Results 1 to 50 of 3713

Thread: Odbrojavanje 2/2012

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma Inesz's Avatar

ma cure drage,
    nitko vam ne smije nametnuti vraćanje 3 zametka. nitko vas na to ne smije prisiljavati niti suptilno ucjenjivati svojim autoritetom.
    vi odlučujete koliko će se embrija transferirati i to se treba poštivati. zakon ne nalaže transfer 3 embrija.
    ako hoćete npr transfer jednog embrija a imate 3, vaše je pravo da se postupi po vašoj odluci.
    e sad što će se ostali embriji baciti a ne zamrznuti velika je tuga i žalost mpo zbilje u Hrvatskoj.
    Last edited by Inesz; 03.06.2012 at 11:03.

Quote Originally Posted by Inesz View Post
    ma cure drage,
    nitko vam ne smije nametnuti vraćanje 3 zametka. nitko vas na to ne smije prisiljavati niti suptilno ucjenjivati svojim autoritetom.
    vi odlučujete koliko će se embrija transferirati i to se treba poštivati. zakon ne nalaže transfer 3 embrija.
    ako hoćete npr transfer jednog embrija a imate 3, vaše je pravo da se postupi po vašoj odluci.
    e sad što će se ostali embriji baciti a ne zamrznuti velika je tuga i žalost mpo zbilje u Hrvatskoj.
    Sam kaj nisam pametna i ako mi daju da biram.....razum kaže 2, a opet mi je apsurdno bacanje embrija......i ako ne uspije, onda pak ono konstantno zapitkivanje "a možda bi uspjelo da smo vratili sva 3"....