s obzirom da je moja M uvijek po rasporedu, očekujem ovulaciju 22/06, tako da mi oko 20/06 putujemo
moram još sistematski u srijedu odraditi tak da imam sve nalaze za anesteziju....
sejla u kojem hotelu ćete biti? (ako nije tajna)
s obzirom da je moja M uvijek po rasporedu, očekujem ovulaciju 22/06, tako da mi oko 20/06 putujemo
moram još sistematski u srijedu odraditi tak da imam sve nalaze za anesteziju....
sejla u kojem hotelu ćete biti? (ako nije tajna)
Nije tajna, nego još nismo ništa rezervirali. Ono što mogu reći je da smo se odlučili za vlak, tako smo putovali i na konzultacije, a i hzzo nam podmiruje troškove. Meni je prvo bila želja avion (nikad se nisam vozila pa je bila prilika), ali je otpao jer je teško tempirati termin...
Inače, mi ćemo vjerojatno u neki hostel kao i prvi put, nije nam prioritet biti jako blizu klinike...Ionako je preporuka puno kretanja![]()
Tada smo bili smješteni u centru i jako nam se svidjelo, a platili smiješnu cifru za ta 4 dana.
Cure,trebam pomoć.Možete mi predložiti neke povoljne hotele u blizini Pronatala?Unaprijed hvala
inna28, na ovj temi http://forum.roda.hr/threads/67953-S...%A1taj-u-Pragu postovi br 4, 18, 30
mare41 super ti je stranica "do Praga i natrag"![]()
još je u izradi, bit će i vremenska prognoza i tečaj krune, skupljamo sve naše dojmove, ljudi nam se javljaju sa svojim dojmovima, tako da Bluebella čekamo vaše i svih onih koji nam se žele pridružit.
budem i ja svoje dojmove i recenzije poslala
još se mogu odlučiti za hotel... treba mi wifi, klima i da je blizu PFC-a.....
hm, moramo nadodat u svaki jel ima il nema wifi, negdje jesmo, u svakom slučaju ili ExtolInn ili Parkhotel. Ovaj zadnji može rezervirat Mirna mrvicu povoljnije (sad im je high season pa je sve skuplje). Inače, pfc je Prag 7 pa traži po tome.
Posljednje uređivanje od mare41 : 11.05.2012. at 12:19
mom dragom je wifi jako bitan zbog posla, tako da bez toga me ne zanima...
nešto budemo našli, al vjerojatno će sve biti u zadnji tren, od avio karte, hotela i sl ... al to je ok![]()
Obavila uzv, i endometrij mi je 13. d.c. oko 7.5 mm, nakon probne terapije Estrofemom (2x1tbl, odnosno 2x2mg). Sa sljedećim ciklusom (pred zahvat) mi se povećava doza na 3x1, tako da se nadam da će onda rezultat biti optimalan
Sad još popodne moram kod soc.gin., dogovorit terapiju kojom će mi se tempirat 1.d.c. na 30.5.
Hvala ti, draga minyI meni je jako drago čuti da dogovarate termin i da je molba poslana!!!! Sad se malo treba strpiti, ali evo navijam da vam što prije stigne pozitivan odgovor!!!!! Svakako javi novosti
![]()
![]()
Trebala sam u ovom ciklusu na embriotransfer u prirodnom ciklusu ali danas 14 dan ciklusa endometrij je 10 mm a folikul 13 mm. Doktorica je rekla da pricekam ponedjeljak pa ako ce bit folikul 18 mm ok a ako ne niata od svega. Ako ce bit ok tek 7 dan nakon stoperice je transfer a to ce meni biti 23 dan ciklusa koji mi je od poroda redovit svaki 31 dan. Nista mi to sad nije jasno,ima tko da mi to malo pojasni,cemu stoperica i to sve.
marijakr, lijepo je čitati da idete po drugu bebu. To je normalan postupak za FET, znači, transfer se radi u drugom dijelu ciklusa, zato je važna štoperica da se zna da je bila ovulacija-da je folikul poukao i da je promijenjena faza ciklusa koja je pogodna za transfer, ne broji se dan ciklusa nego treba proći par dana nakon ovulacije (otprilike po danima starosti zamrznutih embrija), na taj način se oponaša prirodan ciklus. Sretnooo!
Aha,hvala. Valjda ce bit ok sve.
cure, imam pitanje: u slučaju da od odobrenja hzzo-a prođe više od 6 mjeseci i postupak ili postupci budu neuspješni, da li se moraju vaditi novi nalazi (hzzo traži nalaze koji nisu stariji od 6 mjeseci)? najviše me interesira zbog HSG-a, jer baš nisam sigurna da li bi ga ponavljala...
sejla tako mi je drago čitati da se bližite odlasku u prag. strpljen - spašen i još malo pa držimo svi skupa fige
nisam detaljno čitla, ali znam da vam svima želim uspješne postupke
hoću bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh
zapravo drage moje svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tople pozdrave
Marijakr, puno sreće u postupku i navijam za bracu ili seku![]()
Rominka, hvala ti draga! Nadam se da se dobro oporavljaš i da je sve u redu!!!! Samo nam se čuvaj i oporavi, a onda po svoje mrvice
pusa svima![]()
Pozdrav, svima! Evo mi se vratili iz Praga. Bili smo na konzultacijama u Pronatalu. Početkom jeseni očekujemo termin za donaciju i sve što slijedi.
Cure, imam pitanje u vezi prenatal tableta/pripravaka koje ste koristile. Ako se ne smije ovdje pisati, možete li mi na pp poslati preporuku nekih kojima ste bile zadovoljne? Ili je to sve isto, pa nije ni važno? Mislila sam sad negdje početi, da se dobro pripremimHvala vam!
Posljednje uređivanje od sejla : 12.05.2012. at 20:40
Pozdrav! Može li mi odgovoriti netko tko je nedavno bio u Pronatalu na postupku koja je procedura za plaćanje postupka? naime mi imamo jamčevno pismo HZZO-a da oni snose troškove pa nas zanima da li HZZO plaća direktno Pronatalu ili mi Pronatalu pa HZZO refundira nama.
evo samo mala digresija na WiFi i Park hotel...naime Park Hotel nema wireless po sobama nego zicni prikljucak...tak da ak hocete surfat s kreveta uzmite sa sobom 5-metarski mrezni kabel ( njihov je prilicno kratak i moze samo do stola di je i telefon), a ak trebate oboje na internet odjednom uzmite sa sobom i neki switch i jos jedan kabel, jer imaju samo jednu mreznu uticnicu za net
Markko, navijam za vaše lijepe vijesti!!!! Kako ti se draga osjeća? Koji je sada dnt?![]()
pa hvala na ljepim zeljama...danas je 11 dan nakon transfera...u principu zena je dobro, malo ju nekaj panika lovi sad lagano, a od fizickih simptoma tu i tam ju jajnik propikne inace je sve ok ...
Transfer imam u petak. Bolje sam uzbudena nego prvi put![]()
marijakr, nek bude sretno i ovaj put! a bit će sigurno, koliko se sjećam-lijepe su vam blastice zamrznute.
marko~~~~~~~~~~(unijela sam tvoj komentar o hotelu na web stranicu, nadam se da je to ok)
Posljednje uređivanje od mare41 : 14.05.2012. at 10:58
Hvala! Javim rezultat!
Ja sam bila u hotelu belveder 300 m od klinike i ne mogu reći da je savršen ali nije loš,sobe su dobre ali nikako nebi preporučila 5 kat,internet ima u sobi ali se plaća 5eur a u predvorju je besplatan ali je jako loš i spor,garaža je za nekih 7 auta i nije baš nešto ali posluži i 10 eur po nočenju a do centra ima 15 min pješke...znači meni je bio super jer sam tražila najbliže klinici pa eto možda nekom ova info pomogne,sretno svima koji se spremaju tamo)
Draga recite Mirni da vam rezervira hotel belvedere i cijena za vas je 47 eur nočenje inače je 100 eur,mislim da uvijek ima mjesta samo ih treba baš nazvat i brzo reagirat...5 kat je zivo s... ponekad nema tople vode jer je pritisak i ne možeš uzet internet u sobu jer ga na 5 katu nemaju,ali sobe su jako lijepe i meni osobno hotel nije loš a do klinike si za 3 min![]()
čitajte nas ovdje http://www.dopraga.frihost.org/
HB, mi ne bi išli više po ljetu u Belvedere, al možda nama samo smeta buka, a drugima ne, zo je stvarno subjektivno
Da istina buka je,ali koliko smo skužili cijeli Prag je u sirenama od jutra do mraka...nama osobno to nije smetalo jer nam je soba bila na drugoj strani od glavne ceste...
Pozdrav...
Evo ja danas dobila zadnji nalaz i predala zahtjev u HZZO... vidjet ćemo koliko ću čekati na odgovor... ili će se u međuvremenu nešto promijeniti..![]()
Drage moje cure eto meni vrag nije dao mira i danas 9.dan napravila betu a ono 0.9svakako ju moram ponovit za 5 dana kad sam ju i trebala radit ali mislim samo da bu pala na 0,00
![]()
HB, ipak je malo prerano, embriji su bili stari 4 dana? aj moramo čekat još malo
draga 3 dana osmostanični...3 dan u 16 h je bio transfer...
Mare moja mislim da mi se loše piše ali moji cvrčci me čekaju u Pragu pa me to malo tješi![]()
ma gle, mislim da bi beta ipak već trebala biti u nekom blagom rastu, al svejedno ipak je to dosta rano-12.dan od punkcije, ono-ipak bi trebalo čekat 14 dana od punkcije, moraš još malo pričekat pa onda po cvrčkiće
Danas smo dobili nalaze kariograma i piše da su uredni,ali pošto nije bilo doktorice nije nam rečeno da li ima potrebe da radimo mikrodelecije ako je kariogram dobar. Kakva su vaša iskustva?
Sos, mislim da bi u svakom slucaju trebali napraviti mikridelecije i ingibin ( ako vec niste). Nama je karigogram isto ok, no svejedno inzistiraju na daljnjim pretragama.
HB ne brzaj, daj si vremena...slazem se s Mare da je ipak prerano ~~~~~~~~~
Ostalima ~~~~~~~~~~![]()
curke... pitanje jedno.... obavila sam napokon sve pretrage što su me tražili i skužim da nisam krvnu grupu i rh faktkoliko im je bitna ta pretraga?
BB to ti je odmah gotovo, trebat ce ti i to. Bas ce vam biti lijepo u lipnju... Zavidim skroz![]()
draga, njima su po zakonu to jako vazne pretrage, morate ih imat oboje, to mozete obavit ako treba i u pragu, pitaj mirnu
Helloooo, da li je iko od vas sad krajem 5. mjeseca ili pocetkom 6. u Pragu?