Stranica 16 od 55 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

smisljam novu kuhinju pa me zanima da li ima ko samo dvije police umjesto dva gornja elementa? to mi se jako svidja, al ne znam koliko se praši-tu bi isla mikrovalna, svakodnevne stvari u staklenkama, zacini-dakle sve sto je zatvoreno

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemoj
    nikad kraja čišćenju
    već smo o tome razgovarali
    svima nam se to sviđa
    ali skoro svaki dan moraš prebrisati vlažnom krpom, ako hoćeš da je čisto
    ne moraš
    ali vrlo brzo postanje ljepljivo i muljavo

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj
    nikad kraja čišćenju
    već smo o tome razgovarali
    svima nam se to sviđa
    ali skoro svaki dan moraš prebrisati vlažnom krpom, ako hoćeš da je čisto
    ne moraš
    ali vrlo brzo postanje ljepljivo i muljavo
    Na istom tragu.... Ja sam si našla tipsku kuhinju koja mi se sviđa, ali još ju nisam uplatila jer moram prije razgovarati s majstorima (priključci, instalacije, učvršćenje).

Rado bih mišljenje o napi sa staklenim sjenilom - mislim da je ovakva slična: http://www.njuskalo.hr/kuhinjske-nap...-oglas-4477061

Bojim se da bude to isto izvor trajnog glancanja, ali mi se jako dopada, pa bih rado čula iskustva ako netko to ima i koristi...

Da li se to staklo jako maže?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo vec je apri napisala, po meni to mogu napraviti samo oni koji imaju kuhinju, ali je ne koriste.
    jednom sam citala knjigu u kojoj jedan profesionalni kuhar se sastaje sa svojim prijateljima i izjavi kako voli kuhati u kuhinji jedne od prijateljica, jer sve kuhinje koje su narpavljene radi izgleda uvijek imaju sve, sve moguce aparate i sl. koje ni on doma nema.
    poznajem osobu koja ne kuha i zbilja ima sve i svasta, ali rijetko rijetko to sve koristi. kuhinja je tip top izgledom, cista ma savrsena.
    u takvoj kuhinji te police imaju smisla, u svakodnevnoj kuhinji koja se koristi je vise stete nego iceg drugog.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a ja bi bež kuhinju, visoki sjaj, ali s dodacima wenge da mi poveže dnevni i kuhinju jer je dnevni wenge uz mrvicu bež. muče me zidne pločice i radna ploča, što od tog staviti svijetlo a što tamno? inače ovaj wenge je stalno pun prašine, ali ne bi radi tog odustala jer mi se boja sviđa.
    peterlin, sviđa mi se ova napa staklena ali također me strah masnoće, prašina još ajde.
    Posljednje uređivanje od rayna : 18.03.2013. at 10:27

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

apri, kad ces doci po usb? pa da te odmah i pitam savjet za L. sobu

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ovisi šta se obično kuha i šta se točno drži na tim policama
    ako se drži nešto što se svakodnevno koristi, onda se ne stigne zmazat stojeći na polici
    a čišćenje police ovisi o tome koliko se u kuhinji prži, postoji li napa, koja je udaljenost polica od šporeta...
    tako da ako je netko baš lud za tim policama postoji način da ne budu pain in the ass, ali da ih svako toliko treba prebrisat, treba, kajsad

