Mare41 i ona koja nije pisala hvala na info. MM zna neke pravnike pa ću mu reći da to sredi. Marrko Martin čestitam na ß i držimo fige za prvi UZV.
A što se tiče Praga....mm i ja smo zaljubljeni u taj grad od kad smo ga prvi puta vidjeli..osim što je prekrasan ima i neku taaako dobru vibru ...ma divota! Veselim se jeseni i našem novom pokušaju!
Evo mene nakon dužeg vremena svima čestitam na uspjesima i sam nek se tako i nastavi.Ja sam se žalila na odluku hzzo i sad sam zvala da se predmet nalazi na ponovnom vještačenju u hzzo i da je rok 60 dana do kad moraju odgovorit.To sam poslala 19.4 i sad mi sam preostaje čekat.Nadam se da če ovaj put donijet malo pametniju odluku nego prvi put a ak ne onda idem u borbu za ivf+pgd!Eto toliko od mene
vailana, nek bude više sreće ovaj put!
cure i dečki, oknp i ja razmišljamo o češkoj kavi drugi tjedan-ko može nek dođe!
ja sam za ako taj dan ne radim
može jarun ili tam negdje gdje ima normalan parking i nije gužva?
a šta kažete na bundek (al to onda ovisi o prognozi)
moze bundek
sejla, baš super da se vidimo, di nam je Hoću bebu? ko još može? još će ovo ispast velika kava, baš super![]()
Pozdrav svima!
Nova sam, ali pratim Vas već nekoliko mjeseci. Zahvaljujući vama svima odlučili smo se za donaciju jajne stanice i to PFC. Čitajući sva vaša iskustva o kontaktima, smještaju, pregledima, sve sam uspjela obaviti za 3 mjeseca i krajem 6, nadam se krećemo za Prag. Problem su moje godine (40+) i menopauza. Ali zahvaljujući svima vama, a i Mirni uspjela sam dobiti ciklus i zadebljati endometrij što je u mom slučaju jedino i važno. Sada čekam ponovni ciklus, kontrolu UZ i put Praga (barem se nadam). Još jednom hvala vam svima jer da nisam naišla na ovaj forum ne znam da li bi se usudila krenuti s postupkom.
Dobro jutro!!! Rado bi se i ja pridružila kavici na Bundeku. Od srijede na Bundeku počinje Floraart pa očekujte malo više ljudi u šetnji Bundekom.![]()
iiii66, bravo i sretno! (pliz pročitaj link u mom potpisu, mi se toliko trudimo, a niko da nas pohvali)
cure, baš se veselim kavi, nego, oćemo onda u utorak, prije cvijeća?
Mare41, zavirimo mi na 'Putopis do Praga i natrag' i koristan nam je. Hvala ti!!!
Meni odgovara utorak oko 16h.
(stavlja moj najdraži svaki dan nešto novo, i meni je korisna mjenjačnica i vremenska prognoza, hvala i milivoju na trudu u izradi)
može onda dogovor, utorak, bundek, iza 4, pa se dođe kad ko može?
lili66, puno sreće i javljaj nam seJako mi je drago da nas ima nekoliko u 6.mj.! Bit će rezultata
Curke, može kava u utorak![]()
Draga Mare41, naravno sa sam pročitala tvoj link i ako te nitko ne hvali evo jedna velika pohvala od mene. Meni si stvarno puno pomogla, a vjerujem i ostalima. Pošto ćemo ići (nadam se) avionom, po vašim preporukama smo se odlučili za Hotel Parki i blizinu PFC-a. Ipak nam je ovo prvi put pa da puno ne lutamo.Rado bi vam se pridružila na kavici, ali malo sam predaleko. Tako bi se volila sresti u Pragu s nekom od vas, ali po protokolu mi smo tamo 23.06.
Pozdrav svima i hvala na podršci i veselo na kavi. Naravno da ću se javljati
Može utorak poslije 16h na Bundeku. Prvi birc od gl ulaza ( kod rotora) ? Bolje da točno dogovorimo mjesto nego da se poslije tražimo..tj ne znam ni koga bi tražila
(ja ne znam kak se tam zpvu bircevi ali ako netko zna neki neka samo kaže)
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 24.05.2012. at 17:59
leeloo, e da, taj birc, a no sikiriki-poslat ću ti broj pa samo zovi kad dođeš
Alo curke moje drage!
Nije me bilo dugo na forumu al redovito čitam postove. Vidim da vas dosta vodi bitku s hzzo kao i ja. Od trećeg mjeseca skupljam sve papire i napokon sam ih poslala 08,05,12. da bi mi oni iz hzzo-a
poslali pismo nakon tjedan dana točnije 18,05,12. u kojem traže papire koje sam im naravno već poslala i hormone štitnjače(nije mi jasno zašto su im trebali ti hormoni štitnjače jer ja nemam problema
sa štitnjačom ali naravno i to sam napravila da me dalje ne gnjave).
Dok sam dobila to pismo u kojem me traže sve papire opet a već sam ih poslala bila sam bijesna ko pas. Stvarno neznam ko je tamo kod njih u hzzo lud ili nepismen. Sutra MM ide poslovno u Zg pa će
ponovo odnjeti sve papire osobno u hzzo. Neznam jer je to dobro da ih odnese osobno kod njih ili nije al sam luda od njih. Napisala sam im popratno pismo u kojem sam navela sve nalaze koje traže tak
da ne mogu reći da sad nisam poslala.
Vidim da se dogovarate za kavicu na Bundeku. Ovaj put neću doći al drugi put sigurno jer vas želim i osobno upoznati.
Puno pozdrava svima!
Javiću vam daljnji ishod s hzzo
monika, i meni je tako bilo, zavlačili su me mjesec dana, svaki put nešto nije valjalo, i evo već 3 tjedna više ništa ne šalju, pa se nadam da im je sada sve kompletno... nažalost, ako želimo ići preko njih (ili bar pokušati dobiti odobrenje), moramo igrati kako oni kažu...
Ajde da vam se pojadam malo... Nakon svega odlučimo se MM i ja ponovno u PFC, već dobila stimulaciju od dr. L. dogovorila sve, prisjetila se svega, a onda neka glupa bol u leđima... Odem ja doktoru, kad ono, ne valjaju bubrezi i tlak skočio 160/110I prošle godine sam završila u bolnici zbog bubrega... Sada sam na lijekovima za snižavanje tlaka, moram napraviti UK zbog one beštije ešerihije i svi moji planovi pali u vodu za, najvjerovatnije, sljedeću godinu. Baš sam jadna ovih dana... Osjećala sam se super i jedva sam se odlučila, nakon svega što se dogodilo, na ponovni postupak...
Veseli me svaka pozitivna beta (ČESTITAM!!!!) i vaš optimizam. Svim čekalicama, ne samo bete, nego koječega šaljem puno vibrica!!!!
anđeo sa neba,Želim ti brzo i uspješno ozdravljenje!
Drage moje stare i nove suborke,
Ja sam jucer postala mama jedne male PFC- ove ljepotice i to mi je najljepsa nagrada nakon svih ovivh godina borbe s neplodnosti. I porod je bio super doduse jako bolan ali kratak, od prvog truda do poroda je proslo 4 sata, bez dripa sa svojim trudovima otvorila sam se expres, i u radjaonu dosla skroz otvorena.
Svima vam zelim puno srece i da sto prije na isti nacin zavrsite svoje IVF price.
Sretno
Cestitke i od nas!
Nasa hop je mislim da 15.05 rodila decka.
jooooj, marijakr, ako se čuješ s hop, puno je pozdravi i čestitaj joj!
kia čestitam!
mare ima nas koji hvalimo i pratimo rad na putopisu![]()
(sonja, si vidla novo ruho, ma ne kukam ja zbog sebe nego mog najdražeg veseli da je njegov trud koristan i čitan
, nek si ti dobro i nek pomalo ide kako treba)
Cesttike Kia,Hop,MM!!Svim putnicima zelim glavni zgoditak!!
Čestitam našim novim majkama, a svako dobro novim trudnicama!!! Naravno, sretno i našim putnicima za Prag da se vrate sa dodatnom 'prtljagom'
Mi se sutra vidimo na Bundeku???Jel dogovor po starom?
vidmo se naravno, sutra, nadamo se i nekim kolicima, žao mi je što ne može naša Sela doći, al sad ima drugih obaveza
, bude nam stigla drugi put s kolicima, cure, tražite me na pp broj telefona, ako će trebati sutra nazivati
Na temi MPO trudnice medeni je javila da je postala mama, čestitam joj i ovdje!
Novopečenim mamicama čestitke!!!!!!!!!!Uživajte u svojim slatkim anđelčićima!
Ja sam jutros počela brljavit, nadam se da mogu onda sutra računati kao 1.d.c. i krenuti s Estrofemom, ili da već danas?
Curke, vidimo se sutra![]()
meni je dr.(dr.Poljak-Cito) rekao da se prvi dan ciklusa računa, ako prokrvariš ali baš krv do 16 sati, ako poslije 16 sati bude baš krv to je onda nulti (0 ) dan, sutradan je onda prvi dan ciklusa.... e sad ne znam dal sam ti pomogla oko računanja prvog dana, ne znam što ti je dr rekao kao da računaš prvi dan
sejla, kad krene pravo-počni s estrofemom i to je to, bilo navečer ili ujutro.
Hvala cure! Evo javila sam se i Pronatalu, da znaju da kod mene počinje ciklus. Malo sam se dva dana požurila, očito i organizam nestrpljiv![]()
Cehinje moje, stare i nove, kava sutra i dalje stoji? tko dolazi sve?