Stranica 30 od 54 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2677

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

linalena ženo,pa di si ti...oooo frajla ide u London,kupi mi magnet za frižider...
    lijepo,lijepo...samo se dobro odmori i u nove pohode...
    odleđivanje js se ne broji..

lavko ne,ako ideš u prirodni IVF i dobiješ stopericu od bolnice,računa se kao postupak,znači od 6,imaš 1 manje...ako ideš u stimulirani (gonal,menopur + štoperica)isto se računa kao 1 postupak,ne odvaja se štoperica posebno,ako joj prethodi stimulacija.

ja danas zvala za pikice...i moje još nisu stigle...jedna info za one koji čekaju...
    lijekovi su stigli za sve one koji su na listi do rednog broja 211,cure možete podići lijekiće,rekla mi danas sr.P.
    moji će vjerojatno idući mjesec...276.-a sam na listi..to znači da ću čekati lijekove puna 3 mjeseca(a donedavno se čekalo 3-4 tj)

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Isabel i Lavko,naše su djiagnoze identične,samo kaj sam jako problmatičan slučaj kaj se tiče stimulacije...ima folikula,nema js...ja se tješim daje bila prerana štoperica...
    trenutno sam na Metforminu...
    Isabel mislim da te dr.B neće daviti sa AIH-om jer imaš bebicu iz IVF-a,tak da mislim da samo trebate skupit papire,čekaš lijekove i u postupak...
    s obzirom da si naručena 15.2.ja bih ti preporučila da sad napraviš sve pretrage i odneseš mu gotove nalaze i odmah te stavlja na listu...
    .
    On topic:
    A što mi sve treba? Otkud da počnem? Koje sve pretrage?
    Off topic:
    I mi imamo bijelog labradora

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Isabel,hormoni 2-5 dc,brisevi,papa i uzv od soc gina,hiv i hepatitis markeri,p&p...s obzirom da već imaš IVF bebicu uzmi i dokumentaciju od prošlog IVF-a(ne znam jel treba,al možda će doc htjeti pogledati) i spermiogram..

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E da, a kako hormone uzeti 2-5 dc, kad nemam M, a i ako ju isprovociram sa Dabrostonom, nije onda to pravovaljani nalaz, ili? Ali nema veye, budem ovo ostalo, pa lako hormon ostavim za zadnje.

Hvala ti!

I što je p&p?
    I da li treba psiholog i te gluposti??

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

p&p je pravno i psihološko testiranje...
    ja sad nemam M već 2 mjeseca i pijem dabroston i nakon toga idem vaditi hormone..

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

linalena ženo,pa di si ti...oooo frajla ide u London,kupi mi magnet za frižider...

lavko ne,ako ideš u prirodni IVF i dobiješ stopericu od bolnice,računa se kao postupak,znači od 6,imaš 1 manje...ako ideš u stimulirani (gonal,menopur + štoperica)isto se računa kao 1 postupak,ne odvaja se štoperica posebno,ako joj prethodi stimulacija.
    OK, ajde barem to da nisam krivo shvatila.
    Dobro, sad jedno kombinatoričko pitanje - možda bedasto, al ne kužim još puno. Recimo dr. odluči pokušavati s AIH i tako ispuca npr. 3 pokušaja. I niš se ne desi. Ostaje mi još 3 za IVF. Jel onda ima smisla ta tri AIH odraditi negdje privatno, a čuvati ovih državnih 6 za IVF? Jel to glupo?

Isabel, ja kad sam došla prvi puta, nisam imala skoro pa niš, samo briseve. Onda mi je dr.B napisao što da obavim. Iako je super ako dođeš već sa svim nalazima, ako ti ginić hoće dati uputnice da ih obaviš.

Šifra: nemam labradore. I am a cat person

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    i onda čekamo moju M i 10ti dan na UZV i na odleđivanje. A dal se to broji ko postupak?????
    Ne ako sama kupiš štopericu.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Recimo dr. odluči pokušavati s AIH i tako ispuca npr. 3 pokušaja. I niš se ne desi. Ostaje mi još 3 za IVF.
    AIH se ne računaju u tih 6, samo IVF.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    AIH se ne računaju u tih 6, samo IVF.
    Ajme bruke, fakat sam neznalica Grooznooo, zaboravite da te vidjele!!
    Hvala na odgovoru

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Eto da se i ja uključim sa pitanjem. Da li kad ti doc da što sve treba napravit od nalaza to trebamo napraviti samo mi ili i muževi??

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I još jedno - one koje su već obavile par postupaka prije novog zakona npr. na VV (ili druga ustanova) da li trebaju obaviti p&p za npr. sveti duh ako idu na postupak nakon novog zakona ???

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kad dođeš na prve konzultacije da li se uđe u jednu od onih kabina pa se čeka da te pozove, dal se trebaš odmah skinuti ili je najprije razgovor pa pregled po potrebi ???

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja idem u utorak na prve konzultacije,inače sam izbjeglica sa vv.
    Nalaze imam stare sto godina,inače je sa mnom sve ok,mm ima loš spermiogram.Jedva čekam utorak da vidim kaj budem sve morala od nalaza ponoviti,kak budem dugo čekala postupak...
    Ne budem ništa vadila prije dok mi dr. ne napiše kaj da ponovim

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Super Iberc onda se javi i napiši sve detaljno postupak. Ja sam isto sa VV, ja OK, MM loš spermiogram-oligoasthenozoospermia. Ja 72 mm 76, 3 postupka (gonal,klomifen,menopur).

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Eto da se i ja uključim sa pitanjem. Da li kad ti doc da što sve treba napravit od nalaza to trebamo napraviti samo mi ili i muževi??
    Pa ovisi kako koje. Pravno i psihološko radite zajedno, HIV i hepatitis isto, spermiogram samo on , a ostalo samo ti (ako nisam nešto zaboravila).

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Kad dođeš na prve konzultacije da li se uđe u jednu od onih kabina pa se čeka da te pozove, dal se trebaš odmah skinuti ili je najprije razgovor pa pregled po potrebi ???
    Kad sam ja išla prvi put (doduše, davno je to bilo), samo razgovor prvi put.

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Nisam znala da se sad tako dugo ljekovi čekaju. Onda moram i ja nazvat da dođem na red do ljeta.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hi cure. Imam jedno pitanjce. Jel vi imate problema na poslu zbog MPO?
    Ja imam. Šefica mi je super i sva je puna razumjevanja, kolege su tako tako jer kao ispaštaju zbog mojih problema a u upravi i ravnateljstvu kao ono "mi ti želimo sve najbolje" ali s posla se ne smije izostajat i kasnit. Da vam ne pričam o tome kako neki dolaze na posao u 9, pola10 (radi se od 7).Svi smo mi jednaki ali su neki jednakiji. Ma danas mi rekli ako hoću ići na folikulo. moram uzet dan godišnjeg ili bolovanje Ostala sam u šoku jer kako radim samo ujutro nije bilo problema jer se znalo da i bolnice rade samo ujutro pretrage pa je bilo ok. Samo sam se javila i otišla i vratila se na posao. Najčešće sam izostajala s posla 45 min kad sam išla na folikulom. Pazite konsatataciju na kraju svega "pitaj Boga koliko ćeš puta ići sad kad ti nije uspjelo prvi put" FU_ _ K YOU glupa babo. Sorry na izrazu.

of topick: ja imam 4 pesa ali htjela bi imati i macu.
    Posljednje uređivanje od Sonječka : 04.01.2011. at 17:05

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sonječka kaj si ne možeš pisati sate koliko izostaješ pa prebijati sa satima prekovremenog ili zbrojiš sate izostanka i za toliko umanjiš dane godišnjeg, ja sam tako radila i moji su se složili s tim - pogotovo skidanje prekovremenih-nisu morali platiti

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajoj, ljudi su stvarno zli do neba i nazad..
    Ja sam zasada u dobroj situaciji da kucnem o drvo, imaju razumijevanja.
    Probaj pitati da nadoknadiš to što te neće biti ujutro, ja nekad ostanem odraditi onoliko koliko kasnim.
    A te komentare ko da nisi čula...njima na dušu.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sonječka pogledaj moju temu-MPO i posao i sve će ti biti jasno...isto sr***ko i kod tebe...no comment..
    tanjam,ako nisi obavila p&p morat ćeš,a kad dođeš na konzultacije uđeš u kabinu i ne treba se skidati,razgovaraš sa dr.a on će ti reći da li će raditi UZV ili ne,pa se odeš skinuti...mene nije gledao,a frendicu prije mjesec dana je...tak da ne znam,budi spremna..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ma probala ja sa njima pregovarat ali to je njima science fiction. U biti mislim da su namjerno pokvareni jer mogu biti takvi. Ja ću se raspitati još oko toga ali sumnjam da ću išta postići. Stvar je u tome da radim u državnoj firmi pa nema prekovremenih i ostajanja duže jer je radno vrijeme fiksno pa tako nemaš ni mogućnost to na taj način prelomit. A to za godišnji nisam znala da ti mogu oduzimati sate od godišnjeg. Može mi to netko pojasnit molim vas.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i kod mene u isto tak pokvareni,isto radim u državnoj firmi i imam preko 300 prekovremenih,ne mogu dobiti slobodan dan,a ovo o oduzimanju sati od godišnjeg 1.put čujem...svaka vam čast ako tak možete i imate takve šefove...mene bi živu pojeli..
    od folikulometrije do bete sam na godišnjem i bolovanju..

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sati odlazaka na preglede i slično sam zbrajala, npr. jedan dan 2h, treći dan 2h i tako sve koliko sam izostajala. Na kraju mjeseca mi se npr. skupilo 20 h izostanaka, što je iznosilo 8+8+4= 2 dana GO i 4 h. Znači još 4h izostanaka i to je još jedan dan GO. Vodila sam si evidenciju takvih izostanaka i kad mi se skupilo npr. izostanaka za jedan tjedan GO (5 radnih dana po 8h) u isplatnoj listi mi je obračunato 5 dana GO. To je funkcioniralo i takav je bio dogovor, a pošto sam knjigovođa u tom obrtu radila sam obračune plaća i sve je bilo ok. Za državne službe ne znam kako su tako rigorozni, kaj nebi tamo sve trebalo biti punu blaže i jednostavnije.

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam također u državnoj firmi, uredski posao, i uvijek otvorim bolovanje od prvog dana. A moram ga otvoriti jer u Zg-u provedem 20 dana i vučem ga sve do bete i dalje ako treba. I nije me uopće briga, jer znam da ni njih nije briga za mene (čast izuzecima). A otkaz mi sigurno neće udjeliti jer kad radim potežem ko kobila , na dva radna mjesta za jednu bjednu plaćicu. A kad se vratim s BO dočeka me ured pun spisa i moram se vratiti unatrag s poslom onoliko koliko me nije bilo+tekući poslovi. Jer "nema tko da me mijenja dok ja ŠETAM!!!" . Tako vam je na mojoj "psihijatriji" ...so...od tada sam rekla da mislim samo na sebe i svoj cilj...a njih ko..
    pa i pod cijenu otkaza.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Ne ako sama kupiš štopericu.
    a kaj će mi štopati ako imam samo odmrzavanje, oplodnju i transfer, ako pritome ne rade punkciju svježe stanice????
    Možda je tako ako se radi i punkcija pa se onda broji kao postupak a ako je samo transfer onda ne????

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danas sam rekla da moji prioritet u životu nije posao već dijete pa i po cijenu otkaza. Rekla sam samoj sebi da više neću biti dobrica koja samo šuti i radi ko konj dok drugi imaju "pametnijeg posla" Odlučila sam da i ja definitivno imam "pametnijeg posla"

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    a kaj će mi štopati ako imam samo odmrzavanje, oplodnju i transfer, ako pritome ne rade punkciju svježe stanice????
    Možda je tako ako se radi i punkcija pa se onda broji kao postupak a ako je samo transfer onda ne????
    Pa štopaju ti tu svježu, tempiraju ovulaciju. Iako je ja na kraju nisam dobila kad sam išla sa smrznutima. Mislim da nema veze sa punkcijom.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja oba puta u postupku s odmrznutim nisam primala stopericu niti je bilo govora o tome. Dobro vam je nabaviti LH trakice (one jeftine preko saveontests.com) za detektiranje ovulacije kad idete sa smrznutim JS u postupak jer dr. tako lakse moze pogoditi kad je ovulacija, nismo sve iste, nekima folikuli pucaju na 20 mm, a nekima na 26 mm...

Zao mi je sto imate problema na poslu zbog izlazenja na folikulometrije. Moram priznati da kod mene (privatna firma) za sad nije frka, dodjem pola sata kasnije na posao, ali i ostanem cesto duze tako da bolovanje/GO uzimam samo na dan punkcije i od transfera do bete (ili samo par dana nakon transfera).

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Sonječka prvotno napisa Vidi poruku
    Hi cure. Imam jedno pitanjce. Jel vi imate problema na poslu zbog MPO?
    Ja imam. Šefica mi je super i sva je puna razumjevanja, kolege su tako tako jer kao ispaštaju zbog mojih problema a u upravi i ravnateljstvu kao ono "mi ti želimo sve najbolje" ali s posla se ne smije izostajat i kasnit. Da vam ne pričam o tome kako neki dolaze na posao u 9, pola10 (radi se od 7).Svi smo mi jednaki ali su neki jednakiji. Ma danas mi rekli ako hoću ići na folikulo. moram uzet dan godišnjeg ili bolovanje Ostala sam u šoku jer kako radim samo ujutro nije bilo problema jer se znalo da i bolnice rade samo ujutro pretrage pa je bilo ok. Samo sam se javila i otišla i vratila se na posao. Najčešće sam izostajala s posla 45 min kad sam išla na folikulom. Pazite konsatataciju na kraju svega "pitaj Boga koliko ćeš puta ići sad kad ti nije uspjelo prvi put" FU_ _ K YOU glupa babo. Sorry na izrazu.

of topick: ja imam 4 pesa ali htjela bi imati i macu.
    hehehe, htjela bi micu? di ima volje, ima i načina! sve smo pravi dokaz!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo poznato. Mi doma imamo tri kujice, ljubavi preko krova, ponekad ne znam kako bih prošla kroz neke stvari da nije bilo njih da me nasmiju i utješe, i mene i mužeka...
    baš utješe, jelda? a kak sam kuži, kad god sam tužna- a to je ili kad mi nalaz nije dobar ili kad glupa m. ipak dođe,a ja se svaki mj. nadam da nebu, i samo dođe, i spusti glavu na koljena i točno bude miran i dobar koliko mi treba...i fakat na trenutak sve zaboravim... i sad jučer neka kombinacija, da bum od prijatelja dobila njem. ovčara... pa si mislim, nije dupla briga nego duplo veselje...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Početno
    Tanjam

ja sam ti bila u 11. mjesecu kakti na prvom dogovoru, dok sam čekala dr., sestra P. je rekla da uđem u kabinu, skinem se i čekam da me zove, ja njoj- joooj, pa ja sam vam tu sam za razgovor- ali ona meni- napravi kak sam ti rekla, sve bu ok., i ja ušla, kaj ću, ja trebam njih, a ne oni mene, i kad me prozvali, ja uđem, hvala Bogu da sam imala suknju, jer ti daju neku krpu, ja neznam jel da omotam ko pareo ili kaj s tim, i kad sam ušla, imam kaj vidjet- ukrug stajalo 5-6 ljudi, kao oni studiraju, ili specijalizanti, kaj ja znam, ali reko, kad sam tu, ajde, jer da ovi nisu na nekom učili, nebi meni danas mogli ovi pomagat... i tak su oni buljili u telkač, i spitavali me, ali je onda uletio dr B., i našao jajnik, koji je bio tam negdje iza, i rekao da je teško dostupan, i da kak je bolno, punkcija nebu mogla bez anestezije...jej! i nakon toga sam vani pričekala s mužem kad smo skupa išli na razgovor i dogovor... eto, to ti je moje iskustvo, ak ti kaj pomaže...
    Posljednje uređivanje od inana : 05.01.2011. at 00:50

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja danas zvala za pikice...i moje još nisu stigle...jedna info za one koji čekaju...
    lijekovi su stigli za sve one koji su na listi do rednog broja 211,cure možete podići lijekiće,rekla mi danas sr.P.
    moji će vjerojatno idući mjesec...276.-a sam na listi..to znači da ću čekati lijekove puna 3 mjeseca(a donedavno se čekalo 3-4 tj)
    mi smo 20 brojeva iza tebe, kaj to znači da ni teoretski nebumo u postupku u veljači? a možda i bolje, možda to sama sudbina meni hoće reći da ne žurim i da sve obavim bez pritiska...a možda ljekovi kasne da ipak budemo skupa u postupku, hihihi, ja i mentorica!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

odo ja vadit krv na sv. Duh...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

e da... moja sreća...dođem na šalter, i ženska me pita- jeste naručeni- ja onak mrtvo hladno- ne...Veli ona meni- morate se naručiti...evo ja ću vas sad naručiti, ima termin u 3. mjesecu...ja u šoku pitam dali se šali, pa mi veli- možda vam mogu rješiti TSH drugi tjedan ak ima termin... odite u vinogradsku ili institut, oni bi vam mogli imati sve, pa vas primit... ja još u šoku kažem- pa zadnji put sam samo došla, nisam se naručivala, veli ona meni da ne, da sam se sigurno naručila ali da sam zaboravila...pa ja bum se upucala...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, evo ako vas ja mogu utješiti počela sam sa stimuliranim krajem rujna prošle godine koji je bio neuspješan. Zapisana sam tek za travanj za novi stimulirani u Vinogradskoj. Možda je isto bitno da između tih stimuliranih postupaka možete ići na polustimulirane ili prirodne jer i to može uroditi plodom. Mislim da će to čekanje sada biti politika svih bolnica, na žalost...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    cure, evo ako vas ja mogu utješiti počela sam sa stimuliranim krajem rujna prošle godine koji je bio neuspješan. Zapisana sam tek za travanj za novi stimulirani u Vinogradskoj. Možda je isto bitno da između tih stimuliranih postupaka možete ići na polustimulirane ili prirodne jer i to može uroditi plodom. Mislim da će to čekanje sada biti politika svih bolnica, na žalost...
    sve je to lijepo i krasno za vas kod kojih se nađe js,ja ne znam kaj onda sa menom kad ni sa 30 gonala ne dobim js...
    ne znam da bi mi tu kakvi prirodnjaci pomogli...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kiara, ja sam uz više od 30 menopura imala jedva jednu jajnu stanicu, a uz femaru sam imala dva lijepa folikula (ne znam na žalost je li bilo jajnih stanica u njima jer su puknuli prije punkcije), vjerujem da nisu bili prazni. U prirodnjaku isto jedan folikul, kao i u ful stimuliranom.

science avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam totalno fresh ovdje jer sam stigla tražeći odgovor...naime, prvenstveno iz Sl. Broda sam, i na SD idem na IVF prvi put...problem je nastao kada sam pokušala danas saznati koji sam broj na listi jer mi je dr. Bauman rekao "otprilike" 256 ili 257...danas me sestra otpilila i pokušavam ih dobiti cijelo vrijeme, ali nitko se ne javlja,,,zna li netko na koji način mogu doznati koji sam broj na listi...??
    Mislim, ako je danas izašla lista do broja 211, onda to znači da ovaj mjesec ne ulazimo u postupak...ništa mi nije jasno,,,malo sam bila razočarana i načinom na koji me sestra otpilila,,kao, pa ne pada mi na pamet sad tražit vas i vidjet koji ste broj...
    Hvala vam cure unaprijed,,,

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kiara, ja sam uz više od 30 menopura imala jedva jednu jajnu stanicu, a uz femaru sam imala dva lijepa folikula (ne znam na žalost je li bilo jajnih stanica u njima jer su puknuli prije punkcije), vjerujem da nisu bili prazni. U prirodnjaku isto jedan folikul, kao i u ful stimuliranom.
    andream,kaj su ti rekli kakvu ćeš sad stimulaciju dobiti...
    je li ti itko nakon stimulacije od 30 i nešto menopura,objasnio zašto si dobila jedva jednu js..

inana,ako si 20 brojeva iza mene,onda očito u ožujku pijemo skupa kavicu...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nitko mi ništa nije rekao, osim da bih bolje reagirala da su mi dali gonale. Iako... upitno je to, ja sam upravo na menopurima prije dvije i pol godine imala osam jajnih stanica. Mislim da su u pitanju godine (39) i loš ciklus.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kiara, jesu li tebi što rekli zašto je bila tako loša reakcija?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kiara, jesu li tebi što rekli zašto je bila tako loša reakcija?
    ne,nikad nitko ništa nije rekao..
    mada se ja tješim da je vjerojatno bila prerana štoperica...al to ja mislim,a što je zapravo bilo...tko zna..

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, kakva je procedura na SD za preuzimanje pikica, da li oni mene zovu ili ja njih zovem?

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sve je to lijepo i krasno za vas kod kojih se nađe js,ja ne znam kaj onda sa menom kad ni sa 30 gonala ne dobim js...
    ne znam da bi mi tu kakvi prirodnjaci pomogli...

kiara, ako te mogu barem ovako ohrabriti...moja prijateljica je dva puta za redom bila bez js (jedan stimulirani, jedan prirodnjak), a u sljedećem pokušaju je itetako uspjela, sad nosi dvije mrvice .

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    cure, kakva je procedura na SD za preuzimanje pikica, da li oni mene zovu ili ja njih zovem?
    Ti njih zoveš

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gosparka prvotno napisa Vidi poruku
    kiara, ako te mogu barem ovako ohrabriti...moja prijateljica je dva puta za redom bila bez js (jedan stimulirani, jedan prirodnjak), a u sljedećem pokušaju je itetako uspjela, sad nosi dvije mrvice .
    kakav joj je bio taj dobitni postupak(mislim sa kojom stimulacijom)...

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dobitni je bio s Gonalima, 21 kom i 11 decapeptyla, od toga 5 js. Ovaj prijašnji stimulirani je bio s Menopurima, 27 kom i 0 js, te prirodnjak isto 0 js.
    Koliko se sjećam, objašnjenje je bilo da se to zna dogoditi i ne mora značiti da u sljedećem postupku neće biti js. Tako je i bilo

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gosparka prvotno napisa Vidi poruku
    Dobitni je bio s Gonalima, 21 kom i 11 decapeptyla, od toga 5 js. Ovaj prijašnji stimulirani je bio s Menopurima, 27 kom i 0 js, te prirodnjak isto 0 js.
    Koliko se sjećam, objašnjenje je bilo da se to zna dogoditi i ne mora značiti da u sljedećem postupku neće biti js. Tako je i bilo
    moj sljedeći će biti sa kombinacijom gonal+menopur...ma nemam pojma,baš sam skeptična...
    meni nije ni spominjao neku supresiju..

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pitanjce.... Zadnji postupak mi je bio sad u 12 mjesecu, beta negativna...
    Dali sad kad mi prođe menga samo odem ujutro na folikulometriju i dogovor za dalje
    ili da zovem i naručim se???

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kiara, ona je bila u Petrovoj. I nemoj biti skeptična, zašto...ožujak će sigurno biti dobitni , vidjet ćeš! A i ekipa sa SD je super, samo im vjeruj, slušaj sve što ti govore i sve će doći na svoje. Ja odsad idem samo za dr. B.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •