i meni bi trebala koja trakica i testic jer sa e baya mi nece doc jo bar 3tj
E, šteta...meni ne trebaju, a ne bih rado da propadnu...ajde, neka mi se javi netko tko će imati koristi od njih....![]()
ima netko folacina molim vas da mi se javite ako ima netko viška hvala
Nabavila...
nabavila folacin hvala cure
poklanjam i dalje syntocinon spray (oxytocinum) rok 04/2014
Cure,poklanjam štopericu(Ovitrele) rok 7/12, nekom tko je iz Zg pošto baš po ovim vručinama nije pametno slati poštom.
Poklanjam jedan Cetrotide,rok 09/12,stoji u frizideru vec godinu dana pa steta da ostane neiskoristen.
ima netko za ustupit koji testic moji stizu za cca 3tj
poklanjam i dalje syntocinon spray (oxytocinum) rok 04/2014
zar nitko ne obraca paznju na naslov pdf gpje poše poklanjam. nedavno sam i ja naletila na doticnu koja mi probala prodat
ima li neko utrogestana?
ja svoje poklonila...a sad ostala trudna![]()
Cure, trebala bih ako koja ima estrofem, dosta hitno!!!!
kopajući po kutiji s lijekovima našla sam 15 kom Klomifena (Belupo). na žalost, rok je 7./2012.
ako nekome treba, javite se na pp!
...i ja imam klomifen 2 pune kutije, nažalost također do 7/12
(dobro sam se naoružala s njima kada sam mislila da će mi trebati, ali samo sam jedne potrošila...a sada ste me posjetile da i ja prekopam po kutiji s lijekovima.....)
Tamara1981 imaš PP
Ako mi itko moze poslati kutiju clomiphena danas,bila bih zahvalna.imam jos za 3dana a trebat cu do utorka,srijede
Trebao bi mi Klomifen, imam postupak ovaj mjesec, može li mi tko poslati?
Hvala!
Kako ne mogu primati ni slati pp, moj kontakt je 098/960-3384. Molim vas cure ako imate još klomifen da mi se javite,
Hvala puno!
poklanjam kutiju klomifena.
rok 7/2012
poklanjam kutiju klomifena. rok 7/2012
nitko ne treba klomifen?
je li klomifen sada ide na recept?
poklanjam kutiju klomifena. rok je 7/2012, još vrijedi...
hvala strašna.
onda ću klomifnen odnijeti u ljekarnu da ga sigurno zbrinu.
prije godinu dana nije bilo klomifena. ja sam jedva našla klomifen austrijske firme koji je koštao ravno 5 puta više nego se klomifen od Belupa u BIH.
Pa da, sad je na recept... Ali u nekim manjim mjestima se mora cekat dok se naruci. Dodje za par dana i besplatan je, ali se mora cekat. A negdje ga ima i odmah u ljekarni.
Poklanjam 8 ampula otopine za menopur.sjećam se da ih je jednom tražila neka forumašica.
Poklanjam 40kom utrogestana.
Bok, cure!
Bili smo na potpomognutoj u Mariboru u 11./2011. i 3./2012. Drugi nam je pokušaj bio uspješan. Trudna sam 20 tjedana.
Zato poklanjam 2 kutije Cetrotide 0,25 mg (rok do 10/2012) i 4 kutije Gonala F 75 IU (rok 01/2013).
Ne znam kako to ide s kontaktima jer sam rijetko bila na ovom forumu, ali ako treba poslat ću i svoj e-mail jer pretpostavljam da još ne mogu slati i primati pp.
kao prvo čestitam draga tija. Bilo bi lijepo kad bi napisala koju riječ o svom postupku.
DUžno se bilježim za lijekove, pa te molim da ostaviš svoj mail ovdje, nažalost još ne možeš slati privatne poruke dok nemaš bar 10ak postova.
Hvala i daj ostavi svoju priču na:
http://forum.roda.hr/threads/58113-P...OVENIJI/page81
napiši nešto više o svom dobitnom postupku, stimulacija, reakcija, broj j.s., embrija, dijagnoze, godišta i tako)
Cure, molim 5 tabletica klomifena i par trakica za ovulaciju. Kontakt silvia.drvaric@gmail.com.
Hvala)))
utrići su već obećani ali i dalje poklanjam 8 ampula otopine za menopur.
Ako netko ima molila bi Suprefact spray....
Posljednje uređivanje od strategija : 17.07.2012. at 10:29
ima netko štopericu? ja bi trebala za ovaj ciklus