Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: MIA 'RJEŠAVA PROBLEME' na eBayu! Bizarno ili? Što mislite o tome?

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno MIA 'RJEŠAVA PROBLEME' na eBayu! Bizarno ili? Što mislite o tome?

Jedna od bizarnijih stvari koje možete kupiti na eBayu sigurno je čarolija za trudnoću koju prodaje izvjesna Britanka Mia. Ako je suditi prema komentarima, Mia je pravi anđeo. Ili vještica, ovisno kako na to gledate:

Za samo 70 kuna, uz troškove dostave i carine, na eBayu ćete pronaći čaroliju koja će vam pomoći da zatrudnite. Naravno, plaća se unaprijed, a potom prodavačica čarolije Mia (struka gospođe nije navedena) obavi što treba i – eto djeteta.

No puno bizarnije od same ponude zvuče komentari koje su na eBayu ostavile korisnice te usluge. Pogađate, svi su komentari pozitivni i sve su nesretne žene nekim čudom (koje ste slobodni pripisati kome god želite) u relativno kratkom roku ostale u drugom stanju.

Pisma, poruke, zahvale, pozdravi i ostale povratne informacije Miji stižu odasvud, ali uglavnom iz SAD-a, Velike Britanije, Irske i Italije.

Osim zahvala zbog uspješnog bacanja čarolija za trudnoću, neke žene prevencije radi odmah mole Miju da i na njihovo buduće dijete baci neku čaroliju koja će ga zaštititi od eventualnih problema ili neželjenih posljedica. Možda bi i Mia Farrow na toj stranici mogla podijeliti svoje iskustvo iz 'Rosemaryne bebe'. Možda bi kraj bio puno ljepši.

Bilo kako bilo, jedno od svjedočanstava zadovoljnih žena zabilježio je i časopis Pregnancy & Birth pod naslovom 'Na eBayu sam kupila čaroliju za plodnost i uspjelo je!' Naravno, odonda je Mia dobila preko tisuću zahtjeva za čarolijom, a posao cvjeta.

Da broj jedan među čarolijama za plodnost zaista postoji, uvjerite se ovdje.
    Posljednje uređivanje od BHany : 18.11.2010. at 07:29 Razlog: naslov

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Morala sam objaviti ovaj prilog jer me baš nasmijao ....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ovo neki vic ????

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pojma nemam baš pročitala mužu svašta bi ja povjerovala ....

Ne znam baš dobro engleski možda bi se mogle prevesti priče žena...
    Posljednje uređivanje od Ela28 : 17.11.2010. at 19:07

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam maloprije bila na snimanju na OBN tema MPO i pojavio se tip iz BG koji je izdao knjigu"Dete bez epruvete"...mislim nebuloza koje je izgovarao....to je trebalo čuti
    jedna od onih je sve je to genetika....nisam mogla odmah nekomentirati "Da svakako ako su vas roditelji neplodni biti ćete i vi"
    bila je jedna divna dr koja se bavi MPO u BIH u Tuzli koja mi je pomogla da ga malo spustim ali me posjetio na tu Miu...
    Ovaj je liječio NEKOG tipa iz Libije pa nekog iz Afganistana ali nespominje da je ovdje ikome pomogao ovdje...
    koliko tih ima i sto je najgore uvijek se nađu i oni koji im vjeruju posebno ovdje gdje MPO jos tabu

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

laky, javi nam kad te možemo gledati.
    ovakve komentare tipa e-bay čak i ne čitam, eto mog mišljenja i komentiranja na tu "temu"...

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja bih ovu digresiju s laky prebacila na drugi topic

a ovaj bi preimenovala jer ovako ako se previde navodnici u naslovu, može se čitati i kao preporuka ili nedajbože reklama
    a ja bih ipak da, ako je već otvoren topic bude odmah isčitan kao poligon za kritiku (i eventualnu pohvalu..ako takve bude - - ovaj smajlić je moj osobni stav prema tome ).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moje mišljenje - prevara za lakovjerne i super način zarade za Miu.

Marchie37 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

British Vera Čudina! Fenomenalno!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Da broj jedan među čarolijama za plodnost zaista postoji, uvjerite se ovdje.
    Ženska ima 100% pozitivan feedback na eBayu, sve ne mogu vjerovati.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Teddy, jesi li ikada probala ostaviti negativan feedback? Ja jesam jednom i bolje da ne znaš pod kojim ucjenama i prijetnjama sam ga morala promijeniti u pozitivan. Od tada sam strašno skeptična prema podacima o feedbacku na e-bayu i kad god kupujem, svjesna sam rizika koji stoji iza toga.

A što se tiče teme.. može li se išta pametno reći, osim

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Teddy, jesi li ikada probala ostaviti negativan feedback? Ja jesam jednom i bolje da ne znaš pod kojim ucjenama i prijetnjama sam ga morala promijeniti u pozitivan.
    Jesam, ostavljala sam i negativan feedback. Čini mi se samo jednom. Ne kužim ovo o ucjenama i prijetnjama? Selleri tebi ne mogu ostaviti negativan fb, čime su ti mogli prijetiti?

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

budem ti na pp napisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •