ali ako je tako, nije li me onda netko prije oplodnje trebao pitati koliko bi htjela
evo ovdje sam našla detaljnije http://forum.roda.hr/threads/56660-v...avite-se/page2
ali ako je tako, nije li me onda netko prije oplodnje trebao pitati koliko bi htjela
evo ovdje sam našla detaljnije http://forum.roda.hr/threads/56660-v...avite-se/page2
Hvala na cestitkama,kod mene ti je M@tt sve bilo uredu,to mora da je neka druga djevojka,ma dr L je bio u soku vise nego mi,kaze da mu je to drugi slucaj u cijeloj karijeri da sa stimulaciom od kutije klomifena dobije tri j.s da se izvade sve tri,oplode prime i prokucaju sva tri srceta,tako da kaze da bi opet da ga netko pita vratio sve tri ,jer sanse su nikakve da dobijemo trojke,ali eto uvijek ima izuzetaka),ali jako smo mu zahvalni jer nije nas napustio on nam vodi trudnocu,i rekao je da ce se pobrinuti do kraja za nas,kad je vidio koliko smo bili sokirani,pogotovo dragi moj,hehehe.
nigdje u Milinovićevom zakonu ne stoji da se sve oplođene js moraju transferirati u maternicu. neke su klinike koristile tu rupu u zakonu i radile transfer 1-2 embrija dok bi ostali propali, a neke su, zbog USMENOG naputka da se vraćaju sve oplođene, vraćale sva 3 embrija. na VV-u se, recimo, moralo potpisati da pristaješ na transfer SVIH embrija. ali u Zakonu to nigdje ne stoji tako da par ima pravo odbiti transfer 3 embrija.
Evo TSH nakon mjesec dana terapije pao s 3,75 na 1,76... Sljedeći tjedan idemo kod endokrinologa u sunce pa čemo čuti šta če reći, ali mi ne bi prekidali terapiju....
Mene je L. pitao koliko želim da mi vrati, ja sam rekla 2 a on je predlagao 3.
Na kraju smo vratili 2![]()
hvala vam na odgovorima, vidjet ćemo koliko ćemo ih uopće i dobiti![]()
drage cure, imam pitanje. Gdje mogu obaviti briseve ako me na njih poslao privatni doktor? Imam svoju soc. ginekologicu kod koje nisam bila jako dugo jer idem privatno i nisam sigurna gdje mogu? KOd nje? U petrovu (prvi postupak sam imama tamo)? ne znam, znam samo da bi ih napravila na uputnicu.
znas kaj ja se brinem zbog tebe danima a ti ni bu ni mu i sad mi jos kazes da nosis trojke. ma daj. kaj nas muljas? naravno salim se, pa to su divne vijesti, ljubomorna sam. a kad ti je termin, daj pricaj, sve me zanima....ovo je cudo, kak ti je bila mala beta 15 dan a ono trojke...joj sjajno...
Soc.ginić ti kaže kud moraš nositi, ja sam morala u Rockfellerovu, jer kažu da su imali njihove podloge, štapiće, što već
I evo, 24.4. predala, danas rezultati. Koliko kužim, streptokok mi pozitivan. Poslala sam L-u na mail nalaze, čekam odgovor. Ako gleda mail
Matt, super je tsh pao, držim fige sad
I čestitam na trojkama Eleni![]()
Pozz svima!!
Zanima me dali ima tko nekakvu informaciju o Beta Centru u Zg?
Vidim da tu vecina ide u IVF CENTAR ili VILI
Thanks i svima gro srece![]()
milasova8 misliš na Betaplus?
http://www.betaplus.hr/
Čini mi se da nam se još nitko nije javio da je tamo u postuupku...tko zna, možda se javi sad netko...
Inače, tamo radi dr.Bauman sa SD i dr.Dmitrović, a i embriologinje su sa SD-a
Da,da Beta plus..sorry,krivo napisala..
bas sam vidjela na njihovoj stranici da je tamo dr.Bauman..
Bas me zanimaju iskustva a primjetila sam da tu nemamo cini se nikog..hvala ti tonili puno
Da, nemamo nikoga - šteta, baš bih voljela da nam se javi netko da razmjenimo iskustva i čujemo kako je tamo.... Eto, možda se na tvoj upit netko tko nas samo čita, odluči i javiti![]()
joj draga Kiarad bila sam dugo u soku,i strahu,dok sve to sjedne na svoje mjesto dok se posloze sve kockice ali sad smo presretni i bas se veselimo,termin nam je krajem 10mj.ali Luci je rekao da se obicno radaju par tj.ranije,i sad se veselim svakom danu koji jos mogu provesti kod kuce i da me samo ne smjeste rano u bolnicu,sad smo 15tj.i za sada je sve odlicno i kod mene i kod bebica![]()
Ja sam bila u postupcima kod dr. Dmitrović, ali još dok je bila u IVF-u. Sad mi vodi trudnocu, odlicna je i kao osoba i kao lijecnica, isto tako imam pohvale i za sestre. Osim toga, njena klinika je najnovija, time i najmodernija sto se prostora i opreme tice. Imaju dosta pacijenata, steta sto se nitko ne javlja na forumima...
