Stranica 71 od 288 PrviPrvi ... 2161697071727381121171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,501 do 3,550 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

đerekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Ma vrijeme je da Vili malo ažurira svoju web stranicu, no dobro...zato smo tu - da si pomažemo!
    Samo ti zovi i sretno dalje!
    Baš tako, zato smo tu...da još uvijek piše za Kosa da radi u Viliju...no nema veze, zapisala sam broj i hvalaa, uživaj draga

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj đerekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme Tonili HVALA! pa gledala sam na internetu i pisalo je da radi u Viliju...uhh, dobro da sam tu i da si mi rekla, sutra zovem Ginekos.
    Tonili još jednom puno hvalaa...cmokk
    sorry nisam ti rekla da je to sad poliklinika ginekos na crnomercu.

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Cure kakve sve pokrete vaše bebe osjećate? Ja sam na početku 30tt i posljednjih tjedan dana uz one lagane ugodne i snažnije pravilne udarce po cijelom trbuhu, osjećam ponekad kao da se beba trza,baca,trese...ne znam kako bih to najbolje opisala. Takav pokret je jednoličan i intenzivan i traje odprilike 2-3 sekunde. I uvijek ga osjetim na desnoj strani odprilike u visini pupka. Bili smo prije dva dana na pregledu i doc kaže da je sa bebom sve u redu,da dobro napreduje, ali me obuzme zabrinutost kada osjetim takav pokret. Da li neka od vas osjeća slično?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Destiny, puno trudnica osjeća kao da beba "zavibrira" - nije to ništa zabrinjavajuće

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Destiny i moja se tako bacaka i trza, ja to zamišljam kao kad se riba bacaka na suhom. Ja to uzimam za normalno jer ima cijeli spektar pokreta i udaraca različitog intenziteta. Mi smo u 26om tjednu sada, a ove trzanje osjećam već nekoliko tjedana, tako da se na tvom mjestu isto ne bih zabrinjavala.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozz curke,evo samo da javim da smo i mi vec veliki,usli u 36.tjedan sa 2640 grama a ja se pitam gdje se smjestio taj moj mali Jack jer me i dalje
    ljudi ne razaznaju i ne dozivljavaju kao trudnicu.Iako smo u bolnici, sve je u redu ; nemam mogucnosti se javiti,ali svima koji pitaju za mene veliki pozdrav!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sela sretno!

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo da se i ja malo javim nakon duzeg vremena.Ja jos uvijek nekako slabo osjetim pokrete,tj vise mi to izgleda kao kuckanje,rijetko kad osjetim jaci udarac.Da li je moguce da jos slabo osjetim radi "zalihe sala" il je dijete jos nekako maleno.Da li bi se s vremenom trebalo jace osjetii.Inace sam danas 26+5

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala cure, malo ste me umirile sada.
    Tigrice tako sam i ja svoju bebu osjetila kao lagano kucanje sve do ovog tjedna, ponekad sam je osjetila samo kada bi se legla ( a udebljala sam se 10 kg i samo imam trbuh). Zato me i zabrinulo ovo naglo povećanje broja pokreta na sve moguće načine.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima! Pratim vas cijelo vrijeme i pročitala sam temu od prve stranice.... al, eto imam pitanje - jučer kad sam legla osjetila sam baš kod svakog udisaja grčeve u maternici i cca.3 cm od pupka ( s lijeve strane ) par oštrih "uboda"! Stvarno sam se preplašila! Al nakon pol sata je prestalo ( nisam dirala trbuh, pustila sam da se samo smiri, jer sam vidla da cure pišu da se ne smije dirati kad je tako nešto )! Ugl, zanima me jel imala koja od vas nešto slično?

Puno hvala na odgovorima i sretno svima!

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ej cure, i moja malena je zadnjih tjedan -dva počela sa svakojakim pokretima, koji su do sada bili više kao udarci, sad smo 26+5tt...
    baš mi nekad bude smiješno kako mi trbuh skače na sve strane, prekrasan osječaj, u svakom slučaju

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure, i moja malena je zadnjih tjedan -dva počela sa svakojakim pokretima, koji su do sada bili više kao udarci, sad smo 26+5tt...
    baš mi nekad bude smiješno kako mi trbuh skače na sve strane, prekrasan osječaj, u svakom slučaju
    Hej.Ja osjecam udarce al jos to nije toliko izdrazajno.a sad sam 27+1.Kad je tebi termin?

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav svima iz bolnice! Mi smo još 3u1 u 34+2. No počinjemo bujati. To vibriranje beba meni je normala, ali svaku vrstu kontrakcija bez stida treba "prijaviti" liječniku. Bolje da nije ništa nego da si predbacuješ. A oni su plaćeni da slušaju i opravdano i neopravdano strahovanje.

Mene je odjednom bio primio svrab i osip pa je utrogestan maknut. Moji su blizanci, maternica je narasla u veličini 36tt i pritisla jetru. Kažu normalna reakcija ali ovo postaje sve manje ugodno stanje ulaskom u finale. Kontrakcija nema, ali prepone bole kod okretanja a žgaravica je neizdrživa.
    Tješim se da imam još malo.
    Od ovih strahova za održavanje trudnoće tek sada sam se posvetila izučavanju pomagala za bebe. Majko moja pa to je živa konfuzija, sve mi se smotalo. Pelene, bočice, odjeća, kolica, nosiljke, ja više niš ne znam.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej simicv pozdrav!!!
    Znači još se držiš. Samo tako nastavi. Vjerujem da ti je već teško. Još malo izdrži.
    Moj trbuh odgovara 34 tt. Dr. mjerila krojačkim metrom i ako uzmemo u obzir da je 1cm=1tt, onda možeš misliti koliki je moj, a u 27tt sam.
    Sretno i javi se još da čujemo kako si.

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Teško je uhvatiti signal za internet pa se ne javljam. No drže se bebe sve u 16. Doktori zadovoljni, a i ja. Malo nam tata fali, zove stalno, malo nervoza, trudi se da nismo gladni, a ja jedva hodam. I to iznenada se zaoblila, preko noći.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sela drži se...

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sela, simicv vi još malo brojite, držite se

Mi smo sada 22+3 tt i mogu reči da mi ova zadnja dva dana nije baš najugodnije. Mali je zamislio da su moji organi tranpolin pa po cijele dane skakuće jučer je cijeli dan bio jako nisko, valjda se tako okrenuo, i skako mi po preponama nisam mogla uopće hodati.
    A što se veličine truha tiće, moj je daleko ispred vas, ja već kao da sam 40 tt, nisam ni prije trudnoće baš bila šlang tako da sada kako beba raste sve gura prema gore, strah me kako će to na kraju izgledati...

Zadnjih par noći jako loše spavam, po cijele noći se roštiljam po krevetu, a ujutro izgledam kao da me netko tukao cijelu noć

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sela i moja malenkost od 100kg pozdravljamo zajedno. Ubi nas žgaravica, faza je da na ravnom spavat ne možeš.
    Slušam Sabor, kipim, dužna sam ko Grčka za propale postupke, bubnuti ću tužbu ovim "svemogućim embrijima" neka oni plaćaju što nisu preživjeli "braća i sestre" moje sadašnje djece, a ne ja. Lako tuđim k.... gloginje mlatiti, da njima po đepu opalim sa postotkom preživljavanja drugu bi pjesmu pjevali.

Trebam dvoje djece opremiti a plaćam idiotske teorije. Ti majmuni (ma uvreda za majmuna) ne mogu shvatiti da života bez one stvari nema (ženske), ni Isus Krist na zemlju bez maternice ne bi došao,a mislim a se sa figure veneris kojima djecu radimo definitivno ne zamara niti ga to zanima.

