angel 1 čestitam na predivnoj princezi!!!!
angel 1 čestitam na predivnoj princezi!!!!
angel, čestitam!
naravno da svi postupci i svaka injekcija nije ništa naspram sreće majčinstva, sve se to zaboravi i nadam se da će svatko s ovog foruma osjetiti tu radost.
angel1 čestitam
Preslatka je
Žao mi što si prošla tako težak porod, ali predivno je čitati tvoje riječi: Sreća koju osjećam pri samom pogledu na nju.. neopisiva je...
angel1 čestitam tebi i tm, a malenoj princezi želim veliku dobrodošlicu.....( točno 6mj je mlađa od Meli).....uživaj u svakoj sekundi!!!!!!![]()
čestitke novopečene mamice
svima![]()
Angel1, čestitke od
a malenoj - topla dobrodošlica na ovaj svijet![]()
Angel draga moja od srca čestitam tebi i TM na rođenju male mrvice. Bebica je prekrasna i želimo joj ogromnu dobrodošlicu.
Coolerice i tebi draga i TM iskrene čestitke povodom rođenja male mrvice a maloj mrvici velika dobrodošlica.
Angel....preslatka ti je princezaCestitam od
zao mi je sto si se toliko namucila na porodu i cudi me sto onda nisu isli na carski ....
Angel1 od srca čestitam na preslatkoj curki i tebi i tm! Strašno mi je žao da ste se tako napatile obje, ali sad je sve to iza vas tako da samo šibajte naprijed i biti će sve ok.
coolerice čestitam!!
Posljednje uređivanje od mare157 : 12.01.2011. at 08:09
evo konačno da ja i skuham kavicuovom dragom društvu i poželim svima ostavrenje snova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
coolerice, angel1 čestitam odna dolasku vaših srećica!!!!!!
ANGEL i COOLERICA![]()
![]()
ČESTITAM OD SRCA i hvala vam na tako lijepim vijestima!!!!!
Cure, čestitam od srca.
Posljednje uređivanje od agility : 12.01.2011. at 10:38
ja ću i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Pinky da njeni blizanci samo rastu u mamici da do kraja sve bude školski
angel 1 vasa malena je premedena!
Cestitam vam na prinovi, a bebici zelim dug i sretan zivot.
visibaba bas je lijepo vidjeti te na forumu.![]()
angel1 čestitam!!!
princeza jepreeeeedivna
žao mi je što si imala tako težak porod, ni moj nije bio baš lak, al baš kao što kažeš - sami pogled na nju....
Slažem se s curama
AURORA* welcome back. Sljedeću srijedu je kavica u ZG, ako te put navede, rado bih te primile u svoje društvo kao i druge Riječanke, Puljanke, cure iz Splita, Osijeka, etc.
Inače, želim vam svima DOBRO JUTRO i nudim kavicu u ovo maglovito jutro (bar je tako kod nas).
![]()
![]()
I ovdje cestitke mojoj cimerici sa CEFa koja je carskim rezom rodila jucer slatkisa svojega maloga,štrucana od manje od 2 i pol kile ali štrucana i pol!!!!![]()
Cure, može malo vibri za moju frendicu koja je jučer krenula sa UZV u svom prvom postupku? Nakon niza godina, inseminacija i gubljenja dragocijenog vremena konačno je i ona došla u naš vlakić! Javila mi je danas da ima ukupno 7 folikula, nezna veličinu. Želim joj iz sveg srca da konačno dođu do bebice, pa makar iz prve!
Draga M. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bingo postupak!
![]()
Milion vibrica za tvoju prijateljicu..~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Gledala sam sad reprizu 8 kata. Kako je prošao 16 postupak gospode, neznam koji je njezin nadimak...Jel koja od vas zna?
pa ja mislim da je ona tikica! nek me netko ispravi ako grijesim...
to je bas i mene zanimalo kako je proslo,ako saznas javi.
da evo nasla sam i ja! trenutno je pikalica!
zelim joj svuuuuuuuuuuu srecuuuuuuuuu!!!!
pozdrav cure!
evo da vam se i mi malo javimo. hvala svima na čestitkama, malecka je super, lijepo papa, dobro nana. Iznenadila nas je u potpunosti 22 dana ranije, voda otišla navečer taman kad sam se vratila iz šetnje s psom a od trudova ni t (do poroda sam imala čak 2 slaba truda) a ni od otvaranja tako da smo odmah otišli na carski i u 23.29 stigla naša štrucica od 2780 g i 47 cm. I otela nam srca zauvijek.
angel1 čestitam ti od srca!
mare i gizmos vama posebnojer ste potakle čestitavanje
Coolerice, curka ti je prekrasnajoš jednom čestitke mami Coolerici i tati Cooleru
![]()
frka, čestitke tebi i mužu na bebici
coolerica, otimačica srdaca je lipa na tebe(neke poznaju vašeg embriologa
)
Posljednje uređivanje od mare41 : 13.01.2011. at 20:15
još nam je jedna bebica uljepšala svijet.. Vali je danas rodila prekrasnog zdravog dječačića, pravog manekena dugog i tankog![]()
frka i Vali od srca čestitam na vašim bebicama i želim vam brzi oporavak![]()
Coolerice, avatar ti je breathtaking! Woooow!
Frka, zar već? Čestitam!!!
Vali, čestitam!!!
Ajme, koliko bebolinaca! Bravo!
Posljednje uređivanje od Snekica : 13.01.2011. at 20:56
sve čestitke za frku i Vali![]()
Posljednje uređivanje od sretna35 : 13.01.2011. at 20:56 Razlog: zaboravila sam napisati sretne skakutavce
frka i Valičestitam cure!!!!
čudesne bebice, dobro nam došle!!!!
coolerica mala coolerica je![]()