Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da vas pitam nesto, sutra se pocinjem pikati, oko 13 50, sutra samo decepeptylom pa to sama radim, u petak krecem sa MP i to muz mixa, a radi prvu pa dolazi u 14 30h kuci, dali je kasno da se onda piknem taj dan u 14 30h ?....dali tih 40 min igra veliku ulogu ?
    a slijedeci tj. bi se pikanje pomjerilo onda (zbog druge smijene) na oko 13 20h.....nije mi se nikad ovako potrefilo da mi vrijeme ne pase, pa sama ne znam sta cu...kod dr. ne idem

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Najbolje sutra zovi CITO oa pitaj dr, sigurno je sigurno.

A da se piknes sama, probaj nije strasno. I meni je to u pocetku bilo ali sada mi to piece of cake. Prvi puta su mi drhtale ruke da sam mislila da cu sve izliti.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    da vas pitam nesto, sutra se pocinjem pikati, oko 13 50, sutra samo decepeptylom pa to sama radim, u petak krecem sa MP i to muz mixa, a radi prvu pa dolazi u 14 30h kuci, dali je kasno da se onda piknem taj dan u 14 30h ?....dali tih 40 min igra veliku ulogu ?
    a slijedeci tj. bi se pikanje pomjerilo onda (zbog druge smijene) na oko 13 20h.....nije mi se nikad ovako potrefilo da mi vrijeme ne pase, pa sama ne znam sta cu...kod dr. ne idem
    kakve veze ima kad je decapeptyl a kad je mp? ne moraju biti jedan odmah iza drugoga, bar sam se ja bola gonalima nakon decapeptyla oko 45 min.
    ako se počneš bosti mp u 14.30, MORAŠ se bosti u 14.30 cilo vrime. pola ure gori/doli.
    i decapeptyl mora uvik biti u istu uru.

miješanje mp je totalna glupost, samo pazi da se ne izrežeš kad pukneš bočicu, pa preko prsta stavi papirnatu maramicu. šteta ti je dramit oko mućkanja kad se znaš sama ubost. pukneš ampulu, uzmeš tekućinu, izliješ u jednu ampulu sa tableticom, usisaš sve i to ponoviš sa drugim tableticama. u jednu vodu 3 tabletice.
    ja bi mužu smutila, a on bi me ubo. ako se sama bodeš, lipo gledaj muža 1. dan kako muti, sutra već možeš sama sve.

decapeptyl OBAVEZNO izvadi iz frižidera pola sata prije bodanja da ne peče.

~~~~~~~~~~~~~~~~ venddy, auora i ostale curke!

p.s. crvene cipele su bile na predzadnjem ivf-u, ne brini se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •