Sanda, čestitke ogromne i pospi malo trudničke prašine po forumu za nas ostale čekalice
Meni svako jutro valunzi ko da sam u klimaksu, jutros rvi put izmjerila temp. a ono 37..to bi mogao biti znak....ili sam trudna il sam se prehladila
![]()
anabanana koristis li utrogestane? oni dizu temperaturu. ~~~~~~~ ti puno!
LOTTOS zao mi je za minusic, ali saljem puno ~~~~~ da te beta iznenadi!
BB super je lista!
Murydrz se draga, sutra ces vidjeti da je sve ok!
milasova tebi velika pusa!
svima puno ~~~~~~~~
Aanabanana, ti naleti vrucine su moguc znak t. I ja sam ih imala, no konkretno temperatura nema nikakve veze sa tim u nasim slucajevima jer uzimamo utrogestane.... Tako da mjerenje temperature nis ne pokazuje,i kod mene je bila 37 svo vrijeme i ostala.... A i ne vjerujem da si prehladena
Evo curke,
Beta 1,7
Sta reci , isplakala se ............
Svima od srca zalim mirne i lijepe trudnoce
Cekalicama bete svu srecu na pozitivnim
I svima koje trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag
Ljubim vas
zao mi je lottos.
i da, uzimam utrogestane, nisam to povezala s njima, jbga, a ja već uvjerila muza da je to,TO.
uzimam i andol od 100 i 5mg decortina, pa moze valjda bit od bilo čega. Ali temp. mi je povećana SAMO ujutro. Popdne sam cijela smrznuta ko i inače zalijepljena za radijator![]()
evo jedna popodnevna kavica...
da se malo razbudimo!
opet me bolucka lijevi jajnik...i na dodir.
jel moguce da je to od punkcije?
hope...ma ja sam ti poplasena sva sada. u cetvrtak mi je uzv,pa nek baci pogled na jajnike...
Hope, ja sam u imala pms i gr;eve do 13 tjedna, kazu da je to normalno, pogotovo u prvoj trudnoci.tako cure, opustite se, gustajte i ne mislite nista crno. i hope, hvala na preporuci ya smjestaj, bilo mi je fenomenalno i opusteno, mozda i to pridonese![]()
Joj, Amyx, kako je ovo istinito...
Ja sam tek na početku, ali zaista - jedan se strah samo pretvori u drugi...
Sanda1977, kad te čitam ko da slušam sebe. Nemoj se brinuti. Nisam puno odmaknula, ali sam evo prošla prvi UZV, a osjećala sam sve što i ti, i još osjećam: bolove, zategnutost, žiganje u jajnicima i strahove poput vm, što ćemo vidjeti na UZV... Srećom, sve je dobro, i sad naravno imam nove strahove... Kako Amyx kaže, sve je to normalno i evo ja se učim živjeti s tim. Sretno ti na uzv!
Rjeđe se javim pa mi je teško sve pohvatati, ali evo kako je Inesz negdje rekla:
svim curama ~~~~~~~~~~~~~ za mirne trudnoće, a i
tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~~ da i one brzo imaju mirne trudnoće.
Veliki pozdrav svima![]()
ma bit će
a mogu vam reći da ja u prvoj trudnoći nikakva boluckanja nisam imala,ali tada sam imala 23 god a sada 35...onda je bilo prirodno a sada nije...i totalno je drugačije.
a tada prije 11-12 god nisam znala o ničemu pa se ničega nisam ni plašila,a sada svašta znam i svega se plašim!
bolje da ništa ni ne znam...
mene i dalje žiga taj lijevi jajnik i lijevi kuk...i to me itekako zabrinjava...već sam pisala da se bojim vanmaternične...možda djelujem paranoično...ali nisam nego imam gadno iskustvo s vm i nedaj Bože nikome. ne želim pomiišljti na najgore,ali to je moj strah....iskreno malo sam presretna a malo zabrinuta i tako prolaze moji dani do uzv-a.
draga anabanana želim ti najsretniji poklon za Božić...i svima ostalima!
Sanda moju kolegicu od pocetka boli desni jajnik i kuk i savjetoval joj je gin nikakvo naprezanje i mirovanje. Ja sam u petak 19tt a jos uvijek me zaboli d ili l jajnik. Al mislim da mi se to ljubav moja namjesti na jajnik pa zaboli. Ne brini nist
jutro curke, evo ja odbrojavam još 2 dna do bete, jutros mislila test napravit i vjerovale il ne nisam smjela!!!!!!!!! sjela na wc šolju i onak bi ne bi,,,,,,valjda me strah tog minusa pa bolje ovako mislit se i nadat još malo
dobro jutro drage moje svakojakog tipa (čekalice, pikalice, trudnice, mamice...)
za sve 8 žlica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa 5 zagrljaja
dobro izmješati i dodati 3 šalice vilinske prašine
iskidati najfiniju čokoladu i staviti u pećnicu
Kakav kod da bio dan, koji god da bio dc, ili tt neka bude prekrasan
PS-ajme kak sam dramila prije neki dan, a šta ćeš PMS. Hvala svima na lijepim riječima. Idem prek praznika s mužem (i njegovim roditeljima) na 3tjedna u Jameriku pa ćemo pričati o mogućnostima
Linalena, toliko si toga posluzila da kava nije ni bitna!
Svima saljem jos malo linaleninog kolaca dobrih zelja
~~~~~~~~~~~~~~~~
hehe, linalena, hvala ti na najdivnijem receptu, također, puno sreće ti želim...
deniii, čuvam fige za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A kakvu ti to neprirodnu trudnoću imaš, draga?
Sve je to prirodno, i strah je isto tako prirodan, i dobro ga je imati jer si zbog njega opreznija, sve dok nije iracionalan i ne pretjeruješ. Puno nas ovdje je imalo gadna iskustva, ali smo ih preživjele i naučile iz njih, pa zato nisu bila uzalud. Eto, morala sam ti to reći.
jutro svima! jučer me jaaaako bolio jajnik i kuk....skoro me mm odveo na hitnu,ali nisam htjela dramit pa sam od ljutnje zaspala ko top...jutros malo žiga...
draga deniii želim ti prekrasnu betu..
linalenaza recept...i kavicu...
draga Konfuzija.....naravno da je i ova prirodna,ali je drugačije....poanta mojeg prethodnog posta je što manje znaš to bolje....a šta si ti htjela reći ne znam....ja sam samo napisala čega me najviše strah...to dijelim s vama jer vi jedine razumijete šta pričam....jer ja to ne mogu pričati svojoj susjedi koja mi je ujedno i naj legica..kad ne kuži ništa šta joj pričam....ona nema pojma ni da se oplodnja odvija u jajovodu,pa sam joj odustala objašnjavati.....(a ima fakultet)...nebitno....
draga mostarka i tbi želim najljepšu bet.....neka ti ove zadnje dane u godini zaokruži najljpša beta svijeta!
zaboravih draga beilana hvala ti na smirivajučem postu...i želim ti mirnu i školsku trudnoću do kraja....
ja se nadam da nije ništa strašno....sutra ću reći dr kada me bud pregledavala da pogleda jajnik....i neka mi proba objasniti zašto me boli.....
Linalena,uzivaj na odmoru,naci cete vi vec neko rjesenje..hvala na krasnom receptu
savrsen je
Ako je bolje što manje znati, onda ovaj naš forum nema smisla, kao ni sve ružno što smo nažalost morale proći da bi nešto naučile. Da li bi bilo bolje da ništa nisi znala i ostala tamo gdje si neodgovarajuće liječena?!
Trudnoća je drugačija jer si desetak godina starija, ne zato što je MPO trudnoća, niti zato što više znaš. Tijelo ne zna što ti znaš i ne znaš.
Nadam se da ti je sada malo jasnije![]()
da nije foruma-ja bi premrla kad sam vidjela smeđarenje, ovako nisam trepnula okom jer skoro svatko na forumu ima hematomčić
slažem se s tobom....mislim da ste me krivo shvatile....ovaj forum mi je jako pomogao,da nije tako ne bi bila ovdje....puno sam naučila....ja sam samo napisala svoje iskustvo prije i sada....pa eto neka netko nauči iz njega nešto....kada si mlad i zdrav sve ide lakše,a kad ti se dogodi problem i još kada te godine dohvate...sve teže ide....
milasova želim ti što prije da izađeš iz bolnice
Danas UZV, sutra doma
Napokon!!!
Hvala svima na podrsci
leti, leti, leetii...padobranac!
da li prirodni postupak podrazumijeva stopericu, ili cak ni to...ili praksa ovisi od klinike do klinike (po novom zakonu na teret hzzo)
Lottos, žao mi je što je ß potvrdila testić. 2013. je tvoja
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
Milasova, welcome home
Uređujem listu i postam danas, pa javite ako ima kakvih inkognituša![]()
Posljednje uređivanje od BigBlue : 19.12.2012. at 12:18
Evo me cure moje,bebe ok,velike 3,1 i 3,3cm. Milasova,drago mi je da napokon doma ides. Linalena,sretan put,i da doneses u busi malu blagdansku bebu~~~~~~~~~~!I svim ostalim hrpa ~~~~~~~~ za sve sto vam treba.
Posljednje uređivanje od Mury : 19.12.2012. at 13:22