Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nitko ne radi od njih. čim se podigne optužnica (što jest) slijedi suspenzija. Koliko se iz medija vidi, Jukić je priznao dio krivnje, pa čisto sumnjam da nakon toga može na posao. Inače, upravo sam se vratila s pregleda. Trudničku ambulantu kroz tjedan drže samo dvije doktorice - Špoljarić i Dombaj, te se pokrivaju sa specijalizantima koji su s njima. Tako je npr. danas bio dr. Vidaković. Pozvali su natrag još tri specijalizanta koji su na specijalizaciji u Zagrebu. Vrlo je malo doktora koji rade. Izgubiti tri liječnika na brojku od 10 je jako puno. Uglavnom, ne znam što da mislim..dojam od prošlog thjedna i danas je neusporediv. Povjerenje mi je vrlo poljuljano i nisam više sigurna da li ću roditi tamo.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

čuj nije lahko za odlučit.ovisno šta želiš. npr meni je najbitnije da je beba poslije uvijek sa mnom pa bi stoga uvijek izabrala vž jer u zg toga nema. a što se tiče poroda, ne možeš ga isplanirati u smislu da pogodiš neku dobru smjenu već šta bude kad dođeš( ako želiš prirodniji). ipak imaju manje poroda nego u zg i uopće mogućnost za prirodne. želim ti da sve bude kako ti želiš Vila

Vila avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nije stvar u tome, nisam razmišljala o tome tko je u kojoj smjeni i hoće li mi se potrefit netko ok. Čak s manjkom liječnika je veća šansa da ti bude samo primalja uz tebe (to se ja nadam), nego cijela atmosfera i dojam je nekako ne znam..ne dobra

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

možda samo sad prvih nekoliko dana nakon afere.kad se malo slegne prašina možda bude bolje. dobro si primjetila da bi veća šansa bila da je babica s tobom u ovoj situaciji. a da će svi biti napetiji sigurno hoće, zbog puno posla.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Vila prvotno napisa Vidi poruku
    nitko ne radi od njih. čim se podigne optužnica (što jest) slijedi suspenzija. Koliko se iz medija vidi, Jukić je priznao dio krivnje, pa čisto sumnjam da nakon toga može na posao. Inače, upravo sam se vratila s pregleda. Trudničku ambulantu kroz tjedan drže samo dvije doktorice - Špoljarić i Dombaj, te se pokrivaju sa specijalizantima koji su s njima. Tako je npr. danas bio dr. Vidaković. Pozvali su natrag još tri specijalizanta koji su na specijalizaciji u Zagrebu. Vrlo je malo doktora koji rade. Izgubiti tri liječnika na brojku od 10 je jako puno. Uglavnom, ne znam što da mislim..dojam od prošlog thjedna i danas je neusporediv. Povjerenje mi je vrlo poljuljano i nisam više sigurna da li ću roditi tamo.
    što te točno poljuljalo?
    ne znam, meni je moj porod i boravak u VŽ bio super, često se sijetim toga u jako lijepom sječanju.
    drugi puta opet planiram ići tamo (inače spadam pod petrovu i ta me bolnice neće vidjeti, rijeka mi je predaleko, ostaje VŽ, jedino ako se nešto baš drastično promijeni).
    meni je bilo najvažnije da je beba samnom 24h i sestre su mi bile ok.
    ja sam bila kod dr. j i dr. bilopavlovića.
    ostale doktore nisam srela, tj. jedan pregled mi je obavio fara i bio je ok.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 22.10.2010. at 15:56

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam bila jučer, nije bilo prevelike gužve ujutro (još sam čekala nakon ctg-a da doktor dođe), a prošli četvrtak u 7:15 je bila samo jedna cura na ctg-u, nekako se rasporede kroz dan izgleda jer sestra neke sad naruči iza 11, tako je rekla.

Dr. J. je došao, imali su sastanak, sestra je rekla da se nada da bude u ambulanti, te da će mi ga svakako nazvati poslije jer smo se prošli četvrtak dogovorili da me prati do kraja, međutim, rekla mi je da ga je netko zvao i da neće dolaziti u ambulantu. Nešto slično je i dr. Š. izjavila za novine, da se pacijenticama samo veli da će ih primiti drugi dr. Da li je možda dobio koju drugu dužnost, ne znam, stvarno šteta ako ne.

Bio je dr. Bilopavlović i on je zvao dr. Š. na konzultacije po potrebi. Meni je također došla, posebice čim joj je rekao da imam dogovor s dr. J. Bila je stvarno korektna, rekla je da će me naručivati kod sebe nadalje (mislim da mi je to u ovoj situaciji i najbolje). Što će biti u rađaoni, ne mogu na to sad utjecat i mogu se samo nadati najboljem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •