Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kada su vasa djeca pocela jesti iste obroke kao i vi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Špiro ima tek godinu dana, ali evo nekako se potrefilo zadnjih 10ak dana jede sve što i mi, izuzev neke salate itd. Danas sam ostala u šoku da je pojeo juhu od pomadora! Ne pojeo nego smazao kaćicu i po u 5 minuta. Jeo je i popečke od tikvica i još hrpu povrća unutra. Mislim, to je nekako počelo sramežljivo, ponudili smo mu prije valjda 10 dana ne smiksanu blitvu i priganu ribu, i dijete počelo jest, i tako dan po dan, u nas sve lagani objedi, on jede...jučer je jeo modificirani bosanski lonac.
    Nisam primjetila da ga išta mući, kaki kao i uvijek svako jutro na tutu, skroz pravo govance, piški, doji, spava, hoda, trči...sve cool. Valjda je onda OK da mu davam tako laganiju hranu? Plus od jučer imamo sack n seat pa je sad i ravnopravan član za stolom što ga oduševljava

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Špiro ima tek godinu dana.
    kaki kao i uvijek svako jutro na tutu, skroz pravo govance
    Kaj sa godinu dana kaka na tutu ja sam oduševljena

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj sa godinu dana kaka na tutu ja sam oduševljena
    Pa kako se krenuo posjedat valjda tamo negdje sa 4-5 mjeseci, mi smo ga počeli stavljat na tutu sa 8 mjeseci. U početku je to bilo hvatanje, ali sad je to već navika, nema šanse da će se pokakit u pelenu. Ali piški i dalje u pelene.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kako se krenuo posjedat valjda tamo negdje sa 4-5 mjeseci, mi smo ga počeli stavljat na tutu sa 8 mjeseci. U početku je to bilo hvatanje, ali sad je to već navika, nema šanse da će se pokakit u pelenu. Ali piški i dalje u pelene.
    Offtopic: ja posjedam sina od 6. mjeseca na tutu (sad će 15 mjeseci), uglavnom bi skužila kad bi počeo stenjati pa bih ga preduhitrila, no on se još uvijek zna pokakati u pelenu, pa me zanima jel tvoj sin nekako signalizira kakanje ili kako to uspijete? moj još ne priča, ja pokušavam da ga naučim "kaka" i sl., ali ne pali.

Ontopic: Pola vremena mu kuham odvojeno jer često znamo jesti neke currye,, kineske stvari i sl., ali kad jedemo nešto tipa variva, pečeno meso dam mu od našeg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •