Pokazuje rezultate 1 do 50 od 592

Tema: Moderno majčinstvo je "horor" za žene, majka postaje rob svog djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeta, ajde ti meni reci jel to treba promovirat roda ili to nalaže zdrava logika, da je jabuka zdravija od kašice u staklenci stare 2godine, da je dojenje zdravije od adaptiranog ili da je za dijete bolje da ga se ne pušta da plače?
    pitanje nije što je zdravije, nego tko će otići na tržnicu i kupiti tu zdravu jabuku, tko će dijete dojiti tj. tko će plačljivo dijete smiriti.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pitanje nije što je zdravije, nego tko će otići na tržnicu i kupiti tu zdravu jabuku, tko će dijete dojiti tj. tko će plačljivo dijete smiriti.
    jasno mi je
    nisam ja ni ciljala na to da je pitanje što je zdravije
    ali također mi je jasno i to da je razlika između kašice i jabuke za dobrobit žene-meni potpuno nevažna (tj. ne vidim prednost za ženu u tome da ode u dm po kašicu, u odnosu na to da smiksa jabuku)
    to su dvije odvojene stvari
    feminističko pitanje može- po meni- biti, kakav je odnos koji je kreirao zadatke za obitelj, oca, majku...
    dakle, ko ide po jabuku i jel to zato što ovaj drugi usisava ili zato jer ovaj drugi-dogovorom-zarađuje za obitelj (spol nevažan) ili je to zato što je (taj koji ide po jabuku) - žena (jer se smatra da je to njena zadaća)?

jedinu povezicu koju vidim da želiš dati je ta da žena ide na porodiljni jer doji što povlači da ona kuha, pere i miksa kašice, uspavljuje dijete
    potpuno pogrešna veza
    većina žena je na porodiljnom
    većina žena ne doji
    žene koje doje često nisu na porodiljnom (nakon nužnog kratkog perioda)

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ili na trznicu po jabuku ili u ducan po kasicu... nes ti razlike... A za mene bas je pitanje sto je zdravije i bolje za dijete. Al naravno ne po cijenu da se majku slomi. Za dijete je najzdravija zdrava majka

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ili na trznicu po jabuku ili u ducan po kasicu... nes ti razlike... A za mene bas je pitanje sto je zdravije i bolje za dijete. Al naravno ne po cijenu da se majku slomi. Za dijete je najzdravija zdrava majka
    i otac.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    i otac.
    Slazem se

A i ja nikad nikoga ne pitam zasto ne doji. Niti volim kad mene ispituju dojim li ili ne... narocito polu-poznanici, sta se to ikoga tice.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 06.07.2012. at 11:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •