Pokazuje rezultate 1 do 50 od 480

Tema: Rasprodaja - oduševljena i razočarana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ušla-izašla. I bilo mi je žao što smo platili parking i dvije ulaznice za tih par minuta unutra. I isto ne krivim nikoga od Roda, no možda stvarno ne bi bilo loše limitirati broj artikala po osobi, jer mi smo došli oko 11 (jer je mali dugo spavao ujutro nakon neprospavane noći) i nismo našli ništa skoro od tražene veličine (osim krivih veličina na 'našem' odjeljenju (što krivim žene koje ne vraćaju stvari tamo gdje su ih pokupile)).

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ušla-izašla. I bilo mi je žao što smo platili parking i dvije ulaznice za tih par minuta unutra.
    isto ovako je i meni bilo, ali moram pohvaliti rodin štand - to je super -snižene cijene pelena i zasebna blagajna.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=Ripcord;1969931]Ušla-izašla. I bilo mi je žao što smo platili parking i dvije ulaznice za tih par minuta unutra.

Ovo je jedina od rijetkih ulaznica za koju nam nebi trebalo biti žao novca...em je za udrugu, em je humano, em je 5 kn, em nam je uvijek lijepo vidjeti ih kad se bore za naše interese,... da ne nabrajam previše (govorim iz kuta osobe koja nije član, a ni volonter).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •