-
-
hey drage moje, evo nas pregleda!
dobro smo se nacekali jutros u bolnici, a i same znate kako je to, narucena u 9, doktor dosa tek oko 9 ipo,pa dok je on malo tamo sa sestrom porazgovara....al dobro.... za sada je sve ok. Ivan je dobro, pomalo se poceo okrecati, a ovaj iscjedak ipak nije plodna voda, sta sam se ja prepala. narucio nas opet na pregled sljedeci cetvrtak, bas je neki fini doktor, umirio me je malo, i reka mi da se na bojim, da ovaj put idem kuci sa svojom bebom ( moj ginekolog ga je uputi u sve od prije). i bas je rekao da ce se on zauzeti za nas,i da ce nas voditi do samog kraja trudnoce. zatvorena sam, al mi je isto rekao da se malko pripazim jos ovo malo da bi on volio kad bi ostali u komadu bar do 1.10. (i ja bi volila) a sta se tice carsko reza, kaze da po njegovom misljenju, on nebi da idem, nego prirodno ( i ja bi volila prirodno). al ako sta slucajno krene naopako, da ce ga on ipak napraviti.kaze da ce Ivan do kraja sigurno imati oko 4 kg
.
i sad idem probat malko odspavati, jer nisam spavala 2 sata nocas cilu noc.
-
bambus bas mi je drago da je sve ok i da si naisla na tako dobrog doktora koji uvazava sve sta si prosla, rijetki su takvi, nazalost.
Tibi brojim dane s tobom 
Ja danas napokon dobila sve nalaze, svi su uredni, nigdje nista! Mislim, super je to al ono, kakva je to onda bakterija uzrokovala spontani?
A nista, sad ce bit 3 mjeseca od spontanog pa cemo polako pokusavat dalje.
Iako, prvo bi trebala s MM-om pricat o tome jel? 
On sve nesto bi-nebi, cak mi je jednom rekao, sto me jako pogodilo, da zasto se uopce trudimo kad je ocito svaka moja trudnoca rizicna i sa Svenom smo ustvari samo imali srece. Al eto, on je takav, nikad nije znao birat rijeci...bubne pa ostane ziv!
No ja se ne predajem, sad sam sve moguce preglede obavila, sve je ok, i ne vidim zasto nebi opet probali. Jasno da me strah al zelja za jos jednom bebom je jaca od toga.
-
A dobro je! Vidit čep da če nam Ivan još odlučit ostat i malo duže unutra, onda če sigurno natuč preko 4 kg
Sječam se kad je nama došla patronažna po prvi put, i mi je dočekali sa Špirekom u emepl deki. A ona kad ga je vidila govori, vadite to dijete iz te deke, pa on je ogroman, to je za male bebe
Nek i tebi tako bude 
Bzarice prekrasno mi je zamišljati tebe, Niu i Koka kao se miluškite i dojite svi skupa na kauču. Uživaj draga, tako sam sretna i baš mi je toplo oko srca kad mislim na vas 
Boxice samo smireno, i Š je okrenut bio prema dole od negdje 20 i nekog tjedna, ne brini se ništa. Ovaj put će sve bit kako treba 
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice
Višnjice, vidimo se za nekih 3 tjedna (nestalo mi smajlića pa ti ovako šaljem veliki zagrljaj)
Svima koliko vas ima, puse od nas iz presunčanog Dubrovnika
-
-
-
Uh, pa što je bilo?? Šaljem hrpu pozitivnih vibri i molitvi za Boxicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
drži se, draga boxica. nek vas bog čuva. mislimo na tebe i noćas si nam u molitvi
-
boxice drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
boxica drži se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislimo na tebe
-
-
-
Zaboravih da se zahvalim na cestitkama.
Ljubim vas!!!!
-
-
-
Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~ 
-
-
Boxica drž se draga,molim se da sve prođe ok.
Choco sinovi su ti preslatki,stvarno možeš biti ponosna.
Ostale cure imate veeeelike pozdrave od nas neumornih vježbača,a inače smo super za sada.Mi vam živima dan po dan pa se tako i radujemo.Pusa svima
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nasu boxicu i da sve bude u redu
-
-
-
-
boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mora biti sve u redu
-
jel ima kakvih novosti od boxice?? bzara, javljaj nam sve sta saznas!
-
boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve samo iz predostrožnosti
-
-
boxice držim fige da sve bude u redu!
choco bebač je presladak!
tibi kako se osječaš, jel ima kakvih simptoma? Jesi na bolovanju ili radiš?
-
-
bzara , baš sam pogledala sličice Nie. Curica je predivna...... a i Koko je jako dobar i pristojan.....
-
-
Tibi privikni se na to stanjej er nakon bete će biti e samo da prođe prvih 12 tt, pa da prođe ovo pa ono...Ja sam baš jučer rekla da ću ispaliti do kraja trudnoće. Na svaki i najmanji znak tj. osjećajkojije drugačiji od ne znam ni ja čega odmah osluškujem i razmišljam i grozno. Do sada nisam uopće paničila, ali u zadnjih par dana ne mogu sebe sama obuzdati. Sinoć su me onako peckali mišići što je normalno jer stomak raste i povremeno se to dogodi da me jedan dans ve zateže, a već sutra prestane i onda mi se stomak naglo poveća. I već znam za to, ali svejedno me to jučer nije spriječilo da budem mrzovoljna da vičem na mm i td... Danas je sve mormalno osim što imam osječaj da je stomak narasao za broj preko noći. Tako da mislim da ću živce smirititekna godinu kad kao naša bzara dođem kući sa bebicom.
-
Boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se situacija smiri i da još dugo ostanete skupa ti i beba!
-
boxice,draga drzi se! bit ce to sve super. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~da se sve umiri i da ti i tvoj bebac jos budete 2u1. 
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ eto skoro prosa jedan tjedan jos jedan, i ovaj ce forom poluditi od srice zbog tvoje velike bete. 
osijek ja ti virujem i znam kako ti je. al vec si skoro na pola puta, bit ce sve dobro, ne brini, i doci ces ovaj put kuci sa svojom bebom. 
bzara i nia, roza i špiro, a72 i zeid, sadra i karlo, mandy, visnja, koksy, snjeska........
-
-
ja se danas nikako nisam mogla spojiti na net, tek sad sam uspjela! Tibi, moja draga, vam je prenijela poruku od Boxice!
draga moja od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
koksy, draga tako mi je drago da krećeš dalje! ja sam sigurna da će Sven dobiti jednog malog bracu ili seku (a možda i oboje)! samo hrabro! 
osijek, sve je to normalno! ja mislim da sam ja bila dobro samo zato što sam stalno nekud išla i puno se kretala pa sam imala manje vremena za razmišljanje! mislim da kad kod kuće moraš mirovati onda sve što osjetiš puno jače proživiš, i naravno da je strah još veći! ja sam u trudnoći s Niom počela meditirati, i baš mi je puno značilo da se napunim pozitivnom energijom!
još malo i gledati ćeš u čudu svoje malo zlato pored sebe i nećeš moći vjerovati da je tu s tobom i da si tom malom biću mama!
Rozica, pusa tvom velikom lijepom dečku Špireku i tebi!
bambus, mazi bušicu! još jako malo vas dijeli do trenutka upoznavanja! ja sam imala osjećaj dok sam bila u bolnici da se cijeli svijet zaustavio i da postojimo samo moje dijete i ja! 
optimistična, hvala na komplimentima na mojoj Niuški! a Koko nam je predobar! baš smo ponosni na njega kako je prihvatio novog člana!
mandy, Tibi, a72, višnja, choco, sunce malo, kejt, snješka, marsupilami... i sve ostale cure koje sam zaboravila spomenuti, svima velika pusa!
složila sam mali albumić Nie, pa nas slobodno škicnite!
http://public.fotki.com/bzara/nia/
puse!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Bzarice, ma nemam riječi, predivne ste, a malecka je san snova, prelijepa! 
Ps: Koko sad djeluje tako velik ha ha ha
-
-
kopiram i ovdje jer je ane80 majka jednog malog anđela;
forumašica ane80 jutros u 4h imala je puknuće vodenjaka...čeka dječaka, termin je 15.11.
molim vas, ima li netko slično iskustvo i nakon koliko je započeo porod?!
njoj je dr. kazao, ukoliko situacija bude dozvoljavala, da će ga probati "odgoditi" dva do tri tjedna
-
Ja sam imala puknuće vodenjaka, ne spontano. Ako ne bude nikakvih znakova infekcije i ne počmu trudovi, porod se može odgoditi i preko 2 tjedna. Kod mene su nažalost počeli trudovi več nakon 2 dana. Ali meni je dole sve bilo iziritirano zbog doktorskih intervencija. Nek pored tokolize uzima 2-3 šumeča magnezijaod 300 dnevno, iako mnogi misle da je ta količina neznatna u tim situacijama, ja sam sigurna da pomaže.
Ane draga, molim Boga da ti i tvoj sinčić budete što duže zajedno 2u1. Drži se, ako i krene porod, prošla si najkritičnije razdoblje, budi pozitivna, mislimo na tebe!
-
-
bazara,prekrasne slikice, beba i ti, i pas
-
prekrasne ste, bzara
~~~~~~~~~~ za našu boxicu
-
bzara, albumić je za 5! Nia je preslatka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za boxicu
-
Boxica šaljemo ti puuuuuno vibri s željom da ostanete što duže 2u1-
Bzara Nia ti je preslatka,a pasić kako je sav ponosan.Meni je inače ta simbioza psa i djeteta super.Mi isto imamo zl retrivera koji je bio moja velika ljubav i prije rođenja klinaca pa isto kad smo došli doma nije se odvajao od nas i niiiikad ama baš nikad nije pokazao ljubomoru dapače prema klincu ne a prema mužu da.
Ostale trudnice i trudilice puuuuuuno sreće vam želim i šaljem vam veeeeeliku pusu.
š
-
Ne znam jeste proćitale na Porodima, Ane će sutra ići na carski, dobila je infekciju i moraju je poroditi. Bebica ima 1200 po procjenama. Molimo Boga da se ovaj maleni dečko izvuće sa što manje posljedica, i da mama uskoro bude sa svojim zlatom. Teško je razdoblje pred našom Anom, ali uz malo Božje pomoći nadam se da će sve biti dobro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dečka da samostalno prodiše
-
-
od sveg srca vibram da ane80 donese na svijet živog i zdravog dječačića
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i da nam naša boxica pošalje dobre vijesti
-
hvala vam svima, ja čitampostove a nemam pojma gdje više pišem. Nažalost nisam ja još psihički spremna za dalje. Ne smijem prije nego prođe 6.mj , sutra je tek 4.mj. Moram se oporaviti pa onda .Samo što je svaka moja slijedeća trudnoća visoko rizična pa je tu dodatni strah.
Svaki dan se sjetim moje Marije, jako puno priejateljica je rodilo u isto vrijem kao i ja i sada će rodoti pa mi je jako teško kad vidim kako ta djeca napreduju. iako se stvarno trudim da prevladam taj strah.
Sve ste mi tako drage... Kad čitam vaše postove , lakše mi je. Mislim da često ponavljam isto pa oprostite, pišem što mi dođe.
stalno gledam na kalendar koji je datum i svaki put kad dođe 20. u mjesecu teško mi je.Je li to normalno?!
02.04.2005. Klara
20.05.2010. Marija
anđeo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma