Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: Idiopatska (nerazjašnjena) neplodnost!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozz,
    ja i moja supruga spadamo u ovu grupu.Zelim samo da posavjetujem ljude slicne nama.
    Naime mi smo 15 godina u braku i oboje smo potpuno,potpuno zdravi ali bez potomstva.Slusali smo te glupe savjete doktora o psihi,opustanju,ovome,onome i dok dlanom o dlan za vrat vam uzjase cetrdesete.I onda navrat na nos trci po Mariboru i kojekuda.Naravno ne trebam ni govoriti da priroda zeni radi svoje i veliki sam pesimista da cemo ikada imati potomstvo.Zato ne slusajte sta vam govore,cim vidite da nesto ne ide pravac klinika dok nije kasno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz,
    ja i moja supruga spadamo u ovu grupu.Zelim samo da posavjetujem ljude slicne nama.
    Naime mi smo 15 godina u braku i oboje smo potpuno,potpuno zdravi ali bez potomstva.Slusali smo te glupe savjete doktora o psihi,opustanju,ovome,onome i dok dlanom o dlan za vrat vam uzjase cetrdesete.I onda navrat na nos trci po Mariboru i kojekuda.Naravno ne trebam ni govoriti da priroda zeni radi svoje i veliki sam pesimista da cemo ikada imati potomstvo.Zato ne slusajte sta vam govore,cim vidite da nesto ne ide pravac klinika dok nije kasno.
    Da ne znam, mislila bih da je ovo pisao mm.
    Ista ova priča se dogodila i nama, samo bez Mb. I sad nakon svih ovih godina (mladi ste, zdravi, imate vremena) smo dobili dijagnozu: zalihe jajnih stanica su gotovo ispražnjene. I što sad? Vrijeme se ne može vratiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •