Evo samo da nakon puno muke ispričam svoju situaciju. Dobili smo na poklon rabljena Quinny kolica s košarom. Kolica su totalni SF, no oooogroooomna!!!! Budući da u njih ide košara, jer ne mogu u nulti položaj (a ni u potpunosti sjedeći - što mi je totalno bilo čudno), malo mi je to sve bilo too much, jer je i košara sama po sebi divovska, a teži valjda bar 5 kg.

E sad, stanujem na trećem katu, bez lifta. Malo prije poroda, kad smo napokon ugledali kolica, ostali smo mm i ja paf. E kak ću ja to i bebu teglit svaki dan gore-dolje?! Isplao je zatim i da su kolica malo razmrdana i da se teško sklapaju i rasklapaju, pa su počele naše muke. Što god ja pokušavala, odnijet to sve dolje i gore mi je sve više djelovalo kao nemoguća misija. Vrijeme dolazi za šetnje, a ja doma tugujem, jer zauzimaju mi kolica trećinu stana (u malom smo stanu, kaj da kažem), a ne mogu ih mrdnut

POčela sam na sve strane gledat rabljena jeftina kolica da bi me mm na krajju razveselio s novim Graco kolicima iz Turbo Limača. Na akciji su za 699 kn, imaju sva tri položaja i lagana su i stvarno ja bez beda držim mališu u jednoj ruci dok njih s drugom sastavim/rastavim.

Uglavnom, ako ima još koja mama koja isto mora teglit kolica, a ne želi rabljena (mm je išao logikom da ajde i tako smo dobili nešto novaca za poklon za bebu, pa da mu kupimo za to bar jednu stvar i to poštenu), preporučujem Graco Mirage Plus Orbit (nadam se da nisu u međuvremenu prodali, rekla je prodavačica da idu ko luda, a mm je morao zvati više prodavaonica da nađe gdje ih ima)