Nangaparbat,hvala na info..stranica im je odlicna,jako opsirna, primjetila sam da rade zvucni doktori..ako ce mi trebat jos koji postupak nakon petrove mislim da cu k njima.
Elena dobro je rekla Kiarad ljubomorna sam.. stvarno kakva trostruka sreća!
čestitam ti od srca još jednom!
nova sma na forumu, ali vas redovito čitam. ja idem u Betaplus i za sada sam jako zadovoljna.
Kad dovedemo u red prolaktin i TSH, planiram na drugi IVF tamo. Prvi je trebao biti inseminacija ali je suprugov spermio iznenada jako pogoršao (ima varirajući spermiogram a nismo znali) pa smo radili IVF no nažalost nismo imali što vratiti.
dr Dmitrović je sjajna, vrlo stručna i pazi na nas.
Još samo da urodi
ako vas još što zanima pitajte
tonka10 hvala ti puno i lijepo što si nam se priključila,pa dobro nam došla
ako ne uspijem u Petrovoj doći tamo onda..Jel znaš možda kolika je uspješnost,odkad je osnovana klinika?
Zanimljivo da meni nitko od doktora nije rekao da izvadim nalaze TSH i prolaktina a vidim da se dosta spominju ti hormoni..
ja ću ih izvadit na svoju ruku samo vas molim da mi kažete da li je bitan dan ciklusa kad se ide vadit krv?
tonka10 dobro nam došla! Vjerujem da će se javiti cure koje pobliže zanimaju postupci u Betaplusu
Daj nam napiši koju o prvom postupku - jesi li imala kakvu stimulaciju?
Može li se dobiti anestezija za punkciju?
Je li gužva, kada su folikulometrije i tak....
hvala svima na dobrodošlici
koliko znam osnovani su 2010; meni je prijateljica preporučila dr Dmitrović i Betaplus. Pristup koji pacijent dobije je zaista individualan i to mi se sviđa. O uspješnosti imate na webu u pdf dokumentu je sve iako se ja nisam posebno kod njih raspitivala o tome.
TSH i PRL se vade u bilo kojem danu ciklusa. FSH i LH od 2.-5.dana mensturacije a progesteron 7 dana nakon O.
U prvom postupku nisam imala nikakvu stimulaciju jer smo tako dogovorile. Trebala je biti inseminacija i prvu sam htjela probati bez stimulacije. Samo štoperica.
Obzirom da sad imamo i problem s muške strane više nismo kandidati za inseminaciju pa ćemo na stimulirani ići čim snizimo moj TSH i PRL.
Anestezija se može dobiti i cijena je 800 kuna. Inače u cijenu ulazi koktel za omamljivanje a anestezija se posebno plaća prema želji pacijenta.
oprosti Milasova8, ali kod kojeg si ti liječnika/liječnice u Petrovoj?
A ovo ide Vrčiću koji se stalno busa da je Petrova referentni centar i da se ne radi u drugim centrima dobra dijagnostika prije IVF-a. Profesore Vrčiću, ovo je pacijentica iz Vaše klinike, iz Petrove bolnice, na čelu čijeg ste MPO centra upravo Vi, pa kako to da se bar prolaktin nije utvrdio??
Sad vidim da nisam odgovorila vezano uz gužve. Nikad nisam čekala dulje od 10 minuta.
kadauna,ja sam u postupku tek za 10 mj..možda ću trebati izvaditi kad ih nazovem u 9 mj..zasad mi nitko nije rekao ništa,osim da izvadim AMH ,a svi ostali hormoni koje imam(sad uključujući i AMH) su skroz uredni!
Ali ono što mene smeta je to što ti rijetko koji doktor objasni situaciju..Ja sam kod prof,Radakovića koji je odvojio vremena da mi objasni neke stvari..
tonka10 hvala na informacijama!! Sretno u idućem postupku i javljaj rezultate:)
pusa
Folikulometrije se obicno obavljaju u vrijeme kad pacijentu odgovara, naravno ako imaju slobodan termin. Uglavnom, moguce je i prije i poslije podne, a ovisi i o tome kad koji dr. radi. Punkcije i transferi su uglavnom prijepodne, u jutarnjim satima, i radnim danom i vikendima i praznicima. Moguce je dobiti opcu ansteziju.... Dobro su organizirani, nema duzih cekanja. Eventualno kod dr. Tadic se zna dogoditi da kasni po par minuta jer voli pricati sa pacijentima.... (ali ona ne radi IVF).