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo da se i ja javim! 20.4. sa 34+3 tt carskim rezom rodila sam svoje buhtlice, curke su bile 2130, 2020 i dečko 1960 grama. sve je u najboljem redu, nisu trebali inkubator ni minute i sad smo već doma i uživamo

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Wow kordice, kako su veliki! Čestitam!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kordice, jako lijepa vijest, baš si me raznježila... čestitam sretnim roditeljima!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kordice čestitam na bebama. Hvala Bogu pa je sve dobro prošlo. Sretno.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kordice, čestitke! Užživaj u majčinstvu

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno čestitam Kordice!

dragi roditelji čestitam vam na vašoj divnoj djeci.
    dječice draga, dobro na došla. neka vas u životu prati zdravlje, ljubav i sreća.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Kordice, rasplakala si me. Iskrene čestitke i poljupci tvojim bebicama!!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj kordica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim! 20.4. sa 34+3 tt carskim rezom rodila sam svoje buhtlice, curke su bile 2130, 2020 i dečko 1960 grama. sve je u najboljem redu, nisu trebali inkubator ni minute i sad smo već doma i uživamo
    Kordice, velike, velike čestitke!!! Da li je tko otvorio temu na čestitanjima? Ovo je trostruki razlog za čestitke.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kordice cestitam od srca!!! Prekrasna vijest

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da se i ja javim
    mi smo u 25+3 -tt cura i dečko
    još malo pa idemo na prvi pregled u bolnicu
    zasad je sve u redu
    pozdrav svim trudnicama i trudilicama

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kordice od srca čestitke! Uživajte u svojim buhtlicama, a malenima velika i dobrodosli!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kordice, čestitam!

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kordice pusa velika!

Pa kako si to nosila u sebi, odakle ti snaga! Mene trbušina pritišće, okretati se ne mogu. Svaka čast.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

krasno, Kordice! čestitamo!!! uživajte!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kordice svaka čast! Uživajte i sretno!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj simicv prvotno napisa Vidi poruku
    Sela i moja malenkost od 100kg pozdravljamo zajedno. Ubi nas žgaravica, faza je da na ravnom spavat ne možeš.
    Slušam Sabor, kipim, dužna sam ko Grčka za propale postupke, bubnuti ću tužbu ovim "svemogućim embrijima" neka oni plaćaju što nisu preživjeli "braća i sestre" moje sadašnje djece, a ne ja. Lako tuđim k.... gloginje mlatiti, da njima po đepu opalim sa postotkom preživljavanja drugu bi pjesmu pjevali.

Trebam dvoje djece opremiti a plaćam idiotske teorije. Ti majmuni (ma uvreda za majmuna) ne mogu shvatiti da života bez one stvari nema (ženske), ni Isus Krist na zemlju bez maternice ne bi došao,a mislim a se sa figure veneris kojima djecu radimo definitivno ne zamara niti ga to zanima.

Simicv potpisujem! Kažu većina stanovnika su kršćani, a to se kosi s kršćanskim načelima. I to što kradu je isto kršćanski, i što svećenici imaju nepriznatu djecu ... bitno da dijete nije iz MPO. I ne kužim ni ministra ni ostale doktore kako ne znaju objasniti da tamo u tim hladnjacima nisu zamrznute male bebe s rukama i nogama i lijepim okicama koje plaču mama dođi po mene već genetski materijal. Pitanje od koliko njih bi se uopće rodilo dijete čak i da nikada nisu zamrznuti i koliko bi ih se uopće primilo da nikada niti nisu bili zamrznuti. Zašto to nitko ne spomene?
    I toliko se brinu o zamrznutim embrijima, a koliko ima zaboravljene bolesne djece po bolnicama koja čekaju lijekove i opremu dok i ti političari i svećenici dolaze na liječenje po brzom postupku. Koliko je tih velikih kršćana ostavilo svoju djecu s teškoćama u razvoju po raznoraznim domovima zaboravljene jer se takvo teško bolesno dijete nije uklapalo u njihovu "kršćansku" sliku savršene obitelji. Sto puta kažem da neću slušati njihove nebuloze, a opet slušam...

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kordice,čestitke do neba i natrag, toliko sreće ne mogu ni zamisliti!
    Simicv, vjerujem da nije lako, nebrojeno briga ali vjeruj da će se sve već nekako posložiti a bebe biti naj, naj.
    Sela...još malo,Mirna26 bliže nam se termini.Meni po mome računu - punkciji još 13 dana a dr računa po m pa koji dan duže.savjetovao mi je prije 15 -ak dana da malo usporim, otvorena - ne kaže koliko? pa da izguram još koji dan iako je cura naša već spremna.Meni se čini kao da već danima "rađam" - menstrualni bolovi,križa,lažni, pripremni trudovi...ma veselje!
    Sretno svima!
    Sretno svima.

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kordice cestitam!!!

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala svima i sretno svima dalje

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Destiny child čovjek pukne od jada kada mu sudbinu kroji netko nepozvan. Katkad se osjećam ko zvijer u kavezu kada slušam rasprave o vrlo ozbiljnom problemu neplodnosti.

Ja više ne mogu u kožu cura koje još nisu uspjele sa postupkom, a kamo da me razumije bahati hvalisavac sa četvero djece. Kuži li taj lik da se ruga mojoj nevolji.
    Zato sam reagirala.A k tome sam već 3 mjeseca u zatvoru od bolesničke sobe da bi rodila dva ljudska živa i zdrava bića. Ne može duša više podnijeti.
    Zbog komentara "samo da joj djeca budu normalna" sa pola roda ne pričam.

A da je težak zadnji mjesec, jest bona, zato se divim Kordici, pa to je bilo 9kg trbuha.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Draga simicv ne daj se provocirati. Gledaj sebe, a šta drugi pričaju briga te. Još malo i na svijet ćeš donijeti 2 mala bića kojima ćeš ti biti sve. To je jedini cilj. Naravno da će naša djeca biti normalna. Nisu oni nikakvi umjetni frikovi kako dotični misle.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo Kordice,svaka cast,cesttike tebi i bebama!

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Kordice......pridružujem se čestitkama još jednom....

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kordice čestitam!
    simicv nemoj se sada sekirati,misli na sebe i bebice a deb**** će valjda neke stvari doći iz g****** u glavu
    mi smo danas saznali da cemo imati curicu i za sada je velika i napredna curica

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kordice, čestitke i od mene! Sonja, super za curicu, čestitam! Kada ti je termin?
    Simicv, nemoj se živcirati, misli sada na svoje bebe i kako će sve super proći, to je ionako važnije od nekih debila.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dagnja trebao bi biti krajem 8 mjeseca ali po UZV računaju da bi mogao biti od 15-20.08.vidjet ćemo....

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kordice čestitam, uživajte

dagnja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    dagnja trebao bi biti krajem 8 mjeseca ali po UZV računaju da bi mogao biti od 15-20.08.vidjet ćemo....
    Dakle, imamo termine u isto vrijeme, moj je 15.8.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kordice čestitam na trostrukom uzitku!!! Bravo za hrabru mamu

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kakva sreca kordice! Zivi bili!

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Simicv drži se i ne slušaj te komentare ispranih i organičenih mozgova. Ako netko nije normalan nisu oni u svojoj količini zatucanosti. Mene isto te stvari izbace iz takta, a ne bi trebale jer su to sve nebitni ljudi koji nikada neće shvatiti kroz što smo sve mi morale proći da bi došle do trudnoće.
    Toliku količinu i takvu vrstu ljubavi koju mi nosimo za naše teško dobivene mrvice od prve pozitivne bete i UZV-a može osjetiti samo onaj tko je prošao kroz MPO.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kordice čestitam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •