Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Limitiranje cijena na rasprodaji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hm, da nekaj mi je palo na pamet...cijene potkušulja. Znam da piše max 10 kn. ALI....uglavnom vidim da se potkuošulej prodaju na rasprodaji po 10 kn. Mislim da je puno, s obziromd a kod Dević mogu kupiti novu za 10 kn. Kaj ne?
    Pa kad je potkošulja 10 kn, a malo bolja majca 20 kn, kaj to nije malo nerealan omjer?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, da nekaj mi je palo na pamet...cijene potkušulja. Znam da piše max 10 kn. ALI....uglavnom vidim da se potkuošulej prodaju na rasprodaji po 10 kn. Mislim da je puno, s obziromd a kod Dević mogu kupiti novu za 10 kn. Kaj ne?
    Pa kad je potkošulja 10 kn, a malo bolja majca 20 kn, kaj to nije malo nerealan omjer?
    ana hvala,
    uzet cemo u obzir

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    pa zar nije limit za majice 30 kn?

a potkošulja ima raznih, malo bolja marka (npr. Schiesser) su i preko 70 kn, mislim da je 10 kn ok limit

u svakom slučaju, na temu limitiranja cijena sam baš na zadnjoj rasprodaji primjetila dosta robice koja je bila cijenom blizu limitu i bez obzira na dosta dobru kvalitetu se nikako nije prodavala, ipak je ljudima puno dati npr. 45 kn ma kako dobre hlače bile, te maksimalne limite bi trebalo koristiti samo za ful očuvanu, jako kvalitetnu robicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •