Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Seksualno zlostavljanje ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete ne bi više nogom kročilo u taj vrtić.
    Tete su znale da se to događa i nisu nista poduzele, zasto mislis da ce sada biti bolje?

Kažeš da nemaš konkretnog dokaza, ja bih vjerovala svom djetetu.
    Imaš nalaz pedijatra koji ti govori da se nešto nedopušteno događalo na njenom intimnom području. Što još trebaš?
    Potpis. Ovo za dječjupravobraniteljicu i policiju. Nalaz je dokaz. Izjava je dokaz. Što bi drugo još uopće trebalo?! Osim ispisa djeteta iz takvog vrtića ja bih svakako potražila stručnu psihološku pomoć za dijete. Tolliko pišemo o traumama koje to zapravo nisu, a ovo stvarno je. Mislim jako se sekiramo kad nam teta kvrcne dijete po ruci, a za ovakvu nebrigu i zataškavanjezlostavljanja imamo razumijevanje?!!!
    Posljednje uređivanje od pikula : 07.06.2012. at 10:09

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis. Ovo za dječjupravobraniteljicu i policiju. Nalaz je dokaz. Izjava je dokaz. Što bi drugo još uopće trebalo?! Osim ispisa djeteta iz takvog vrtića ja bih svakako potražila stručnu psihološku pomoć za dijete. Tolliko pišemo o traumama koje to zapravo nisu, a ovo stvarno je. Mislim jako se sekiramo kad nam teta kvrcne dijete po ruci, a za ovakvu nebrigu i zataškavanjezlostavljanja imamo razumijevanje?!!!
    potpisujem

uopće ne mogu zamisliti da se mom djetetu to dogodi i da sve ostane na tome, hvala Bogu moglo je i gore
    što je moglo gore? da naiđe neki prolaznik od samo, ne znam, 11 godina ili 16 godina, preskoči ogradu i pokupi dijete koje se skriva iza zgrade vrtića...

i kad gledam te dečkiće od 6 godina na dječjem igralištu, koliko su oni veći i jači od moje mrvice
    majko mila, bolje da odem spavati

i da, zaboravila sam reći, možda ćete reći da je pretjerano, ali ja sam svom djetetu u knjižnici posudila slikovnicu o neznancima
    oni neki medvjedići u različitim situacijama
    istina, neznance sad naziva nepoznancima, ali kuži u čemu je fora
    netko će misliti daj epretjerano, ali opreza nikad dosta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •