i milijun ~~~~~~~~~~~~~~ za blagdanski baby boom na Rodi!
M@tt, jako mi je žao
Ana.b. puno ~~~~~~~~~~~~~ i tebi i tvojoj mrvi, ja ti ne znam odgovoriti, ali sam sigurna da će se nać netko sa više iskustva...
Curama s pozitivnim betama ČESTIIIIITAM!
A M@tt i TŽ... šta reći, osim da mi je jako žao što niste uspjeli! Napravite onako kako i mi svaki put napravimo...odtugujte, isplačite sve suze, i kad vratite barem mali osmjeh na lice, počnite planirati drugi postupak i vjerujte da će biti bingo! I kao što je tlukaci napisalaja opet gledam pozitivno, barem beta nije bila 0.![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 29.11.2011. at 17:13
ana.b, mislim da nemaš razloga za brigu. 5+6, embrionalni odjek 2 mm... mislim da je to ok.
jesu li gestacijska i žumančana vrećica bile urednog prikaza?
smiri se i otiđi na uz za tjedan dana.
m@tt i kokos, držite se i skupite snagu za daljnju borbu!!!
king, beta ti je mrak, a VV je svaki dna sve bolji, sve mi se čini da ću im se i ja opet vratiti
I svima ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da do kraja ove godine bude još ljepih beta i terptajućih srčeka![]()
kokos žao mi je. Bit će bolje drugi puta.
M@tt tebi i tvojoj šaljem jedan
Tigrice čestitam.
tvojoj ženi je trebalo pisati.
Ja sam još uzbuđena od testića pa samo brljam![]()
HVALA Vam svima na čestitkama
inana i rose.. dam,dam rado...dijelimo na tri dijela...he,he
ina33...nadamo se da nije troplodna, ipak sam sitna i imam 52kg...ali doista je velika
tigrice i kokos![]()
king jel moraš ponoviti betu?
Sorry, možda si negdje i napisala, ali mi promaklo.
Šta je doktor rekao na tako veliku betu?
M@tt žao mi je, baš sam se nadala da će biti dobro.
...
king, koja teta beta, ČESTITAM!!!
King čestitam od srca sigurno su to duplici super neka je sa srećom!
Mislim da jesu, dr nije spominjala da nisu. Još mi je sve i pokazivala, normalno je izgledalo, samo se čudila što je plod tako mali. Naručila me opet za 7 dana.
Kad sam prošli put bila trudna (missed ab 11 tt), na 5+6 je plod bio 4,4 mm. Budući da se radilo o prirodnoj trudnoći, tješim se da je bio veći jer prirodno ovulaciju imam 11. ili 12. dan, nikad 14. kako je bilo u stimulaciji uz Cetrotide.
Hvala ti na odgovoru! Na više sam mjesta postavila isto pitanje, ali valjda nitko nije imao slično iskustvo...
u četvrtak ponavljam betu.
a dr. je bio malo zabrinut premda veseo...veseliji nego ja jer ja sam bila u šoku...(dovoljno bi mi bilo i 317)...
rekao je da ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija...nije on ništa prognozirao,vjerojatno me nije htio plašiti.
luna i tebi...za Božić
M@tt žao mi je da je tako završilo ali ajde bar je došlo do nekog kontakta, vjerujem da će drugi put biti bolje sada se odmorite i onda u nove pobjede!
King odlična beta, eva133 i tebi želim lijepu brojku
m@tt,kokos žao mi je...
Eva draga,ajme,sretna sam zbog tebe jeeeeeeeeeeeeeee![]()
sad mirno čekat betu i bit će veselo !!
king čestitam![]()
![]()
kokos i m@tt žao mi je.tužno
svim novim trudnicama čestitam a posebno king tebe moram izdvojit jer beta je oooogromna.
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~.sretno svima
dobro vam jutro cure,
evo forumska virtualna kavica...
da ne bih nekoga zaboravila, svim trudnicama čestitke.... još jednom BRAVO VV za odlične forumske rezultate...., čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~, tužnicama
i čujem da HDZ ima neki novi spot koji govori o HDZovcima koji se ne svađaju po forumima
Zakon ste... Ministre, i ovim putem Vas još jednom pozdravljam, još malo, još samo malo a onda se nadam novom zakonu koji će MPO populaciji opet pružati adekvatno liječenje! Prije odlaska biste bar mogli dati davno obečane rezultate uspješnosti MPO-a u Hrvatskoj za 2010.g.
Pa nije Jadranka valjda mislila da smo takvi naivci da će nas zavarati sa 6 besplatnih postupaka "jedini u Europi", a istovremeno nam ukinu optimalno liječenje. Svaki put se stresem kad vidim da nekome prijeti otkaz zbog IVF-a. A da žena ima priliku ići po normalnom europskom protokolu, a ne nekom sklepanom da zadovolji Golema i Milinovića, već bi odavno bila trudna.
M@tt, žao mi je...samo glavu gore i u nove pokušaje
Hvala tiTo bih bila ja
Nisam baš skroz incognito, pisala sam samo na Nizak AMH... temi.
Situacija je slijedeća:
11dp3dt blijedi +
12dp3dt malo jači +
13dp3dt beta 212
14dp3dt debeli +
15dp3dt beta 392
Porast cca 86%. Što reći...neizvjesnost se nastavlja do petka ali na žalost uopće nemam dobar feeling, je li od nervoze ili iz drugih razloga, sve me grči u trbuhu...javim ishod!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~!!!
Mare41, tiki_a za vas posebne ~~~~~~~~![]()
Charlie čestitke. Iskreno se nadam da će biti sve u redu. Još se malo moraš strpiti.
Charlie, nadam se da će te brojčice u petak razveseliti, kao i sve nas.
Drž' se...znam kako je to čekati treću ne baš pravilnu duplajuću ß...
Charlie ja ti iskreno čestitam i vibram za duplanje u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
STUDENI 2011.
Gosparka, 6.ICSI SD (nakon 4×Petrova, 2×SD)
Sezen, 2.IVF VV (nakon 1.stim i 1sek.)
Destiny child, 1.IVF, VV
Incika, 2.IVF, VV
Ana.b, 2.ICSI
Vanessa
maca papucarica, 2.AIH , CITO
Bab, 10.ICSI
sweety, prirodno
king ,VV 4.ICSI
Tigrica84 VV
Venera3, 4.ICSI Prag
Hallo, VV
Charlie
Čekalice bete~~~~~~~~~~
30.11 Tinkica
1.12 CorinaII,
2.12 eva133 VV PLUS
2.12 Artisan
2.12 Vedre, CITO
2.12 Baky
2.12 Mare41
2.12 Želim bebu
3.12 mishica_zg
3.12 Inana
5.12 maza975
5.12 skandy
7.12 crvenkapica77
7.12 Rose
8.12 bubili
9.12 luna1
9.12 cosmic
12.12 ivanicaa
12.12 Kiarad, IVF
12.12 tikica78, IVFcentar
12.12 Nikolina-Zagreb, Slo
13.12 renna, Slo
13.12 sara38
Čekalice transfera~~~~~~~~~~.
Elena85 30.11 , tiki_a, jasna09
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
geceta 30.11
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
zvončica cg, tantolina, dorina199, gljiva, RuMo,
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO~~~~~~~~~~~~
11.mjesec: lucija83, venddy, hrki, magnolija13, anddu, zlatta, MaliMimi, Sonja29
12.mjesec: tikki, lberc, Palcicazg, Richy, kitty, *Mare*, tonka86, sanda1977, Alcantra, Phiphy
1.mjesec: Orhideja, nina977, kiki30, vulkan, NanaMo, Snekica, Strašna, b.a.b.y.,
2.mjesec: strategija, Dea84, olivera, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, Linalena
3.mjesec: Argente, bili,
kako je lijepi studeni
a kako će tek biti krasan prosinac
Moram još malo urediti listu, to ću u toku tjedna
ne pratim redovito, ali sam u srcu sa svima vama
svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~
charlie ~~~~~~~~~~~~~~~
mare41 draga ~~~~~~~~~~~![]()
linalena čekali smo da se vratiš iz Praga, pa da nam napraviš listu. Svaka čast.
Čestitke trudnicama, a svim čekalicama bete želim puno sreće.
Charlie, vibram za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Charlie, čestitam! (ja ko papiga da je 60% dosta, a ti na 86%, nisam izmislila-tako kažu doktori)
Charlie vibram za najbolji ishod u koji ni ne sumnjam!!!
Crvenkapice, danas ti je 7dnt? Kako napredujete? Simptomi?
Hvala vam svima![]()
Charlie, moja beta je bila 9dnt 274, pa 11dnt 422, a evo nas u 30tt i mala curica lupa li lupa dolje! Želim ti sreću i mislim da je porast sasvim ok i da ne trebaš biti obeshrabrena.
Charlie, nemoj biti u komi. Kasnije kad sve bude dobro, bit će zi žao da si se bedirala.
Ova beta je u redu.Neka i dalje bude sve dobro.
Moja beta je u opadanju, sad se samo nadam da će brzo pasti da završim s tim dijelom. Bila sam trudna prvi put u životu i planiram to skoro ponoviti, ali na 9 mjeseci, ovo je bila, recimo, proba
Charlie ~~~~~~~~~~~ da ponoviš scenarij ValeMale, Inesz, Mia Lilly... ima ih sa lijepim završetkom, zato samo hrabro!
~~~~~~~~~~~~~~ svima za što god vam treba
linalena, svaka čast za listu...nadam se da ima dobrih vijesti iz Praga
uuuu koliko čekalica beta, cure sretno svima![]()
Evo i mene na listu čekalica bete 12. 12. Charlie ~~~~~~~~~~~~~za petak, i ostalim čekalicama naravno puno dobrih vibraa.
Charlie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u petak, mada je po meni i ova ok
anddu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu 12.12!!!
Maca, jako mi je žao, ali doći će tvoje vrijeme uskoro
I svima ostalim čekalicama, zbilja vas je puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam prosinac bude plodonosan!!!
maca papucarica, jako mi je žao, ali bravo za spirit!
Charlie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje u petak!
anddu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek se mrvice lijepo ugnijezde a vrijeme do bete brzo prođe!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba![]()
čestitam svima,,
M@tt žao mi je![]()
Charlie, čestitam i vjerovat ću u dobar ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~