Odmah mi je lakše kada vas čitam, zato mi je super šta ovaj forum postoji da mogu pročitat tuđa iskustva. Popodne mi je pregled pa ću se nakon njega valjda i opustit.
Odmah mi je lakše kada vas čitam, zato mi je super šta ovaj forum postoji da mogu pročitat tuđa iskustva. Popodne mi je pregled pa ću se nakon njega valjda i opustit.
javi sta je rekao dr a ja idem sutra na pregled,steta sta nismo isti dan!
Posljednje uređivanje od ivanova : 16.03.2011. at 14:54
sbonetic,ivanova di ste kako je bilo na kontrolama kako bebice
lijepo je vidjeti da je i ova tema živnula malo i da nas ima sve više i više mama i budućih mama duplica![]()
![]()
Držim fige svim budućim mamama!
A vama želim reći da pogledate jednu novost u mom potpisu!
cestitam maya!
evo ja bila danas na pregledu,dobili smo lijepe 3d slikice,budem stavila ovu bebu koja se bolje vidi.
uglavnom bebe su super,sve ok,jedna ima 190 g a druga 180 g.
jedna je sprijeda posteljice i nju bas cesto osjetim a druga je straga i nju ne osjetim bas.
a ono najbitnije,spol/ove nismo saznali,bas sam se razocarala
al bitno da su oni meni dobro.....
ma ivanova bitno da je sve u redu
spol ćeš već saznati ima vremena,znam da si znatiželjna,al bebice su super to je najbitnije
maya1982 draga čestitam od![]()
mislim da se i nama smješi prirodna ali još nismo skroz sigurni još ćemo malo pričekati
ivanova super da je sve u redu i da bebice lijepo napreduju![]()
maya čestitam od srca
ivanova, kao što si sama rekla, bitno da su bebice dobro![]()
maya1982, čestitke od srca! Joj, kako me to raznježi kad priroda pobjedi medicinu!
ivanova, drago mi je da su bebe super. Spol je ionako najmanje bitna stvar. Jesam li dobro shvatila, obje bebe su na jednoj posetljici?
ana-, držim fige da sve bude ok. Kad jednom savladaš bliziće, sve ostalo je pjesma! Ali po tvojoj pozitivi (koliko sam te upoznala preko postova), vidim da to i sama znaš!
Nego, cure, malo OT! Krenulo je lijepo vrijeme! Bundek?
Ivanova, super za pregled. Najbitnije je da su bebice dobro i da napreduju!!!!!
hvala curke!
ma krivo sam se izrazila,mislila sam reci da je jedna posteljica sprijeda a druga straga.
a cuj njih,imaju svaki manje od 20 dg,pa toliko cu pojest sad za dorucak![]()
maya super vijesti
je li zna netko što nam je sa sbonetic?
jele ja bih tako rado na Bundek, ali ne smijem mrdnuti iz kreveta
a ja vam idući tjedan idem u bolnicu i ostajem do kraja. Držite nam fige da sve prođe dobro...
Tibi držim sve moguće fige da sve prođe u najboljem redu. Drži se i ako možeš javljaj nam razvoj situacije.
Sretno!!!!!
Tibi sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~, javljaj nam se
tibi sretno!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i denny nam je već tjedan dana u bolnici. počela krvariti, trudovi, cerviks se smanjio. sad je na tokolizi (ili kako se to već zove), dobila dex, miruje i trudi se izdržati što duže. curke i mama su za sada super, a želim im još puuuuuuuuuuno super tjedana
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni danas brisevi konačno sterilni yay, ne moram opet antibiotike!!
super Pinky
evo i tu još za Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još malo za Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sbonetic gdje si?
Tibi draga još maličko i šaljemo vam puno ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i velike![]()
da izdržite skroz do kraja
denny draga drži se i šaljemo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure kaj nam je sa maja.ks jel zna ko kaj o njoj i bebicama?
hvala drage moje na podršci
Denny sretno, drži nam se, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ da čim duže ostanete 3u1
Pinky bravo za nalazei sada školski do kraja
evo da se i ja malo javim s novostima. jučer pregled 33+1, sve ok, samo što se lijevi manji postavio prvi i to na zadak, a veći desni koji se okrenuo otišao pod rebra gore . kaže dr. da ako se šta ne promijeni, a teško da bude, moram na carski jer je ova opcija nemoguća za prirodni porod. dečki su 1750 manji i 2000 veći.
i dalje ostajem optimista po tom pitanju do kraja, pa šta bog da da mora biti - biti će.
imena još ni na vidikual mislim da sam sve drugo spremila i pripremila.
