Ako netko treba klomifene...tu sam
klomifeni otišli
i utrogestani isto
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 23.05.2012. at 19:58
Ako netko treba klomifen, imam 2 kutije + 5 tableta, sve rok 7/2012 .
treba ia30 mislim
OK, neka pošalje adresu na pp...
Nema problema, i još ... koliko joj treba? Sve?
poklanjam 14 ampula Fraxiparina 0,4... rok trajnosti 09/13...idealno područje Zagreba jer se bojim da bi se oštetile u slanju poštom
trebaju draga šaljem pp.Tnx!
hi svima, ja sam novi u ovoj zajednici i pravedan ištanje to pitati gdje mogu početi? Želim naučiti i istodobno pružiti informacije o prirodnim zdravlje.
trebat će mi gonali za ovaj ciklus, ako netko ima, bila bih zahvalna
i ja bih isto trebala gonale i cetrotide.
drizl, jesi ti isto u betaplus? malo sam off.. sorry ali čini mi se da sam negdje pročitala?
Posljednje uređivanje od tonka10 : 30.05.2012. at 14:03
Curke, fali mi 1 ampula otopine za menopur, a prašak imam, dal se može samo otopina nabaviti u ljekarni?
magi7 pošalji mi svoju adresu na pp, ja imam otopine
poklanjam 5 decapeptyla,2 kutije utrogestana (fali 2 tabletice) i duphaston 2 kartice (fali 2-3 tabletice)........sve valja do 2013.g.
a ja potražujem ako netko ima merionale i superfact...skupljam do jeseni...pa ako je nekom ostalo bila bih zahvalna....![]()
Da li bi mogla ja utrogestane,ukoliko su jos slobodni?
Da li je netko od vas koristio Duphastone za regulaciju ciklusa??Da li oni idu na recept ili kako??kako se piju...koliko njih dnevno i od kada do kada??Možda netko zna??Ima ih??Hvala unaprijed!
ja sam pila duphaston dugo...piješ ga od 16-tog do 25-tog dana ciklusa i za 2-3 dana dobiješ M. Ako uopče nemaš ciklus počneš piti kad god ti odgovara, piješ 10 dana i za 2-3 dana eto M. A piju se ujutro i navečer. Znaći 2x1
ja sam prije pila Dabrostone i poslije također Utrogestane za reguliranje ciklusa...Sada pošto nisam uspjela u ovom 1.postupku, doktor mi je rekao da mogu uzimati Duphastone ( kaže da su blaži od utrogestana ?! ), kako si ne bi opet poremetila ciklus, jer pitanje je da li bi se pojavio sam i na vrijeme, pa ne želim riskirati!Ali nisam nikada pila Duphastone,pa zato pitam!?
Hvala ti amyx na odgovoru!!
Duphaston ti je isto što i Dabroston samo od drugog proizvođača.
idu na recept uz nadoplatu
Ima li tko višak klomifena?
ostali decapeptyli....a ja još uvijek potražujem merionale i superfact![]()
Posljednje uređivanje od sanda1977 : 03.06.2012. at 10:25
Pozdrav, ako je kome ostalo viška menopura i prodaje ih neka mi se javi na pp! Hvala
Ako netko treba, meni ostalo:
Clomiphen - 7 tableta, rok:01/2016
Yasmin - 11 tableta, rok:02/2013
Cefaleksin - 12 kapssula, rok:11/2013
Utrogestan - 37 kapsula, rok:02/2013
Opet trebam Femaru, ovaj put za sebe, 4 komada fale i to pod hitno pa ako je kome slučajno ostalo please javite se!
HITNO trebam duphaston, ima netko?
bubek, jesi se snašla? kad neko ima malo postova ne može slati pp, ostavite u tom slučaju mail.