Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Pomoć! Dijete želi kućnog ljubimca!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mm mrzi ptice, jetrva koja živi ispod se užasava mačaka a ja imam njih trojicu za kojima čistim i ne treba mi još i pas kao četvrti član porodice. Imamo akvarijum u dnevnoj i onda je M tražio da ga prebacimo kod njih u sobu. Dobio je kompromisno rešenje: kuglu sa dve japankice za njihovu sobu. Naravno, uz obećanje i zaklinjanje svemu svetom da će ih on maziti, paziti, hraniti, whatever. Tačnije jednu, druga je dodata jer je i gospodin blizanac izrazio žaljenje što i on nema svoju, naravno uz isto obećanje.

Mislim da su ih obojica nahranila možda 3 puta za 6 meseci. Od toga je dva puta hranio M, jednom B. O onim ribicama u boravku već ne brine niko sem mene, nemam pojma kako primete kad stigne neka nova kad akvarijum i ne doživljavaju drugačije nego kao komad nameštaja.

Svaku klicu nagoveštaja da bi se mogao u nekoj bliskoj budučnosti povesti pregovarački razgovor o nabavci nekog kućnog ljubimca sasečem milim pogledom

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa Vidi poruku

svaku klicu nagoveštaja da bi se mogao u nekoj bliskoj budučnosti povesti pregovarački razgovor o nabavci nekog kućnog ljubimca sasečem milim pogledom
    lol :d

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •