Stranica 72 od 155 PrviPrvi ... 2262707172737482122 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

s obzirom da je moja M uvijek po rasporedu, očekujem ovulaciju 22/06, tako da mi oko 20/06 putujemo
    moram još sistematski u srijedu odraditi tak da imam sve nalaze za anesteziju....

sejla u kojem hotelu ćete biti? (ako nije tajna )

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nije tajna, nego još nismo ništa rezervirali. Ono što mogu reći je da smo se odlučili za vlak, tako smo putovali i na konzultacije, a i hzzo nam podmiruje troškove. Meni je prvo bila želja avion (nikad se nisam vozila pa je bila prilika), ali je otpao jer je teško tempirati termin...
    Inače, mi ćemo vjerojatno u neki hostel kao i prvi put, nije nam prioritet biti jako blizu klinike...Ionako je preporuka puno kretanja
    Tada smo bili smješteni u centru i jako nam se svidjelo, a platili smiješnu cifru za ta 4 dana.

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cure,trebam pomoć.Možete mi predložiti neke povoljne hotele u blizini Pronatala?Unaprijed hvala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inna28, na ovj temi http://forum.roda.hr/threads/67953-S...%A1taj-u-Pragu postovi br 4, 18, 30

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mare41 super ti je stranica "do Praga i natrag"

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

još je u izradi, bit će i vremenska prognoza i tečaj krune, skupljamo sve naše dojmove, ljudi nam se javljaju sa svojim dojmovima, tako da Bluebella čekamo vaše i svih onih koji nam se žele pridružit.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

budem i ja svoje dojmove i recenzije poslala
    još se mogu odlučiti za hotel... treba mi wifi, klima i da je blizu PFC-a.....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hm, moramo nadodat u svaki jel ima il nema wifi, negdje jesmo, u svakom slučaju ili ExtolInn ili Parkhotel. Ovaj zadnji može rezervirat Mirna mrvicu povoljnije (sad im je high season pa je sve skuplje). Inače, pfc je Prag 7 pa traži po tome.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 11.05.2012. at 12:19

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mom dragom je wifi jako bitan zbog posla, tako da bez toga me ne zanima...
    nešto budemo našli, al vjerojatno će sve biti u zadnji tren, od avio karte, hotela i sl ... al to je ok

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Obavila uzv, i endometrij mi je 13. d.c. oko 7.5 mm, nakon probne terapije Estrofemom (2x1tbl, odnosno 2x2mg). Sa sljedećim ciklusom (pred zahvat) mi se povećava doza na 3x1, tako da se nadam da će onda rezultat biti optimalan
    Sad još popodne moram kod soc.gin., dogovorit terapiju kojom će mi se tempirat 1.d.c. na 30.5.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, evo stigle mi vijesti Pronašli su mi donorku, treba mi naštimat prvi dan ciklusa na 30.5., Estrofem 3x1, onda 12. dan uzv i......via Prag!!!!
    Ajme, tresem se sva.....joooooj uzbuđenje!!!!!!!!
    halo draga, ja tek sad vidim da si ti u akciji. Puno sreće ti želim. MI smo obavili konzultacije, predali zamolbui na HZZo i sad čekamo termin u Pronatalu i odgovor od HZZo. Tebi puno, puno sreće želimo!!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti, draga miny I meni je jako drago čuti da dogovarate termin i da je molba poslana!!!! Sad se malo treba strpiti, ali evo navijam da vam što prije stigne pozitivan odgovor!!!!! Svakako javi novosti

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Trebala sam u ovom ciklusu na embriotransfer u prirodnom ciklusu ali danas 14 dan ciklusa endometrij je 10 mm a folikul 13 mm. Doktorica je rekla da pricekam ponedjeljak pa ako ce bit folikul 18 mm ok a ako ne niata od svega. Ako ce bit ok tek 7 dan nakon stoperice je transfer a to ce meni biti 23 dan ciklusa koji mi je od poroda redovit svaki 31 dan. Nista mi to sad nije jasno,ima tko da mi to malo pojasni,cemu stoperica i to sve.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

marijakr, lijepo je čitati da idete po drugu bebu. To je normalan postupak za FET, znači, transfer se radi u drugom dijelu ciklusa, zato je važna štoperica da se zna da je bila ovulacija-da je folikul poukao i da je promijenjena faza ciklusa koja je pogodna za transfer, ne broji se dan ciklusa nego treba proći par dana nakon ovulacije (otprilike po danima starosti zamrznutih embrija), na taj način se oponaša prirodan ciklus. Sretnooo!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Aha,hvala. Valjda ce bit ok sve.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

cure, imam pitanje: u slučaju da od odobrenja hzzo-a prođe više od 6 mjeseci i postupak ili postupci budu neuspješni, da li se moraju vaditi novi nalazi (hzzo traži nalaze koji nisu stariji od 6 mjeseci)? najviše me interesira zbog HSG-a, jer baš nisam sigurna da li bi ga ponavljala...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sejla tako mi je drago čitati da se bližite odlasku u prag. strpljen - spašen i još malo pa držimo svi skupa fige
    nisam detaljno čitla, ali znam da vam svima želim uspješne postupke
    hoću bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
    zapravo drage moje svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tople pozdrave

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Marijakr, puno sreće u postupku i navijam za bracu ili seku

Rominka, hvala ti draga! Nadam se da se dobro oporavljaš i da je sve u redu!!!! Samo nam se čuvaj i oporavi, a onda po svoje mrvice

pusa svima

Cassie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav, svima! Evo mi se vratili iz Praga. Bili smo na konzultacijama u Pronatalu. Početkom jeseni očekujemo termin za donaciju i sve što slijedi.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure, imam pitanje u vezi prenatal tableta/pripravaka koje ste koristile. Ako se ne smije ovdje pisati, možete li mi na pp poslati preporuku nekih kojima ste bile zadovoljne? Ili je to sve isto, pa nije ni važno? Mislila sam sad negdje početi, da se dobro pripremim Hvala vam!
    Posljednje uređivanje od sejla : 12.05.2012. at 20:40

Cassie avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pozdrav! Može li mi odgovoriti netko tko je nedavno bio u Pronatalu na postupku koja je procedura za plaćanje postupka? naime mi imamo jamčevno pismo HZZO-a da oni snose troškove pa nas zanima da li HZZO plaća direktno Pronatalu ili mi Pronatalu pa HZZO refundira nama.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    mom dragom je wifi jako bitan zbog posla, tako da bez toga me ne zanima...
    nešto budemo našli, al vjerojatno će sve biti u zadnji tren, od avio karte, hotela i sl ... al to je ok
    evo samo mala digresija na WiFi i Park hotel...naime Park Hotel nema wireless po sobama nego zicni prikljucak...tak da ak hocete surfat s kreveta uzmite sa sobom 5-metarski mrezni kabel ( njihov je prilicno kratak i moze samo do stola di je i telefon), a ak trebate oboje na internet odjednom uzmite sa sobom i neki switch i jos jedan kabel, jer imaju samo jednu mreznu uticnicu za net

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Markko, navijam za vaše lijepe vijesti!!!! Kako ti se draga osjeća? Koji je sada dnt?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa hvala na ljepim zeljama...danas je 11 dan nakon transfera...u principu zena je dobro, malo ju nekaj panika lovi sad lagano, a od fizickih simptoma tu i tam ju jajnik propikne inace je sve ok ...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Markko Marttin prvotno napisa Vidi poruku
    evo samo mala digresija na WiFi i Park hotel...naime Park Hotel nema wireless po sobama nego zicni prikljucak...tak da ak hocete surfat s kreveta uzmite sa sobom 5-metarski mrezni kabel ( njihov je prilicno kratak i moze samo do stola di je i telefon), a ak trebate oboje na internet odjednom uzmite sa sobom i neki switch i jos jedan kabel, jer imaju samo jednu mreznu uticnicu za net
    čini mi se da ti češki hoteli i nisu baš nekaj... al evo ... dragi rekao da se želi odmriti od posla i da mu internet nije bitan..... jedino je pitanje kak ću ja onda bez facebook-a

p.s. šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Transfer imam u petak. Bolje sam uzbudena nego prvi put

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

marijakr, nek bude sretno i ovaj put! a bit će sigurno, koliko se sjećam-lijepe su vam blastice zamrznute.
    marko~~~~~~~~~~(unijela sam tvoj komentar o hotelu na web stranicu, nadam se da je to ok)
    Posljednje uređivanje od mare41 : 14.05.2012. at 10:58

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala! Javim rezultat!

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam bila u hotelu belveder 300 m od klinike i ne mogu reći da je savršen ali nije loš,sobe su dobre ali nikako nebi preporučila 5 kat,internet ima u sobi ali se plaća 5eur a u predvorju je besplatan ali je jako loš i spor,garaža je za nekih 7 auta i nije baš nešto ali posluži i 10 eur po nočenju a do centra ima 15 min pješke...znači meni je bio super jer sam tražila najbliže klinici pa eto možda nekom ova info pomogne,sretno svima koji se spremaju tamo)

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    hvala! Javim rezultat!
    sretnoooo)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Hoću bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bila u hotelu belveder 300 m od klinike i ne mogu reći da je savršen ali nije loš,sobe su dobre ali nikako nebi preporučila 5 kat,internet ima u sobi ali se plaća 5eur a u predvorju je besplatan ali je jako loš i spor,garaža je za nekih 7 auta i nije baš nešto ali posluži i 10 eur po nočenju a do centra ima 15 min pješke...znači meni je bio super jer sam tražila najbliže klinici pa eto možda nekom ova info pomogne,sretno svima koji se spremaju tamo)
    mi vjerojatno budemo taj ili Parkhotel (iako taj ima malo soba pa ne vjerujem da će biti mjesta).
    Zašto ne 5 kat?

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga recite Mirni da vam rezervira hotel belvedere i cijena za vas je 47 eur nočenje inače je 100 eur,mislim da uvijek ima mjesta samo ih treba baš nazvat i brzo reagirat...5 kat je zivo s... ponekad nema tople vode jer je pritisak i ne možeš uzet internet u sobu jer ga na 5 katu nemaju,ali sobe su jako lijepe i meni osobno hotel nije loš a do klinike si za 3 min

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    mi vjerojatno budemo taj ili Parkhotel (iako taj ima malo soba pa ne vjerujem da će biti mjesta).
    Zašto ne 5 kat?
    čitajte nas ovdje http://www.dopraga.frihost.org/
    HB, mi ne bi išli više po ljetu u Belvedere, al možda nama samo smeta buka, a drugima ne, zo je stvarno subjektivno

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da istina buka je,ali koliko smo skužili cijeli Prag je u sirenama od jutra do mraka...nama osobno to nije smetalo jer nam je soba bila na drugoj strani od glavne ceste...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    čitajte nas ovdje http://www.dopraga.frihost.org/
    HB, mi ne bi išli više po ljetu u Belvedere, al možda nama samo smeta buka, a drugima ne, zo je stvarno subjektivno
    vidjela sam taj web.. i sve pohvale
    ne mogu dočekati slijedeću M, da krenem sa stimulacijom i put u Prag... pa pratim sve redom...

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav...
    Evo ja danas dobila zadnji nalaz i predala zahtjev u HZZO... vidjet ćemo koliko ću čekati na odgovor... ili će se u međuvremenu nešto promijeniti..

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje cure eto meni vrag nije dao mira i danas 9.dan napravila betu a ono 0.9 svakako ju moram ponovit za 5 dana kad sam ju i trebala radit ali mislim samo da bu pala na 0,00

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

HB, ipak je malo prerano, embriji su bili stari 4 dana? aj moramo čekat još malo

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

draga 3 dana osmostanični...3 dan u 16 h je bio transfer...
    Mare moja mislim da mi se loše piše ali moji cvrčci me čekaju u Pragu pa me to malo tješi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma gle, mislim da bi beta ipak već trebala biti u nekom blagom rastu, al svejedno ipak je to dosta rano-12.dan od punkcije, ono-ipak bi trebalo čekat 14 dana od punkcije, moraš još malo pričekat pa onda po cvrčkiće

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas smo dobili nalaze kariograma i piše da su uredni,ali pošto nije bilo doktorice nije nam rečeno da li ima potrebe da radimo mikrodelecije ako je kariogram dobar. Kakva su vaša iskustva?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sos, mislim da bi u svakom slucaju trebali napraviti mikridelecije i ingibin ( ako vec niste). Nama je karigogram isto ok, no svejedno inzistiraju na daljnjim pretragama.
    HB ne brzaj, daj si vremena...slazem se s Mare da je ipak prerano ~~~~~~~~~
    Ostalima ~~~~~~~~~~

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

curke... pitanje jedno.... obavila sam napokon sve pretrage što su me tražili i skužim da nisam krvnu grupu i rh fakt koliko im je bitna ta pretraga?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

BB to ti je odmah gotovo, trebat ce ti i to. Bas ce vam biti lijepo u lipnju... Zavidim skroz

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    BB to ti je odmah gotovo, trebat ce ti i to. Bas ce vam biti lijepo u lipnju... Zavidim skroz
    ma znam da je odmah gotovo, al već mi je dosta labosa i doktora.. grrr.... kak sam to zaboravila, sad sam baš ljuta na sebe...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga, njima su po zakonu to jako vazne pretrage, morate ih imat oboje, to mozete obavit ako treba i u pragu, pitaj mirnu

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    draga, njima su po zakonu to jako vazne pretrage, morate ih imat oboje, to mozete obavit ako treba i u pragu, pitaj mirnu
    sutra ću to obaviti kad budem išla po nalaze od sistematskog, pa ću pitati mirnu dali treba i za dragog jer brijem da će njemu biti tlaka ići po doktorima

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Helloooo, da li je iko od vas sad krajem 5. mjeseca ili pocetkom 6. u Pragu?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Cassie prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Može li mi odgovoriti netko tko je nedavno bio u Pronatalu na postupku koja je procedura za plaćanje postupka? naime mi imamo jamčevno pismo HZZO-a da oni snose troškove pa nas zanima da li HZZO plaća direktno Pronatalu ili mi Pronatalu pa HZZO refundira nama.
    cassie, vidim da niko nije odgovorio, znaci ako imas jamstveno pismo, nemas nista s plaćanjem. Dodes, obavis, zatrudnis i kazes hvala, a HZZO to plati nekom njihovom roku.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Helloooo, da li je iko od vas sad krajem 5. mjeseca ili pocetkom 6. u Pragu?
    Bok Maja, mi smo negdje sredinom 6mj. gore. Idete li i vi u Prag, ili?
    sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •