Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Zašto neplodnim parovima treba psihološko savjetovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sirena28 ne znam da li su vam dali u petrovoj onaj papir na kojem piše što sve treba od pretraga i papira za mpo?
    piše da je za parove koji su u izvanbračnoj zajednici potrebna "izjava bračnog para pred sudom kod javnog bilježnika i potvrda o zajedničkoj adresi". isuse, ne kužim ovo prvo?

kao preporuka za dobivanje suglasnosti od psihologa i pravnika navedena je šalata, i ide se na uputnicu.
    ne znam kako stojite sa obiteljskim centrima u sisku?
    moram priznati da prvi put čujem za ovo savjetovanje bez potrebe za dolaskom?
    ali vidim da ste to riješili.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    sirena28 ne znam da li su vam dali u petrovoj onaj papir na kojem piše što sve treba od pretraga i papira za mpo?
    piše da je za parove koji su u izvanbračnoj zajednici potrebna "izjava bračnog para pred sudom kod javnog bilježnika i potvrda o zajedničkoj adresi". isuse, ne kužim ovo prvo?

kao preporuka za dobivanje suglasnosti od psihologa i pravnika navedena je šalata, i ide se na uputnicu.
    ne znam kako stojite sa obiteljskim centrima u sisku?
    moram priznati da prvi put čujem za ovo savjetovanje bez potrebe za dolaskom?
    ali vidim da ste to riješili.
    Nismo dobili nikakav papir, ali na žalost, okružena sam ljudima koji su isto kao i mi u postupku pa sam čula da mi trebaju te potvrde o pravnom i psihološkom savjetovanju. Bila sam danas kod javnog biljeznika da pitam za tu izjavu o izvanbračnoj zajednici rekla mi je prisjednica da izjavu mogu sama napisati i donesti njoj da ovjerimo potpise, da su već parovi to radili i da to prolazi, da ne mora biti u obliku javnobilježničkog akta (ja sam po struci pravnik i već sam sastavila tekst te izjave, pa ako nekome treba može se obratiti na PM). U izjavi se napiše da živite na zajedničkoj adresi __________________.

Što se tiče psihološkog savjetovanja obavili smo to na način da smo se obratili kući "aha-savjetovanje", donesli dokumentaciju na uvid iz koje je vidljivo da smo u postupku MPO i dobili potvrdu. Gotovi bili za 2 minute. Čak nismo morali mi osobno dolaziti, već smo mogli poslati nekoga (prijatelja, brata sestru) da odu po potvrdu sa našom dokumentacijom. Skidam kapu. Da se barem nešto, u ovako kompliciranom postupku, može napraviti brzo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •