Peugeot, ti si zbilja hrabra ženska! Žao mi je. Vidim na Splitu da imaš super energiju. Bravo!
Mury, tvoja beta jako lijepo izgleda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo dupla!
Peugeot, ti si zbilja hrabra ženska! Žao mi je. Vidim na Splitu da imaš super energiju. Bravo!
Mury, tvoja beta jako lijepo izgleda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo dupla!
crvenkapice užasno užasno mi je žao, nemam nikakve riječi utjehe
grozno je izgubiti bebu u 6., 7. tjednu, ne mogu ni zamisliti kako je to kad se dogodi ovako kasnije
drži se mila![]()
crvenkapice ne mogu vjerovati. Tako mi je žao. Ne mogu zamisliti tvoju bol Ja sam u 22 tt i stvarno ne mogu vjerovati da se to dogodilo.
Zašto? Što je bilo?
Crvenkapice ,Peugeot.........neznam.....strašno....![]()
toliko sam tužna........kapice draga žao mi je
Mury, Đerekice čestitke na krasnoj beti, vibram da se nastavi lipo duplati
Crvenkapice žao mi je, pretužno![]()
đerekica, Mury čestitke!
crvenkapice, peugeot nemam riječi...
Čestitke novim trudnicama
Tužnicama šaljem zagrljaj, posebno crvenkapici.. Jako tužno... Nemam riječi...![]()
pa koji je ovo dan, prvo vidim što peugeot proživljava i rastužim se a sada se naježim pročitavši ovaj post od crvenkapice. cure znam kako je izgubit mrvicu i sad sam tako tužna što ste i vas dvi to saznale![]()
Posljednje uređivanje od venddy : 04.04.2012. at 22:14
Crvenkapice pročitala sam tvoj post i ostala u šoku bez riječi![]()
Crvenkapice uzasno uzasno mi je zao. Pa kako se to dogodilo? Zbog onih grceva o kojima si pisala? Drzi se hrabro.![]()
crvenkapice![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 04.04.2012. at 22:28
Mury i Đerekice prekrasne bete! ~~~~~~~~~ da sve do kraja bude savrseno i da docekate svoje smotuljke!
Crvenkapice, strašno mi je žao. Nema riječi kojima bih te utješila, znam, zato šaljem jedan virtualni. Jako tužno
![]()
Ah, zašto se takve stvari događaju???![]()
Nije me odavno bilo na forumu i išla sam malo ćirnuti šta je novog i najprije se razveselila zbog Mury, a onda rastužila zbog crvenkapice77.
Mury, zaista sam iskreno sretna zbog tebe, pratila sam te neko vrijeme i od sveg srca ti želim da ovaj put bude trudnoća kakvu zaslužuješ.
Crvenkapo moja zbog tebe sam neizmjerno tužna. Nemam riječi utjehe jer sve šta kažem zvučat će kao floskule, samo te jako, jako grlim i jedino šta ti mogu reći iz vlastitog iskustva je da ta bol ipak s vremenom blijedi, samo ostane neka gorčina u ustima i osjećaj nemoći.
Ja sam potpisala vlastitu kapitulaciju i sad sam dobila taj neki mir u sebi kojeg sam dugo tražila. Nisam tu na forumu, ali sve vas puno puno grlim i želim da šta prije postanete okruglaste.
Peugeot, evo i ovim putem da ti kažem da mi je užasno žao. Tako sam bila sretna kad si mi javila da si trudna, a sad ovo... užas živi.
Mury sritna sam zbog tebe![]()
crvenkapice
Idi na roditelje anđela. Mislim da samo majka anđela može razumjeti tvoju bol![]()
Draga moja crvenkapice, ne mogu ti riječima opisati koliko mi je žao.
Peugeot
Svima veliki poljubac i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
na tren mi podignu raspoloženje te bete pa me opet rastuže tužne priče, mislim da se moram malo odvojiti od vas na par dana da saberem misli, preemotivna sam, mislit ću na vas kao što ste i vi na mene, hvala vam na podršci u postupku,evo dogovorila sam se sa mm da ćemo ići opet sigurno uskoro, zvat ću bolnicu da im kažem ishod i vidim za smrzliće kad bi mogli.
šaljem vam puse drage moje![]()
crvenkapice77, pratila sam te i na trudnoća nakon MPO i ne mogu vjerovati, ovo je jako tužno
Mury čestitam na beti, za pravilno duplanje i dobar nastavak
đerekice također sve najbolje![]()
Crvenkapice77,strašno mi je žao..
Dugo te pratim i bilo mi je jako drago kad si ostala trudna..i niti jedanput nisam mogla pomislit da bi nešto moglo krenut po krivu..jako mi je žao..
Mury draga-sretno idućih 8,5 mj.~~~~~~~~~~
Đerekice tebi također sretno!
Crvenkapica77 i Peugeot, malo je riječi koje donose utjehu i mir, samo vrijeme...![]()
crvenkapice znam da je svaka riječ suvišna, drži se i želim ti od sveg srca da što prije skupiš snage i kreneš dalje
đerkica i moja draga Mury evo vama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje, sretno
nama sutra punkcija, uh, uh...nadamo se da će CITO tim uspjeti oploditi nešto, jer dr.veli da folikula ima dosta, al mužev nalaz zadnji put u 10.mj., hm, hm ... no mi se ipak nadamo najboljem ishodu i vjerujemo da ćem Uskrs donijeti sreću!
Darmar...sretno sutra i nek ti se želja ispuni![]()
Darmar, šaljem ti sve vibrice svijeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da si nam uskoro trbušasta!!!
darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury,za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice stvarno mi je žao i nemam niti jednu riječ pametnu, stvarno sam u šoku![]()
OŽUJAK 2012. (25)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Barkica, Mb, 5.ICSI
nina32, Ri
izida, Ri
ruža82, VV, 2.IVF (nakon 4×AIH i 1×IVF)
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Mury, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
3.4 The Margot
5.4 spodoba
6.4 Olivera
7.4 PetraP
10.4 xena.mbk
10.4 BigBlue
10.4 pongo
13.4 weda
13.4 RuzicaSB
16.4 kiki30
16.4 Strašna
20.4 MaliMimI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kruca, *Mare*, 4.4 zrinkič, 6.4 zasto_bas_mi,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
6.4 butterfly101, darmar,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Snekica, Loly, BlaBla123,tatjana76, mostarka86, bili, MalaMa, kinki, lucija83, Tomek1221
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Mury, kleopatra, črkica, Vedre, mrvica7,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, CorinaII, mala bu, Pirica, jo1974, Richy, Hoću bebu, hrki, ayan, venddy, kameleon, luci07, Palcicazg, geceta, ivanamaricic, kristina 1977, dino84, Argente, 1977 , Bluebella, adria13, Reny 76,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507
6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla
Drage moje ja bi molila da Big Blue preuzme Listu, ne mogu više , ubija me brisanje sa trudnica.
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusica
a posebno veliki veliki hug za sutrašnje bete Mury i spodobe a i za neke koji još čekaju
Meni inače kasni M, već 33dc no to je vjerojatno zato jer mi je prvi mjesec nakon stimulacije, eto sada sam i to rekla, sada će valjda i doć (ovo mi dođe ko kupovanje testa)
crvenkapica znam da te sada ništa utješiti ne može, zato samo jedan veliki![]()
Drage, strašna je dinamika zbivanja ovdje. Držite mi se sve - pretužne, presretne, nestrpljive, ustrašene... preživite i budite nagrađene za hrabrost![]()
crvenkapice moja,jako mi je žao mila....![]()
crvenkapice, peugeot..
duša mi se kida , jer znam kroz što prolazite.. nema te punkcije i tog bola koja je sad u vašem srcu.. i ta bol ostaje zauvijek..
dođite na temu mame anđela.. mene su tamo cure spasile..
skupila sam sve svoje komadiće od srca koji se se razletili na milijun komada i smogla snage da idem dalje..teško je jako..osobito nama koje smo tako teško došle do trudnoće..Bože zašto je to tako??
strašno je to, joj drage moje Crvenkapo i Peugot
što reći, ne znam, nemam, ne mogu, samo jedan veliki veliki zagrljaj![]()
ponekad mislimo strašna je ta punkcija, pa strašno je čekanje bete, pa kad dobiješ nulu od bete slomi ti se srce.. ali ovo je milijun puta gore, najgore
ta se bol ne da opisati!
ja sam iz svega naučila da pozitivna beta je samo prva stepenica od 100 koje treba prijeći prije nego zagrliš svoje dijete..
Kapice i Peugeot stalno ste mi u mislima.Tikica 78![]()
Eto cure moje, moja se beta nije poduplala, kao što sma i slutila, jer je bila u startu jadna...danas je 374, u utorak ponavljam, ali se ničemu ne nadam, osim da sama padne...i mislim da nakon dvije biokemijske + jedne VM + ove sad koja očito neće završiti kao treba, nema smisla više pokušavati ostvariti trudnoću, samo sam svoje zdravlje narušila, tlak mi skače,s rce lupa, više sam nizašto
Ja ne mogu iznjeti trudnoću dva mjeseca, a kako bih ju iznjela 9 ili 7 ili 8 mjeseci
Hvala svima na vibrama!!!
Mury, čekamo utorak pa ćemo onda vidjet, a do tad: beta se dupla 48-72 sata, za 48 sata treba biti najmanje 60%, a to imaš!!!!!!!
a Mury,draga..pričekajmo utorak,ima još nade..
ajme pa šta se to događa,stalno neke loše vijestitako sam tužna da više ne vjerujem ni u svoj uspjeh
Posljednje uređivanje od kiki30 : 06.04.2012. at 12:30