo i nakon koliko je započeo porod?!
    njoj je dr. kazao, ukoliko situacija bude dozvoljavala, da će ga probati "odgoditi" dva do tri tjedna

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam imala puknuće vodenjaka, ne spontano. Ako ne bude nikakvih znakova infekcije i ne počmu trudovi, porod se može odgoditi i preko 2 tjedna. Kod mene su nažalost počeli trudovi več nakon 2 dana. Ali meni je dole sve bilo iziritirano zbog doktorskih intervencija. Nek pored tokolize uzima 2-3 šumeča magnezijaod 300 dnevno, iako mnogi misle da je ta količina neznatna u tim situacijama, ja sam sigurna da pomaže.

Ane draga, molim Boga da ti i tvoj sinčić budete što duže zajedno 2u1. Drži se, ako i krene porod, prošla si najkritičnije razdoblje, budi pozitivna, mislimo na tebe!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bzara, divna ti je kcer, a ti izgledas sretna. bas mi je drago zbog vas, uzivajte

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bazara,prekrasne slikice, beba i ti, i pas

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

prekrasne ste, bzara
    ~~~~~~~~~~ za našu boxicu

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bzara, albumić je za 5! Nia je preslatka

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za boxicu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Boxica šaljemo ti puuuuuno vibri s željom da ostanete što duže 2u1-
    Bzara Nia ti je preslatka,a pasić kako je sav ponosan.Meni je inače ta simbioza psa i djeteta super.Mi isto imamo zl retrivera koji je bio moja velika ljubav i prije rođenja klinaca pa isto kad smo došli doma nije se odvajao od nas i niiiikad ama baš nikad nije pokazao ljubomoru dapače prema klincu ne a prema mužu da.
    Ostale trudnice i trudilice puuuuuuno sreće vam želim i šaljem vam veeeeeliku pusu.
    š

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne znam jeste proćitale na Porodima, Ane će sutra ići na carski, dobila je infekciju i moraju je poroditi. Bebica ima 1200 po procjenama. Molimo Boga da se ovaj maleni dečko izvuće sa što manje posljedica, i da mama uskoro bude sa svojim zlatom. Teško je razdoblje pred našom Anom, ali uz malo Božje pomoći nadam se da će sve biti dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dečka da samostalno prodiše

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ane80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prode dobro, i da mali djecak ostane sa svojom mamom.
    boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tibi
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bzara nia je preprekrasna!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

od sveg srca vibram da ane80 donese na svijet živog i zdravog dječačića
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i da nam naša boxica pošalje dobre vijesti

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam svima, ja čitampostove a nemam pojma gdje više pišem. Nažalost nisam ja još psihički spremna za dalje. Ne smijem prije nego prođe 6.mj , sutra je tek 4.mj. Moram se oporaviti pa onda .Samo što je svaka moja slijedeća trudnoća visoko rizična pa je tu dodatni strah.
    Svaki dan se sjetim moje Marije, jako puno priejateljica je rodilo u isto vrijem kao i ja i sada će rodoti pa mi je jako teško kad vidim kako ta djeca napreduju. iako se stvarno trudim da prevladam taj strah.
    Sve ste mi tako drage... Kad čitam vaše postove , lakše mi je. Mislim da često ponavljam isto pa oprostite, pišem što mi dođe.
    stalno gledam na kalendar koji je datum i svaki put kad dođe 20. u mjesecu teško mi je.Je li to normalno?!

02.04.2005. Klara
    20.05.2010. Marija anđeo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •