evo da se i mi malo javimo![]()
ima li netko za druženje u centru grada?![]()
evo da se i mi malo javimo![]()
ima li netko za druženje u centru grada?![]()
Mi dolazimo u Ri večeras, tamo smo par dana, ako je netko za kavu..
Na zametu smo. :D
serpentina :D za kavu spremni!!! nažalost sutra ne možemo, jer smo malo zakurili, pa da ne dijelimo viruse uokolo... ali, nadam se prekosutra. eh da, riknuo mi je mob. ipak, fiksni i dalje preživljava. ionako smo kući. bilo bi super da se vidimo.![]()
Ni mi sutra ne možemo, ali bit će dana :wink:
Pričala sam joj već kako će vidjeti svog prijatelja Lollia i kako će se družiti lijepo
Sutra ujutro vas zovem, tj. kad se vratim iz landranja![]()
Još netko? Možemo neku grupnu kavu![]()
...pozdrav svima... može jedno pitanje za Riječanke... da li možda znate hoće li ubrzo možda biti škola dojenja u Rijeci ili možda neka radionica o platnenim pelenama...
...hvala unaprijed... :D
trebalo bi uskoro i jedno i drugo![]()
za početak pelene:
U ponedeljak, 24. studenog 2008. s početkom u 17 sati, u u Domu zdravlja u Cambierievoj ulici br. 2 na II katu, u Rijeci, održat će se radionica o platnenim pelenama.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodinog branda - platnene pelene "Rodina pusa". Po prvi put i nova pelena - "Nježna pusa" + wet bag (razni uzorci) + zaštitne gaćice!
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 098/1724495.
Predviđeno trajanje radionice je 90 min.
Veselimo se zajedničkom druženju!
Je li netko za druženje sutra ili u nedjelju?![]()
mi smo na žalost bolesni.drugi put!iridana2666 prvotno napisa
Samo da se javim svim rijeckim forumasicama. Ja sam iz Ri origigi ali zivim u Novom Vinodolskom (tocnije selu 4km iznad novoga zvanom Donji Zagon), bilo bi mi jako drago ako bi netko organizirao kakvo upoznavanje, druzenje ili sl. da znam za to pa mozda kada nagovorim muza da me odbaci u Ri i dodem. Inace sam u 3oj trudnoci (15 tjedan) i bi bi lijepo popricati sa drugim mama ili onima koje ce to tek postati.... Nadam se da se uskoro i vidimo![]()
bok kunda
vjerujem da će se početi javljati cure za druženje kad malo stanu ove kišurine i dođu lijepi dani
ja ću vam malo napisati o našim (Rodinim) aktivnostima u narednim danima, pa ako ima zainteresiranih, veselit će nas da nam se pridružite
- 30.04 (četvrtak) dan za odgoj bez batina - organiziramo radionicu u Striboru s početkom u 18 h
- 09.05 - pregled autosjedalica na parkarališt Mercatora od 10 do 12 h
- 16.05 - radionica o platnenim pelenama u Striboru s početkom u 11 h
Sve naše radionice su besplatne i svi ste dobrodošli![]()
vidimo se sutra kod mercatora![]()
evo da je javi jedna sa sjevernojadranskog otoka. nisam uclanjena u rodu, ali ako mogu kako pomoci , potrudit cu se!
čarobni otok
što si baš u cresu ili?
mogli bi ti dati nekom prigodom malo letaka rodinih da odneseš u dom zdravlja
Jesam, bas u Cresu! Da, naravno! Mozemo se dogovoriti za neki bus ili kad ja dodjem do ri.
Mi stižemo u Ičiće za vikend, a sljedeći vikend produžujemo na Cres. Ako što treba prevesti, tu smo!
curke a kako bi bilo da odredimo jedan fixni datum/mjesto pa da se sve lijepo nadjemo? Cisto da se vidi koliko nas ima i da se druzimo....
dajte prijedlog. Vrijeme je godisnjih i mislim da ce nas dosta faliti ali zasto ne npr neko poslijepodne u icicima na plazi kod pijeska ili slicno?
Malo kasnimo, ali mi smo zaBP prvotno napisa
![]()
Može i ujutro na kupanju.
Ima slučajno koja Riječanka da trenutno ljetuje u Baški na Krku? B-)
evo i mi vam se pridružujemo![]()
zar se ne organizira ponekad nikakva kavica ili neko druženje?
mis mo svakako za![]()
Evo još jedna Rječanka, pozzziiiiiiić svim mama![]()
pozdrav! možda će mi ovdje netko znati reći da li je izgledno da će se uskoro organizirati kod nas rodina radionica o nenasilnom odgoju?
Baš sam žalosna što se sve aktivnosti vrijedne spomena uglavnom održavaju u Zagrebu, a ostalima preostaje da čeznutljivo buljimo u ekran.
...pozz svima, hoće li uskoro Rodina radionica o dojenju ili škola dojenja, kako se već zove u Rijeci?!...
Rijeka je, očito, u zapećku svih zapećaka...
Nije Rijeka u zapećku, daleko od toga.
Ali, nama iz Zagreba je teško putovati u Rijeku kako bismo održale Malu školu dojenja, a u Rijeci za sada imamo samo jednu savjetnicu.
Čim edukaciju završi još jedna Riječanka, škole dojenja će se održavati prema potrebi.
Jednako tako, čekamo da neka od Riječanki završi edukaciju za radionice Ne! po guzi.
Normalno je da nas u Zagrebu ima najviše i da nam se lakše organizirati.
Zato pozivamo svaku od vas da se priključi, prođe edukaciju i održava radionice i male škole.
...hvala, nadam se da će ipak biti neka od školica kad-tad... pozz)...
na sve Riječanke.
uvjet je učlanjenje u Rodu, naravno.
U subotu, 21.8.2010., na pakiralištu Milihovo ispod OŠ Viškovo, u sklopu sportsko-glazbene manifestacije u organizaciji Taekwando kluba Viškovo, održat će se Rodin pregled autosjedalica u vremenu od 9 do 11 sati ujutro. Dobrodošli!
suuper!! Mi još nemamo montiranu stolicu u autu, ali ako budem mogla navratiti, svakako hooću.. makar da vidim na što trebam obratiti pozornost. Hoće li biti i onaj štandić s majicama?![]()
Neće, ovaj put nema štanda, samo pregled AS. Vidimo se![]()
Cure, i ovdje javljam da je štand na Korzu povodom obilježavanja TD prebačen na sljedeći vikend, 9.10.2010.
Bit će ispred Radio Rijeke, kao i uvijek. Vidimo se, i nemojte se ljutiti što ovako kasno javljam.![]()
Škola nošenja beba u alternativnim nosiljkama
AlterMama i Gradska knjižnica Rijeka vas pozivaju na I. besplatnu školu nošenja beba u alternativnim nosiljkama. Škola će se održati 24. siječnja 2011. godine u prostorijama Dječjeg odjela Stribor na adresi Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6 u 18h. Pozvani ste svi vi, mame, tate, bake, djedovi, koji doma imate neku od nosiljki (sling, tkana marama, elastična marama, pouch, mei tai, s...truktuirane nosiljke, mei hip, …), a nije vam baš jasno što s njima raditi. Pozvani ste i ako nemate nosiljke, a zanimaju vas, jer smo osigurali znatan broj različitih testnih nosiljki. Dobrodošle ste i vi trudnice, kao i svi koji jednostavno volite nositi svoju djecu.
Za školu su potrebne prijave, tako da nam se javite na telefon 099 539 55 22 ili e-adresu altermama@gmail.com sa svojim imenom i prezimenom, kontakt-telefonom, bebinom dobi i podacima o tome koju nosiljku želite naučiti nositi u školi. Broj polaznika/ca je ograničen, stoga požurite, pa se vidimo 24.01.2011 u Striboru.
Veselimo se druženju!
Kao za inat, prekasno sam vidjela post...
Mišić mi baš ne dopušta previše internetaali, interesantno, baš smo toga dana bili u prvoj pravoj šetnji na Žurkovu i to u marami!
![]()
p.s. vidim najavu za radionicu o platnenim pelenama, a ne mogu konkretnije informacije... može link?![]()
Radionica o platnenim pelenama,
Gradska knjižnica Rijeka, Dječji odjel Stribor, 14.2.2011 u 18 sati (preko puta čokobara u centru grada)
Dolazite ?![]()
Rode smo jućer bile jako zadovoljne sa odazivom, bilo je jako puno trudnica)
I kako se je svidjelo vama? Jel vam bilo ok? Šta biste još željeli da se dogodi u Rijeci?
Ajmo, cure, raspišite se malo da malo pokrenemo pospavanu Rijeku (i okolicu))
Bas mi je zao da nisam mogla doci. :/ Drugi put...
Bilo je suuuper!
voljela bih kad bi bila radionica o dojenju i o prehrani za vrijeme dojenja.. zatim još jednom o nošenju i tako.. ma baš je super tako se družiti![]()
Baš mi je žao da sam propustila
Kakva je inače praksa... za nas koji nemamo preveliku mogućnost čuvanja bebača...može li se prisustvovati i s klincima na sličnim radionicama ? (koliko je to moguće)
I nama je bilo lijepo i informativno, (definitvno se odlučili za platnene), potspisujem Sunshine Shoot, radionica o dojenju u Rijeci bi bi bila pun pogodak...
Vjerujte da je i Rodi Mala škola dojenja u Rijeci - visoko na listi prioriteta.
Problem je što je savjetnicama teško organizirati se i otići u Rijeku![]()