Ima li netko par komada Logesta, pliz? (iskreno, nije za mene, nego za prijateljicu suborku)
Ima li netko par komada Logesta, pliz? (iskreno, nije za mene, nego za prijateljicu suborku)
Ima li netko kutijicu femare?
Može ponude na PM.
Unaprijed zahvaljujem
Bila bi vrlo zahvalna za kutiju Femare.
Imam i ja nešto lijekova iz prošlog ciklusa, pa se nadam da ću i ja nekome pomoći![]()
Javim malo kasnije što mi je točno ostalo.
Imam 6 bočica Menopura 75 (03/2013), a imam i injekciju Ovitrelle 250 mikrograma, ali je rok prošao (06/2012).
Pula, jos ne mozes primati privatne poruke, ali evo ako se nitko nije javio za menopure, tu sam![]()
Jutroo...
Imam 30 injekcija merionala i Suprefact sprej, pa ako netko ide u postupak. Ja na žalost na čekanju već neko duže vrijeme tako da ih neću trebat uskoro.
podizem...molim i dalje testic za trudnocu ako je kome ostao..sad nemam ni lh trakica vise..pa ako je kome ostalo,molila bih
Cure znam da nije prava tema, al evo ne znam gdje bih postavila ovo pitanje.
Koje mi testove / lh trakice preporučate za testiranje ovulacije? Spremam se za FET pa ih trebam nabaviti?
Unaprijed hvala, i još jednom isprika zbog teme![]()
imam kutiju i pol klomifena, skoro kutiju utrića, nešto decortina za pokloniti
ako nekom treba neka mi pošalje pp
neznam zadnji put koji su ali u pretrazivač ukucaj LH trakice i dobijes par rezultata
Ako tko ima koji Gonal viška, bilježim se sa štovanjem.![]()
Nema problema. Prijatelji iz Zagreba mi dolaze ovaj mjesec u posjet, pa ti mogu poslati putem njih. Da li si možemo razmjenjivati brojeve telefona i adresu? Kako to ide?
poklanjam decapeptyl 1 mg 4 ampule rok do:02/2013.g.
upite molim na pp, jer ne stignem isčitavati forum
Pula, javi mi se na mail tetadoktor@gmail.com
Cure,da li netko ima duphastona,please!!
Znaci draga,saljem ti pp.Trebaju mi do kraja trudnoce,a preko recepta se dosta nadoplacuju,pa ako jos koja cura ima bila bi zahvalna Zapravo imala sam i ja ali sam ih poklonila .![]()
cure evo i mene .. ima li koja mozda dabroston .. hvala vam puno ..
Marina25, ja imam 4 kutije Duphastona, mogu ti poslati poštom uz tvoju poštarinu. Javi se na mail; goldenhive@yahoo.com.
darci, ja sam zainteresirana za Utrogestane.
meni treba klomifen hitno ako ko ima hvala
treba mi 5-6 logesta ako ima tko?
Poprilično hitno trebam par ampula Fragmina ili Fraxiparina. Tnx unaprijed!
i dalje u potrazi za femarom
Moze pm(ako tko ima). hvala
poklanjam crinone 8% gel (rok valjanosti 03/2013)
amito, jel bi se ja mogla javiti za udomljavanje gelića???
Ako još nisu otišli, naravno.
Puno hvala
jos nisam nasla malo dabrostona, ima li koja , hvala unaprijed![]()
Pozdrav curke, jučer sam tek vidjela da imam jedan Cetrotid sa istekom 09/2012....ako nekome treba za još ovaj mjesec?
i dalje u potrazi za kojom lh trakicom i testicem za trudnocu...hvala vam
...još uvijek imam 1 Cetrotid rok 09/2012
Evo nisam uspjela prije pogledati forum, gel je još kod mene javi se
odlično, puno hvala
ako ti nije problem, javi se na bab1@net.hr, da ovdje baš ne ostavljam svoje podatke.
Ili ako ti želiš ostavi svoj mail pa se ja tebi javim.
Bab![]()
Curke,
jel koja možda ima viška koji gonal a da joj ne treba?
Meni bi trebalo 7-8 komada...krećem za cca mjesec dana u postupak pa si pokušavam malo pomoć ovdje s lijekovima
pusa i puno hvala unaprijed.