Poklanjam nešto više od dvije kutije Utrogestana-može na pp pa tko se prvi javi...
Poklanjam nešto više od dvije kutije Utrogestana-može na pp pa tko se prvi javi...
ako su free ja bi
Imam i ja malo više od kutije..
laky ak dolaziš na VV tj. u Zg.. rado ću ti ih prosljediti ..
dolazim 24.9 ako bude sve po planu jer u zadnje vrijeme mi planiranje i realizacija nije jača strana
Trebala bih klomifen pa ako netko ima.... Tnx
Upravo sam stigla iz ljekarne i rekli su mi da klomifena nema u HR.
Da nema ga, ali ga moraju naručiti!! evo baš moj slučaj je bio da sam pitala kod nas u ljekarni (čakovec) i rekli su da ga nema, da ga ne mogu naručiti i onda mi se javila jedna cura iz Varaždina koja radi u apoteci i ona mi je naručila u svojoj ljekarni - mislim da je to iz Austrije- Clomiphen (Arcana). tak da se može naručiti al očito da negdje nema volje da se nam ide na ruku!!!
ja sam nasla jednu apoteku tu u gradu koja ga izdaje na plavi recept i ako nekom treba nek mi e javi samo je bitno da bude papirnati recept koji ja njima odnesem i za 3 dana stigne
Pa i kod mene u Pž, bez problema sam nabavila na plavi recept besplatno Klomifen....samo se čeka par dana... A na VV košta 125kn i imaju ga odmah. I u Bosni je 25kn...i imaju ga odmah.....Provjereno...
Posljednje uređivanje od Strašna : 23.08.2011. at 20:43
i ja imam kutiju utrogestana, ako kome treba saljite pp!
Ostalo mi je 13 kom Femare. Vrijede do 8/2015. Ako kome treba, šaljte pp.
Imam 10-ak komada LH trakica, vrijde do 10. mjeseca ove godine. Pošaljite mi pp s adresom, ja vama trakice.![]()
u potrazi za femarom ako ima tko molim da javi![]()
Cure ako koja od vas ima 5 kom. klomifena da mi proslijedi bila bi jako zahvalna jer u Puli mi ljekarna neće naručiti.
Ako kome treba kutija i pol utrogestana javite se.
Posljednje uređivanje od MANNY : 30.08.2011. at 13:13
Nakon uspješne trudnoće, nakon IVF sada već u 31 tjednu s blizancima, ostalo mi je neotvoren paket LH trakica 50 kom te test trakice za dokazivanje trudnoće 15 kom također neotvoren.
Utrogestan, te Infolic (PCSO) meni pomogao ,također sve neotvoreno.
Sve informacije na PM.
Pozzzz
Također imam Duphaston (dabroston) 1 i pol kutiju.
poklanjam Klomifen 1 kutiju,tražim Duphatone
Ispraznila sam inbox; Strašna i Kiara pošaljite ponovno PM
Ima li možda tko viška Utrogestana? Bila bih zahvalnaHvala unaprijed!
Cure sretno za utrice, nama ce jos neko vrijeme trebati (jos par tjedana), a onda cu vjerojatno imati za dati dalje. No nije mi jasno, ja najnormalnije dobijem ponavljajuci recept od ginekologa i ne placam nista za utrice. Koji je problem kod vas, vidim da cure dosta cesto traze, pa mi je cudno.
Ja sam tek kasnije čula da idu na recept...nisam znala...a gore se danas od uzbuđenja nisam ni sjetila pitat.
I dalje tražim LH trakice... Imam kutiju Duphastona ako kome treba.
poklanjam klomifen 1 kutiju,tražim Duphaston!!!
trebam femaru barem 10kom ako netko ima
Nana, imaš pp. Ostalo mi osam komada, pa će ti trebati još netko nadodati.
znaci trebam još 7 femara ako netko ima nek mi se javi molim vas i ako netko ima estrofem bila bi zahvalna
nana0501, malo više gore MAJA14 poklanja kutiju estrofema
Poklanjam kutiju Estrofema, a tražim kutiju Klomifena.
...i ja trebam Femaru barem 10kom.ako neko ima javite se
još uvjek trazim femaru fali mi 7 kom i ako netko ima estrofem
Ako netko ima da mu je ostao koji test na trudnoću viška...potražujem!
Pozzz, evo ja u potrazi za merionalom - treba mi 10 komada onako malo hitno! Platim bez frke, ako anđeo s neba ima - ja stižem!)
ps nova sam na forumu pa se ne znam najbolje služiti