Evo mene da vam se malo javim, ja sam odmah nakon pregleda hospitalizirana, onaj pritisak je bio jer su oba dve bebice glavicama nisko i radi predostroznosti dr. me stavio u bolnicu sada imam laptop pa se mogu i javiti. Poludit cu od dosade u toj bolnici. Tibi u kojoj si bolnici
ma sve će to proći,imaš lap pa ipak malo skratiš dane
drži se
drži se draga, dani će proći ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sbonetic draga proći će i to i brzo ćeš imati svoje malene u naručju![]()
![]()
Je li znaš možda koliko ćeš ostati? Do kraja ili budeš malo išla doma?
a ja sam ti u Petrovoj. Prvi put kad sam ostala u bolnici mjesec i pol, meni su čak dani dosta brzo išli, pročitala sam hrpu knjiga koje inače baš i ne stignem čitati, malo gledala tv, družila sa cimericama, a i preko tjedna se uvijek nešto događa u bolnici, tako da meni i nije bilo nešto pretjerano dosadno... Nadam se da će tako i ovaj put biti i što je najvažnije da ćemo još dugo ostati u komadu, a to želim i svim trudnicama sa ovog pdf-a i da sve dočekamo svoje termine
ako se netko čuje sa Denny puno je pozdravite i recite joj da mislimo na nju i njene curice
Drage moje, izdržite još malo! To vrijeme trudnoće je meni tako proletjelo oba puta! A onda kad anđeli stignu sve se ružno nekako zaboravi! Za tren!
Jel to znači da ni mene neće pustiti? Aaaa, ja bi doma!!!
Inaće ok smo, cure napreduju, sve izgleda stabilno. Da barem izdrzimo 3u1 jos mjesec dana, bili bi na konju.
Tibi i sbonetic sretno, i neka nam bolnicki dani sto brze prolaze.
djevojke evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Cure izdržite! Čitajte i radite što god možete jer kad stignu blizići nećete imati vremena i volje ni TV upaliti da pogledate vijesti a kamoli da čitate knjige))
curke, jučer sam bila na uzvu. sve super. cervix skoro 5cm, bebe su 750 i 800 g.
e sad, je li to normalno za 22+1? dakle u 23. tt imam tolike bebe, to je neka normala za 25.-26. t jednoplodne t.
kolike su bile vaše? znam da je se teško sjetiti...
poslao me je na ogtt, pa ćemo vidit..
pinky wow, tvoje su stvarno napredne, moje su u 22.tj bile 550gr i 650gr, za svaki slučaj iskontroliraj šećer. Držim fige da nalaz bude uredan. Meni su dijagnosticirali trudnički šećer i od 22.tj sam na dijabetičkoj dijeti....
Moje su sa 22+1 imale 485 i 406 g ali dobro se sjećam da su bile malo ispod prosjeka za tu dob. Ipak mi je tada dao da obavim ogtt, to je rutinski za sve trudnice.
Pinky, držim fige!
P.s. Prije ogtt-a mi nitko nije rekao da ne smijem jesti x sati, samo da ujutro dođem natašte i donesem prvi urin.
Joj kako bi ja doma , ova bolnica ce me dotuci vec sam tu 3 tjedna i luda sam!!!!!
Ne sjećam se točno koliko su moji tada imali, ali su od početka trudnoće bili napredniji cca 2-3 tjedna. Naravno, poslana sam na ogtt i sve je bilo ok. Tako da nema odmah panike. Nakon 30-tog tjedna, ta se razlika počela smanjivati i gubiti. Ipak su dvije bebe i nemaju one dovoljno mjesta da tako rapidno napreduju. Na kraju krajeva, pa i rodila sam prilično velike blizance. Sretno!
Draga, vjerujem da si koma i da ti je dosta, ali oni znaju zašto te tu drže. ZA mrvice je bolje da ste tu i da vas prate. Još malo, čitaj, piši...pokušaj naći pozitivnu stranu u svemu tome, jer da si doma i da nešto krene po zlu, nikad si nebi oprostila...
Moj tata je uvijek govorio da čovjek kod kuće ima 1000 briga, a u bolnici samo jednu: KAKO IZAĆI!
Pokušaj uživati u smanjenom broju briga![]()
sbonetic drži se, proći će
Pinky, kad će nalazi? jesi obavila?
Pustena kuci na dva tjedna malo napunit baterije, svi nalazi uredni od cervikalnih breseva i svih drugih pretraga ali mi je preventivno dao da pijem Partusisten dok sam doma iako nemam kontrakcije. Je pio tko od vas to???
sbonetic, drago mi je da si malo doma
zo, misliš ogtt? radit ću ga u utorak nakon usrsa, privatno u st-u, neću ovdje 2 sata sjediti zgrčena sa bolesnicima u čekaoni. 77 kn i tretiraju te ko čovika.
ali sad sam se taman vratila doma, tako da ću to obaviti malo prije slijedećeg uzv-a.
ana- sta si imala kontrakcije? ja ih nemam, ali mi je to dao iz predostroznosti.
sbonetic žao mi je da se nismo uspjele vidjeti u bolnici. Ja uopće ne izlazim iz kreveta, osim do kupaone...
Drago mi je da su te pustili malo doma.
Nina1 ne zamaraj se sa kilicama, sve bu se to istopilo kad stignu bebice
Denny drži se, super ste već izdržali, još mjesec dana, a možda i koji dan više, pa možemo ti i ja ići roditi
držite mi se drage moje blizotrudničice![]()