Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Test negativan, a svi simptomi trudnoce tu?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da cu upravo to i uciniti...kako sam nestrpljiva, sigurno cu otici privatno izvaditi betu, malo si izbijem 150kn iz djepa i muz me zadavi, al morat cu...samo me sve jedno interesira dal se netko susreo sa slicnim "problemom" i dal je moguce da cak tri puta test bude negativan...a ja se osjecam tako trudno, mozda jer negdje u sebi to zapravo i zelim...al kakav sam pehist prije neg dobim rezultate bete doci ce i vjestica hehe

MELANIE avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Pipi_pipi prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da cu upravo to i uciniti...kako sam nestrpljiva, sigurno cu otici privatno izvaditi betu, malo si izbijem 150kn iz djepa i muz me zadavi, al morat cu...samo me sve jedno interesira dal se netko susreo sa slicnim "problemom" i dal je moguce da cak tri puta test bude negativan...a ja se osjecam tako trudno, mozda jer negdje u sebi to zapravo i zelim...al kakav sam pehist prije neg dobim rezultate bete doci ce i vjestica hehe

meni je test bio negativan a bila sam trudna..7 dana izostanka test gravidex negativan kod ginekologice,a par dana kasnije pozitivan..onaj najjeftiniji
    Posljednje uređivanje od MELANIE : 31.07.2012. at 16:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •