Stranica 48 od 53 PrviPrvi ... 384647484950 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

mare77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nety, meni je sestra rekla uzv. 8. dan ciklusa s uputnicom za bolničko liječenje ako sam dobro razumjela. tako piše i na onim uputama koje sam dobila kad sam išla pa injekcije.

mare77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Snekica ovo je moj prvi postupak,iz Slavonije sam pa kontam ako se moram vratiti za dan dva na drugi uzv. možda je bolje platiti smještaj.zapravo ne znam kad sljedi drugi uzv. dali je kod svih cura isto ili to ovisi o reakciji na terapiju?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Poslan pp. Ja inače imam po 2 UZV i onda punkciju, i naravno ako je sve ok, nakon 3 dana transfer. Za UZV idem busom i ostanem gore, nakon 2. UZV idem kući, štopericu si dam kući, vratim se preksutra s MM na punkciju, opet idem kući, i vraćamo se opet na transfer.
    Ovaj put sam imala samo 1 UZV (8dc) istu večer sam si dala štopericu i čekala preksutra muža da dođe jer mi se nije isplatilo putovati kući. A i cure su mi pripremile Petrovsku kavicu pa nije imalo smisla ići kući. Ovaj put nisam plaćala stan, bila sam kod frendice.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja idem svaki dan u petrovu na inekcije jer kad sam vidjela kako to izgleda mislim da nebi uspijela to sama Nis mi nije bilo jasno kaj di treba ici pa sam ja to odlucila u strucne ruke staviti A i cula sam naknadno da su si cure same davale pa nekima nije usjelo jer nisu dobro izvele ..zato ja rade prosecem do tam i eto za 5 min gotovo
    Curke dajte samo recite koji dan otprilike ide punkcija a koji dan ide transfer I ka dmoram muza povesti sa sobom da i on nesto pridonese

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala Snekice i Ježiću,za sad je trudnoća za poželit...bez povračanja,mučnina i dr.i najvažnije je da je od 1.dana našeg druženja sve bilo uredu :D
    Mare77 ja sam bar imala ovako: 8 dan sam bila na uvz pa su mi rekli da dođem za 2 dana opet na uvz,pa nakon toga opet za dva dana uvz, pa sam znači 13 dan isla na transfer,pa sam 3 dana čekala da mi bebice vrate...to je u mome slučaju tako bilo,al to varira o folikulima i odluče kad je najbolje ići na transfer

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj ispričavam se 13 dan punkcija mi je bila ( skroz sam pomješala punkciju i transfer ). Nety kad bude punkcija onda dragi ide u akciju

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ana 03 prvotno napisa Vidi poruku
    joj ispričavam se 13 dan punkcija mi je bila ( skroz sam pomješala punkciju i transfer ). Nety kad bude punkcija onda dragi ide u akciju
    Odlicno da i on malo pridonese Ovak radi pa ja sve sama obavljam a on je posteden svega

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dobro jutro Petrofke! Evo ja s , a nema vas na vidiku!
    Sutra ujutro sam ranom zorom na prvoj folikulometriji pa me zanima ima li još netko možda zainteresiran za druženje gore?
    Posljednje uređivanje od ježić : 30.03.2011. at 08:07

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam tek u utorak tamo.
    Sretno svima koji su u postupku i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ježić sretno!!! Kavica ti je mmmmmmm fina i miriši do mene!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ježić sretno!!! Kavica ti je mmmmmmm fina i miriši do mene!
    Kak je malac?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A gunđa nešto, ne odgovaraju mu svakakvi položaji, pogotovo kad ravno ležim. Vidjeti ćemo šta će biti. (čovjek bi pomislio da sam trudna već 6 mj.) Svako toliko me nešto lagano štrecne, ne mogu raditi neke naglije pokrete -mislim ono za podignuti jastuk, okrenuti se na bok... Ma šta ja znam, nit smrdi nit miriše!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 30.03.2011. at 08:38

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ma meni miriše na prve trudničke simptome! Samo se vi dobro čuvajte, nemoj ništa dizat, pa čak ni jastuke, dok se malac ne primi čvrsto, čvrsto!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica vec zarana je postao izbirljiv!!! (malac)
    Posljednje uređivanje od Sela : 30.03.2011. at 08:58

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A šta da ti kažem... Na tatu!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Curke moje booook !!!

Snekice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malca...nek i ostane tu na sigurnom.

Sve Vas puunoo pozdravljam, a Visibabi s kojom sam se jučer družila u Petrovoj šaljem poseban kiss i ispričavam joj se što sam bila malo mutava jučer, ali anestezija me totalno ubila, cijeli dan sam k sebi dolazila...sorry draga.

I da, moja stanica se oplodila i nadam se da će biti mala žilavica koja će izrasti u našu Niku ili Lukasa

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dodjite Nika ili Lukas,ovdje Vas netko jako zarko zeli!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab, primjetila sam da si bila out jer tvoj sms nisam uopće skužila Mislim, da nisam znala gdje si i šta si radila, nema šanse da odgonetnem poruku! Nika ili Lukas, dovucite svoje guze ovamo, netko vas jako treba!!! Beta 11.04.?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ajme, tek sad sam išla pročitati poruku koju sam vam jučer slala...katastrofa...
    ni ja ju sama ne bi skužila, a kamoli vi...hehehehe

za ß još moramo malo pričekati, prvo da vidimo dal će uopće biti et-a...polako, korak po korak.

ČUFTICA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo cure nove na forumu... čitam Vas već godinu dana, ali nikako da se prijavim... uglavnom vidim da se držite zajedno ,pa eto i ja bi Vam se pridružila ako može???!!!!...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Čuftice, dobrodošla među nas.

Nadam se da će ti s nama biti lijepo, ali i da ćeš vrlo brzo otići od nas

Reci nam malo više o sebi...

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bok cure!! evo ja sam bila jučer u petrovoj dobila sam injekcije i moram na UZV 8.dana m.al sad sam u frci panici jer su mi tek jučer rekli da moram markere za hiv i hepatitise raditi ,frka me da neću stići do 12 .4 kad idem nauzv moram predati papire ? kako ste vi psihijatra i pravnika riješili? i hoću li sama znati dati inekcije?baš me frka

ČUFTICA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Čuftice, dobrodošla među nas.

Nadam se da će ti s nama biti lijepo, ali i da ćeš vrlo brzo otići od nas

Reci nam malo više o sebi...

pa evo ... u petrovoj sam dvije godine... moja dijagnoza je PCO( slaba), a od M sve ok za sada ... u braku sam 5 godina , a zajedno 9 godina... nikad nismo koristli zaštitu, a bebice nema... jučer sam bila u Petrovoj, trebala sam sada ići na ivf , ali lijevi jajnik mi je pun cista tako da smo odgodili za slijedeći mjesec, a to će doći brzo.. dobila sam potvrdu za podizanje lijekova , uputnice sam predala i u ponedjeljak idem na uzv da vidi jesu li mi ciste pukle ... i da od jučer pijem i kontracepcijske pilule slijedeća 24 dana... sve u svemu bila sam na 3 AIH ali ništa... to mi je nekak bez veze... sve upute sam dobila za ivf mada još baš to ne kužim , ali moram više puta pročitati... to ti je to ukratko...

još ne mogu zapamtiti od vas svih kakvi su problemi, ali potrudit ću se..

nadam se da ću u Petrovoj neku i vidjeti i možda jedan dan svama popiti kavu???!!!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj milla2 prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure!! evo ja sam bila jučer u petrovoj dobila sam injekcije i moram na UZV 8.dana m.al sad sam u frci panici jer su mi tek jučer rekli da moram markere za hiv i hepatitise raditi ,frka me da neću stići do 12 .4 kad idem nauzv moram predati papire ? kako ste vi psihijatra i pravnika riješili? i hoću li sama znati dati inekcije?baš me frka
    Draga milla, ne znam odakle si iako piše lokacija: na otoku. Ako ideš u Zagreb, markere na HIV i hepatitis možeš raditi u Zavodu za transfuziju (Petrova 3), treba se naručiti, velika je gužva i nalazi se čekaju oko tjedan dana. Navodno se isti mogu napraviti u Zavodu za javno zdravstvo (Mirogojska 18) bez naručivanja i čekanja. Pinky je o tome pisala na http://forum.roda.hr/threads/63568-M...epatitis-b-i-c

Što se tiče psihijatra i psihologa, ja sam sve obavila na Šalati, imaju to dobro organizirano jer i jedno i drugo rješavaš isti dan (mislim da je srijeda). nemam sad broj telefona jer sam na poslu, pa ako ti se u međuvremenu nitko od cura ne javi, poslat ću ti ja broj kasnije.

Meni su u Petrovoj dali popis svega što je potrebno napraviti i sakupiti od papira prije postupka, probaj potražizi taj papir ako ga imaš. Tamo ti zapravo sve piše.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čuftice, dobro nam došla!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage moje tek sam stigla na vašu temu a već odem s nje. naime danas sam bila prvi puta u petrovoj i dr. je predlpžio laparoskopiju, a ja se baš nadala da će ovo biti dogovor za ivf i sva se naoružala znanjem...možete si mislit. i lijepo dobila papirić koje pretrage trebam obaviti u vezi operacijice.
    budite mi pozdravljene i svima vam želim da što prije ostvarite svoje želje.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

baš sam blesava ,fala pa da oni imaju svoje org.pravnike i psihijatre pa ću to obaviti u Zg brže je sigurno nego u Lošinju ,a markere idem raditi u Rijeku jer tu sve moram čekati duže...al ću stići pokupiti nalaze do 12.super hvala Ježić!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure! Baš je super vidjeti da je kod nas sve u nekom proljetnom movingu Nove cure, milla, čuftica, inada! Dobro došle među nas i iskreno vam želim da što manje vremena provedemo u druženju na ovoj temi, već da se svi preselimo na trudnićke forume

Bab i Snekica, držim fige za mrvice!

Još malo pa će 4. mjesec... jedva čekam pregled da se dogovorimo za ivf

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I da, moja stanica se oplodila i nadam se da će biti mala žilavica koja će izrasti u našu Niku ili Lukasa
    Čestitam Bab i sretno s transferom!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jeeee, ova vijest me bas razveselila!!!
    bit ce sigurno et ~~~~~~ i nek samo mrvica dugo ostane s tobom!!!
    a bas si bila slatka onak munjena od anestezije. neke stvari si mi dvaput ispricala (prije i poslije spavanja), al te nisam htjela prekidat i dodatno zbunjivat.

ja sam vas malo zapostavila, sto zbog boravka u petrovoj, a sad i jer sam totalno uronila u internet prikupljajuci informacije o dijabetickoj prehrani na koju moram prijeci zbog mog pomahnitalog secera.

zelim dobrodoslicu novim curama.
    Snekici gomilu vibri da otvori proljetni pozitivan niz u petrovoj ~~~~~~~~ i Bab da nastavi niz s pozitivnom betom ~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

cure ,opet ja dosadna ali čim više čitam sve me više frka da neću stići....čitam sad za to pravno i psihijatrijsko savjetovalište da se čeka na termin u jednu srijedu a ja već 12 završavam sa innekcijama i Idem na uzv, moram biti u zg pa neznam dal će me primiti do tad ...pa pitam ako je koja upoznata kad se moraju predati papiri ,potvrde ? do transfera?hvala sutra zovem psihićku da vidim kaKO STOJE

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sve papire bi trebala imati do 1. uzv. Savjet ti je da se ožicaš kod psihićke i objasniš joj iskreno i jasno. Ako joj je bar malo stalo, primiti će te. Objasni joj fino situaciju i ako je čovjek, napraviti će ti. U Puli kad sam radila, zvala sam psihijatriju, objasnila problem, inače se strašno puno čekalo (neznam sad kako je), i za 3 dana bili smo naručeni.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo samo da javim da se moj postupak malo odgađa jer ću uzimati Zoladex.
    Dobro nam došle nove suborke!
    Pozdrav svima i good vibrations na ovaj prekrasan proljetni dan...

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo malo prije sam zvala Šalatu i objasnila sve ma super ultra uber ljubazni ljudi ! stvarno moramm pohvaliti svo osoblje petrove i drugih ustanova puni su razumijevanja !!! dok na lošinju se nemože baš reći za moju gin.al dobro! eto riješeno i to samo mi preostaje sutra idem u Rijeku raditi markere i krvnu grupu i to ću pokupiti tamo da mi ne šalju natrag pa dugo čekam ...kaže mm da će malac kad se rodi prvih 15 god neće dobiti džeparac zbog troškovai onda pikanje pa krećemoooo cure svima šaljem pozdrave i držim fige i na nogama

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto vidiš! Lijepe riječi sva vrata otvaraju! Sretno!
    Mimi, piši zašto! Zbog endometrioze?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da, zbog endometrioze. Nadam se da će dati rezultate.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pozdrav svima
    nama ovaj put nije uspjelo, menga je bila brza od bete
    isla sam jucer kod profe na dogovor za slijedeci postupak, mogu u 5.mj. u prirodnom ciklusu i u 6.mj. ponovo na stimulirani
    i kad sam se otisla kod sestre upisati za termine ona mi opet da onaj papir da moramo opet vaditi markere za hepatitis, hiv, sifilis i ostale gadosti
    vidjela sam da to opet daje svima sto znaci da svake godine to ponovo moramo vaditi?!!! koji davez!

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ĆUFTICE, dobrodošla
    a curkama kojima to sada najviše treba - Snekici, Bab i ostalima...-šaljem bezbroj vibrica

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dhea, koliko ti je vremena prošlo od zadnjih nalaza?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dhea, meni su sestre rekle da nalazi HIV-a i ostalog vrijede 6-8mj sto mi je nekako prekratko, mislim da bi godinu dana bilo skroz ok.
    Ja bih takoder prijavila jos jedan neuspio pokusaj u Petrovoj, imala sam 5js, vracene blastica i morula ali nix. Ne znam jos sta cemo dalje.
    Puuuno srece svim Petrovkama, krajnje je vrijeme da nas obraduje neciji plusic.

ČUFTICA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala svima na lijepim željama... javim se u ponedjeljak sa novim informacijama, a do tada Bab sretno( i svim curama koje su čekalice, pikalice ), ali ću Vas čitati svaki dan

pusa svima

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Taca 70 baš mi je žao!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima! Konačno sam se uspjela dočepati interneta, pa evo da vas izvjestim... Kod mene ovaj put sve nešto ekspresno. Bila sam danas na prvoj folikulometriji (10dc) i veli doktorica da imam dva krasna folikula na lijevom i jedan mali na desnom. Endić je isto super, tako da sutra navečer štoperica i u nedjelju ujutro AIH. Doktorica me danas oduševila, ne znam jel bila nešto posebno dobre volje, ali danas je pjevala curama na ultrazvuku. Barem ovoj curi koja je bila prije mene i meni, svakoj pjesmu prema našim imenima
    Što se tiče pak one sestre vani za pultom, ne mogu reći baš lijepo istom mjerom. Nije mi se uopće dopalo kako je razgovarala sa mnom kad sam vraćala košuljicu, tretirala me totalno infaltilno, kao da sam nekakva mala šmrkavica. Na kraju se napravila blesava i htjela me spakirati kući, ali ja sam ju iznenadila pitanjem "A štoperica?" Značajno me pogledala i rekla "A nemate vi svoju? Dobro, onda ćemo vam mi dati" i otvara famoznu ladicu. Objasnila sam joj kako mi je zadnji put rečeno da mi se to računa u jedan postupak. Počela je nelagodno frkati nosom i pitala me što mi je još rečeno. Ljubazno sam joj objasnila da mi je rečeno da mi ga bolnica MORA dati i da se ne smije računati u postupak. Počela se nešto izvlačiti na račun HZZO-a i objašnjavati da se oni svako malo sjete i onda određuju nekakve promjene. Ja se nisam dala smesti i rekla sam joj da to nisu nikakve nove promjene nego da vrijede od lipnja prošle godine i pitala kad mi onda misle brisati iz evidencije onaj jedan postupak. Rekla mi je sestra posprdno da će to valjda riješiti kad se ovi (HZZO) konačno dogovore, ali da ću ja ionako onda već biti trudna pa me neće biti briga za iskorištene pokušaje. Nisam htjela više ništa reći, jer bih postala bezobrazna, a nisam si htjela priuštiti scenu usred bolnice.
    Eto, ispričavam se na dugom postu, ali htjela sa to podijeliti s vama.

Dhea, taca70, mimi81, žao mi je. Nadam se da čim prije krećete ponovno u borbu!
    Posljednje uređivanje od ježić : 31.03.2011. at 20:43

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inada, samo se ti nama javljaj i dalje
    Vjerujem da si dobila dijagnostičku laparoskopiju- ne brini oko toga. Najveći problem je prikupiti sve nalaze u kratkom roku. Ja sam nalaze skupila nabrzake, samo je internist bio spor, ako se ne varam čekala sam pregled oko 2 tjedna. Tri dana ćeš biti u bolnici- od toga prvi dan je za "čišćenje" , a treći dan ideš doma.

Dhea, zaista nemoj ići u Petrovu po hep, hiv i war, nego lijepo u Zavod za javno zdravstvo na Mirogojskoj. Mi smo bili gotovi za 10 minuta. Nalazi za 10- 14 dana. Zadnji put smo nalaze radili u Petrovoj, pa platili 230 kn po glavi, bez obzira na šifru N97. Ovdje nismo platili ništa. Kako to da si već dobila stimulirani u 6 mj?

Snekice kako se držiš? Bab sretno!
    Ja prijavljujem vrlo skori početak pikanja. Naravno, menopuri.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Fala Vam curke drage.
    Ja sutra idem po svoju srećicu...baš sam sretna.

pusa svima, idem se malo odmorit i pripremit stvari za sutra, maloprije sam došla s posla i padam s nogu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bab, draga, držim fige do neba!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobar dan cure!
    Taca 70 i Dhea, baš mi je krivo zbog vas.
    Tlatincice puno dobrih vibri i pozitivne energije za ovaj postupak. Super ti je slika, ja bi stavila rudara jer to i jesmo

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bab, sretno!
    Dhea i Taca 70, strašno mi je žao.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mali podsjetnik za hrabre i one koje se tako osjećaju

Filmići za samodavanje injekcija:

GONAL: http://www.youtube.com/watch?v=12OpB...next=1&index=1
    MENOPUR: http://www.youtube.com/watch?v=SaFft...next=1&index=5
    CETROTIDE: http://www.youtube.com/watch?v=yZ-tz...next=1&index=3

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro Petrovke,svetice moje!
    Tlatincice zaista ti avatar govori vise od rijeci!
    Bab nam ima veliki dan danas pa cemo joj vibrati na odbrojavanju,zar neeeee????
    Samo vas gledam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •