molim brzi savjet jer nešto se kuha.
malo sam u nezavidnoj situaciji, imam neku gadnu upalu, kaže krvna slika, povišene vrijednosti gotovo svega da ukratko rezimiram. dr. sumnja na mokraćne puteve.
noćas sam na hitnoj dobila injekciju dexametazona ako sam dobro zapamtila ime i jutros antibiotik nolicin, kaže dr. prestati dojiti i isto ponaavlja farmaceutkinja. vidim, tako piše i u uputama za lijek (ne koristiti u trudnoći ili ukoliko dojite), dakle nije šala.
malac ima 10.5 mj, dobro uhranjen, ima 11 kg, praktički samo na mom mlijeku jer mrlja s dohranom, tek prije par tj je počeo mrvu bolje jesti. mani se srce para jer oboje volimo dojenje i to mu je osnovna hrana. no ne namjeravam se igrati s lijekovima, tu nema dvojbe. postoje lijekovi kod kojih se možda smije i kod kojih se ne smije dojiti i ja to kanim poštovati.
problem je što je sad prošlo 24 otkad nije sisao. ja se izdajam svakih 2h samo malo, da napetost popusti ali sad zadnjih 4h primjećujem da su dojke sve tvrđe. masiram, malo više izdajam al osjećam lagano kvrgice. bojim se kako će to izgledati po noći, a ne želim previše izdajati -
molim pomoć - kako nastaviti ovaj bolan proces??