na posteljicu na kiselo
a zadnju rečenicu potvrđujem, koliko ja znam posteljicu jedu mačke, koze, krave... i to redovito
zašto je to tako, ne znam (ovo što piše zibba je također moguće)
ali ja sam vidjela jedenje posteljice previše puta da bih se sada isčuđavala, premda nikad od ljudi
ne otvaram linkove jer mi se ne da, ali vjerojatno me ne bi zgrozilo ni crtanje menstrualnom krvlju ni kuhanje posteljice, premda nemam takvih poriva
ali banalni rijaliti šou, već sama činjenica da to postoji i da fascinira cijelu naciju, da, to me zbilja zabrinjava, jer je znak dekadencije ljudskog društva u cjelini, puno više nego nekakva grupica vegana koji jedu posteljicu. Pa neka je jedu, po meni se to vrlo lako može uklopiti u veganski svjetonazor - nisi nikog morao ubiti da dođeš do proteina. Nek im je u slast. Evo dala bi im moju drugi put. Nek rade s njom što hoće. Da ne moram kopati rupu u vrtu.
Svoju posteljicu nisam vidjela na prvom porodu, nisam je bila u stanju gledati, a da pravo kažem čak me ni ne zanima toliko, niti mi se gadi, jednostavno nemam potrebu o tome previše razmišljati niti čuditi se.
posebnim postignućem smatram što sam skandalizirala RG![]()

na posteljicu na kiselo
Odgovori s citatom