Ja nisam imala niti jedan jedini simptom![]()
strpljenja malo...znamo svi kako je ta dva tjedna čekati....
Opet sam jutros, na 12 dan pravila test.....i naravno negativan je......sutra idem vadit betu......
.nek te beta iznenadi pozitivno....bilo je slučajeva kad je na dan bete bio negativan test a pozitivna beta...
Uh daj Bože....a ako ne...jel mogu odmah u slijedeći postupak? Jesam to već možda pitala? S obzirom da sam samo Klomifene uzimala+štopericu?
Ne tješim te, zapravo jesam al ti kažem istinu.
Možeš odmah u novi postupak, bar sam ja mogla
Nadam se da ti ipak neće trebati![]()
Posljednje uređivanje od kaja76 : 15.09.2011. at 13:03
ja sam jučer primila štopericu, sutra je aih. imamo tri folikula i dobar endometrij. a onda čekanje...
sretno čekalicama
Strašna žao mi je...
vidjela sam da is na VV pisala da ti je dr. rekao pauzu od mjesec, i ja sam uvijek morala pauzirati, ima cura koje su išle za redom iz mjeseca u mjesec, al mislim da se većinom pauzira. valjda ovisi o klinici.
Da drage moje.....idemo dalje.... Ovo me nikako neće obeshrabrit...U pon zovem doktoricu pa cu vidjet šta ona kaže....
strašna žao mi je...
ja danas bila na folikulometriji i od tri folikula samo se jedan nastavio razvijati....dr uopće nije zadovoljan mojom reakcijom na klomifen....
Strasna,i meni je zao!
strašna, žao mi je, baš sam se nekako nadala. sada ponovo u napad, i vjeruj da će ovaj put sve biti mnogo lakše... barem je meni tako.
Cure, a meni dr nije rekao dali ikada da dodjem vaditi betu....ni na nalazu mi ne pise......sta da radim....tako sam nestrpljiva. sutra je dan kada trebam dobiti menzes
Nije ni meni, test mi je bio negativan i ja prestala sa svim i nakon sta mi pet dana nije M dosla poslao me vaditi krvja bi ti preporucila sada da ides vaditi krv
Posljednje uređivanje od nea0902 : 19.09.2011. at 15:45
Meni je uvijek pisalo da vadim na datum koji je 14dana nakon inseminacije. tak da ako si došla do tog dana, vadi betu čim prije!!
..najmirnija ćeš biti ako izvadiš betu..onda si na čisto sa svime...znaš i da nije biokemijska i sve.....
..ja sam danas imala AIH i betu vadim na 16 dpo....
Teta crvena mi je dosla.....sada opet pocetak 10.mj
Sta opet moram po uputnicu kod svoje dr? Bas mi se neda, tamo je uvjek guzva
A kod mene još nema....uopće ne znam šta ću..test negativan a nje nema... a sad mi kasno za počet pit Duphiće![]()
Koliko dana ti je prošlo od kako si prestala stavljati utriće???
Ja sam ti sad zadnji put dobila 8 dan tek, bilo je i 7 i 3 dan. stići će ona
cure, šaljem svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike beturine i prijavljujem da sam ja od jučer pikalica, gotovo je sa aih-om!![]()
Drage moje pišem vam prvi put a več sam puno naučila od vas.Ovaj mjesec idem na prvu inseminaciju iako se ne nadam puno hvata me trema.Inače imam 33 g. i PCC JAJNIKE , MM u redu,menstruacija samo uz duphrostone,sad sam 1,5 god. pila Siofor dr.kaže da povoljno djeluje na jajnike,koji su mi se rekao popravili pa mi je na zadnjem UZV rekao da se trudimo doma,ali nažalost ništa.Molim vas za neki savjet ,čujemo se![]()
mile moje, ja se se spremam za treću i posljednju iui. ovaj put smo odlučili isprobati sa femarom pa šta bude. javim vam se kad folikuli narastu![]()
Posljednje uređivanje od LittleBirdie : 29.09.2011. at 16:50
Stefy,little bird....sretno vam objema....
..ja odbrojavam još malo....do bete![]()
Posljednje uređivanje od tina2701 : 29.09.2011. at 17:04
Ja sam na dugoj IUI , cekamo sta ce biti, smirenija i opustenija nego prvi put ha ha....cure SREEEETNOOOOOOO......e, a sta je sa Strasnom? Je beba na putu?
Jok draga moja.....javila ja negativnu betu
Sad sam pauzirala jedan mjesec...i sad cekam kroz 15tak dana mengu pa idem opet u postupak.
Bila sam malo razočarana al nekako sd baš imam volju za slijedeći postupak. Živciraju me ta pauziranja izmedju. Bila sam samo na Klomifenima + štoperica i opet sam morala 1 mj čekat.
Stefy imaš sličan problem kao ja....ja imam PCOS, s MM sve ok...... A ja mengu samo uz Duphastone. I iza mene jedan neuspjeli AIH![]()
evo mene sa novostima![]()
danas na 10.dc nakon femare sam imala 4 folikula (L 13, 13, 12 i L 13) i endo 6.
svim curama želim sretno napredovanje, bilo da je riječ o postupku, iščekivanju ili beti!
Lb puno folikulića, neka bude uspješno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nisam ovdje napisala - moja zadnja aih nije uspjela, idemo na ivf, u studenom najvjerojatnije
Posljednje uređivanje od artisan : 06.10.2011. at 08:39
little birdie...pa lijepi folikuli...samo nek lijepo nastave rasti...
artisan...
..moja jučerašnja beta je 407![]()
Drage moje cure, već neko vrijeme vas čitam i držim vam fige...evo ja sam jučer saznala da ću uskoro ići prvi put na inseminaciju...prije toga moram obaviti cervikalne briseve i dva ciklusa pratiti progesteron...nemam još pojma o ničemu i ful me je strah kad vidim kako vi sve znate...Inače kod mene je do sada jednom uočeno da mi je izostala ovulacija a kod supruga je malo smanjen broj progresivno pokretnih spermića...Molim vas da mi pomognete sa savjetom ..točnije nemam pojma što ću ni kako ću...kad malo bolje razmislim jako sam loše volje i sva sam tužna...
Bubaba dobro dosla! Ne brini sve ce biti ok!
Tina2701 cestitke na beti!
Little Birdie opet imas lijepe folikule! Meni prvi AIH nije uspio,sutra vec imam drugi,folikul jako brzo rastao,ali opet imam samo jedan tako da ti pomalo zavidim na lijepim folikulima![]()
artisan, hvalažao mi je zbog aih, ali vam želim puni pogodak sa prvim ivf-om!
tina, jeeeeeeeeeeee čestitam mila, želim da što ljepše završite sa ovom trocifrenom fazom i pređete na računanje trudnoće po sedmicama
bubaba, dovoljno je da malo pregledaš forum i sve ćeš brzo naučiti
aska, puno sreće sutra i ne brini se, jedan je sasvim dovoljan![]()
Bubaba prije svega želim ti da što kraće vremena provedeš na ovom forumu, a više na onom trudnočkom.
Bubaba, upravo tako sam se i ja osjećala prije nego što sam krenula u mpo vode, ali kao što je Little Birdie rekla na forumu ćeš puno toga saznata, čak i više nego od dr.
Pitaj sve što te zanima, i ja još uvijek pitam.
Evo i mene na prvom AIH-u. Na folikulometriji 10. dan femarskog ciklusa dominantni folikul 16 mm, endometrij 7 mm trolinijski, u nedjelju još jedna folikulometrija, inseminacija vjerojatno utorak...
LB i Aska ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne postupke, a Tini2701i sipaj trudničku p po cijelom forumu!
maca papucarica,sretno
Ja danas odradila drugi AIH,broj spermija nas ovaj put ugodno iznenadio,samo ja eto opet jedan,ali nadam se vrijedan folikul![]()