Milasova, ovo ne ide tebe ovo ide ekipi u Petrovoj. Jedna od prvih pretraga u traženju uzroka nemogućnosti začeća je kompletna hormonalna slika kod žene, a u istu spada i prolaktin pod bazne pretrage, čak i mnogo ranije nego AMH. Svakako svog liječnika Radakovića pitaj zašto nisi vadila prolaktin.
Mene su isto zanimala iskustva onih koji su bili u nekom postupku u Betiplus!
Već sam bila pitala na ovoj temi za iskustva ali se nitko nije bio javio.
Drago mi je da ste zadovoljni uslugom tamo jer su i na mene ostavili takav dojam.
Mi smo do sada bili samo na konzultacijama i pregledima tamo ali ozbiljno razmišljamo
da krenemo i u postupak tamo ako bude potrebe!!
Sada se spremamo na AIH u 6 i 7 mjesecu i nadam se uspjehu pa da nam IVF/ISCI neće
trebati ali kao rezervu imam Betuplus!
Mi smo skupili sve nalaze i u ponedeljak idemo tamo pa me baš zanima šta će doktor reći-kakav
će nam biti ratni plan![]()
Posljednje uređivanje od bubiloo : 04.05.2012. at 17:06
bubiloo,eto drago mi je da se javila jos jedna koja ide tamo..
I drago mi je da imate pozitivna misljenja i iskustva tako da ce moj odabir sigurno biti ta klinika ako mi petrova ne upali..
Sretno!!!
A gdje idete na AIH?
milasova8, na AIH idemo na Sveti Duh i tamo sam na listi i za IVF/ISCI ako ova dva AIH-a ne uspiju.
Ali s obzirom da nisam sigurna da li ću upće doći ove godina na red na Sd-u jer im sredstva za ljekove
daju na kapaljku pa još nisu rješili niti prošlu godinu mislila sam na jesen možda odraditi jedan prirodni
u Betiplus dok čekam da dođem na red na Sd-u. U stimulirani svakako nebih išla dok ne stupi na snagu
novi zakon.
U svakom slučaju u ponedeljak ću znati kakav je plan i dogovor.
Svi papiri i nalazi su prikupljeni i nestrpljivo išćekujemo prvi postupak.
Hvala na lijepim željama i vama također sretno a koliko vidim iz potpisa i vi čekate jesen da krenete u postupak!
Posljednje uređivanje od bubiloo : 04.05.2012. at 18:33
Moram priznati da je i meni bilo čudno kad nisam naišla ovdje na skoro nikakve informacije o Betaplus ali iskustvo moje prijateljice me navelo da im dam povjerenje.
Drago mi je da nas je više koje smo tamo
Svim curama želim puno uspjeha bez obzira gdje se liječile!
Pa da tek na jesen,stimulirani IVF/ ICSI.. U petrovu..buduci da imam sve papire razmisljam da odem.na jedan postupak prijebpetrove bas u Betaplus centar..ne znam..ili da se strpim do 10 mj.?
Imam zadnje cijene mpo u ivf centru. da stavim tu u post,ili da javim nekom od modova,pa da se negdje navede?
bubiloo,
evo tražila sam o beta plus i srećom našla ovdje dojmove o njima. mene je također ponukala situacija na sd da možda iskombiniramo koji aih u beta plus dok čekam sljedećih ivf tko zna koliko.
cure recite mi jel ima neka granica progresivno pokretnih spermija koja je potrebna za aih? mi imamo malu količinu takvih.
eh da, koliko vas je ukupno koštao aih s postupkom i lijekovima,znam da su lijekovi individulani, ali otprilike?
mala ma, meni je ovak bilo:
klomifen + 6 gonala od 75ui + ovidrele = oko 1500 kn (možda 50kn gore, s tim da sam samo 4 gonala iskoristila, dakle, da sam 4 kupovala bilo bi jeftinije. al da me ubiješ sad ne znam koliko je gonal, a izgubila sam račun)
aih = 2500
Ovo je cjenik u ivf centru
1. Izvantjelesna oplodnja s punom hormonskom stimulacijom - 9.375,00 kn
2. Izvantjelesna oplodnja s blagom stimulacijom - 6.250,00 kn
3. Izvantjelesna oplodnja u prirodnom ciklusu - 5.000,00 kn
4. Izvanuterina inseminacija - 2.500,00 kn
5. Konzultacije - 500,00 kn
6. Konzultacije s pregledom - 900,00 kn
7. Pregled - 500,00 kn
8. Spermiogram - 500,00
a zašto ne idete u bolnicu na inseminaciju, stvarno je to preskupo?
1 gonal je oko 200 kn, a mislim da je i brevactid 5000 bio tu negdje
mislim da ti je kutija oko 350 kn imaš 7 komada, ljekarna Filipović u Zg vam je najjeftinija za lijekove