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    evo vec je apri napisala, po meni to mogu napraviti samo oni koji imaju kuhinju, ali je ne koriste.
    jednom sam citala knjigu u kojoj jedan profesionalni kuhar se sastaje sa svojim prijateljima i izjavi kako voli kuhati u kuhinji jedne od prijateljica, jer sve kuhinje koje su narpavljene radi izgleda uvijek imaju sve, sve moguce aparate i sl. koje ni on doma nema.
    poznajem osobu koja ne kuha i zbilja ima sve i svasta, ali rijetko rijetko to sve koristi. kuhinja je tip top izgledom, cista ma savrsena.
    u takvoj kuhinji te police imaju smisla, u svakodnevnoj kuhinji koja se koristi je vise stete nego iceg drugog.
    Vrijedi li to samo ako je polica iznad prostora kuhanja ili mislite isto za bilo kakvu policu? Mislim da ćemo ju mi morati staviti, iz financijskih razloga, ali iznad sudopera i radne površine.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa Vidi poruku
    ovisi šta se obično kuha i šta se točno drži na tim policama
    ako se drži nešto što se svakodnevno koristi, onda se ne stigne zmazat stojeći na polici
    a čišćenje police ovisi o tome koliko se u kuhinji prži, postoji li napa, koja je udaljenost polica od šporeta...
    tako da ako je netko baš lud za tim policama postoji način da ne budu pain in the ass, ali da ih svako toliko treba prebrisat, treba, kajsad
    ja imam od knaufa police u kuhinji na kojima stoje case i te case uvijek, al uvijek moram prati prije upotrebe, a nije da bas kuham svaki dan, a przim jos rjedje.
    police nisu problem, je ono sto je na njima.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rayna prvotno napisa Vidi poruku
    a ja bi bež kuhinju, visoki sjaj, ali s dodacima wenge da mi poveže dnevni i kuhinju jer je dnevni wenge uz mrvicu bež. muče me zidne pločice i radna ploča, što od tog staviti svijetlo a što tamno? inače ovaj wenge je stalno pun prašine, ali ne bi radi tog odustala jer mi se boja sviđa.
    peterlin, sviđa mi se ova napa staklena ali također me strah masnoće, prašina još ajde.
    rajana, kod mene je ploca tamnosmedja, a plocice bijele. prije su bile smedje pa mi je to bila koma, pogledaj moje postove na ovoj temi na stranici dvije prije. doduse odmah da te upozorim ja sam imala i plocice i radnu povrsinu smjede boje.

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijedi li to samo ako je polica iznad prostora kuhanja ili mislite isto za bilo kakvu policu? Mislim da ćemo ju mi morati staviti, iz financijskih razloga, ali iznad sudopera i radne površine.
    Balarosa, ako imas jaku napu i ako je polica dovoljno udaljena, vjerujem da ces imati manje problema.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

gledam te police na 24 Kitchen, al oni ne kuhaju ispod njih nego na otoku, no way da to brisem i perem svaki dan, thanks

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pih, gdje god pokušam uštediti, netko me sabotira!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja imam namontiranu onu visilicu za kojekakav pribor, to kad sam dobila povješali smo kompletan pribor i onda svaki put kad bi trebala nešto od toga bi morala prati prije upotrebe. Udaljeno je cca metar od ploče za kuhanje, kuham svaki dan doduše pržim jako rijetko.
    Sad je pribor lijepo u ladici, eventualno nešto što koristim svaki dan visi na tom čudu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a i visilice su mi bile cool, ma nesto ce mi visit, makar to nikad ne koristila

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ako ti polica nije na strani gdje je štednjak, samo stavi
    najgore su masne pare koje se dižu pri pečenju mesa

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Balarosa, tako sam i ja sparala i novce i vrijeme, pa sam sad sva jadna zbog nekih stvari, ne isplati se, bolje ostaviti na cekanju nego kad stavis nesto poslije jadan zvijeti s tim.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja u sadašnjoj kuhinji imam na zidu ispred štednjaka magnet za noževe i slične stvari, nikad nije prljavo, ali koristim većinu gotovo svakodnevno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ne bih bež
    nego bijelo
    bež i smeđe u kobinaciji će ti izgledati ko čokoladna torta, teško i masno
    bijelo će dići i osvježiti prostor
    uz wenge i bijelo možeš detalje stavljati u bilo kojoj boji
    čak i više boja

uz onu drugu... teško ćeš naći treću (a kamoli četvrtu i petu) boju da baš paše

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

magnolija piše da se
    zove, ta mi se sviđa, a možda to i je bijela?ta misliš da ne bi išla u kombinaciji s wenge? evo http://www.gorenje.hr/kuhinje_i_namj...magnolija_sjaj

spajalice idem tražiti tvoje slike
    Posljednje uređivanje od rayna : 18.03.2013. at 11:10

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Balarosa, tako sam i ja sparala i novce i vrijeme, pa sam sad sva jadna zbog nekih stvari, ne isplati se, bolje ostaviti na cekanju nego kad stavis nesto poslije jadan zvijeti s tim.
    A ne mogu zapravo jer selimo u drugi stan i kuhinja nam stvarno treba, a kako ju radimo od kupatila, nešto moram iskombinirati staro/novo.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

magnolija je je jako svijetli karamel
    nije to bijelo
    nije da ne paše, ali je prezatvoreno, zagušujuće
    meni

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Na istom tragu.... Ja sam si našla tipsku kuhinju koja mi se sviđa, ali još ju nisam uplatila jer moram prije razgovarati s majstorima (priključci, instalacije, učvršćenje).

Rado bih mišljenje o napi sa staklenim sjenilom - mislim da je ovakva slična: http://www.njuskalo.hr/kuhinjske-nap...-oglas-4477061

Bojim se da bude to isto izvor trajnog glancanja, ali mi se jako dopada, pa bih rado čula iskustva ako netko to ima i koristi...

Da li se to staklo jako maže?
    Iskustvo iz prve ruke - vrlo zadovoljna, ništa ekstra glancanja i čišćenja, tu i tamo prebrišem kad se zamasti, i vrlo lako se skida masnoća s nje, mnogo lakše nego s recimo metalnog dijela nape.

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

spajalice, puno,puno,puno bolje izgleda svijetla varijanta, tako da ja definitivno ne stavljam tamne pločice,a za ploču ne znam, možda bi ona bila premračna

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

drago mi je da moje greske pomazu drugima, bar neka korist od njih

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sjaj je lakse odrziv, kvalitetniji ili je samo stvar estetike?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    a i visilice su mi bile cool, ma nesto ce mi visit, makar to nikad ne koristila
    Jesu, sad imam plan objesit posude sa začinima, ovakve http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/70105659/
    pa unutra posijat bosiljak

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja mislila isto kombinirati donje elemente tamno ala wenge i gornje u vaniliju, a sad vidim da je mozda bolje gornje u bijelo. Imam zasada samo svijetlo bez plocice u kuninji. Ovaj jedan sto ce nam dati ponudu za kuhinju me uvjerava da je bolji izbor tamija radna ploha, em kontrast, bla bla, A mene sve vuce na svjetilju. Sto je bolje? I jos uvijek stignem promjeniti boje kuhinje, al nemam inspiracije, niti imam kad to istrazivati. Ja sam htjela sve bijelo ali kazu ni da to ne valja. Ima li tko kakvu ideju?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

S2000 ja bi uzela bijelu kuhinju s bijelim plocicama, a radnu plocu mislim da je šljiva. toplija je od moje smjedje, za koju nemam pojma ni koja je.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislila isto kombinirati donje elemente tamno ala wenge i gornje u vaniliju, a sad vidim da je mozda bolje gornje u bijelo. Imam zasada samo svijetlo bez plocice u kuninji. Ovaj jedan sto ce nam dati ponudu za kuhinju me uvjerava da je bolji izbor tamija radna ploha, em kontrast, bla bla, A mene sve vuce na svjetilju. Sto je bolje? I jos uvijek stignem promjeniti boje kuhinje, al nemam inspiracije, niti imam kad to istrazivati. Ja sam htjela sve bijelo ali kazu ni da to ne valja. Ima li tko kakvu ideju?
    Kod mene je sve bijelo, ali nije visoki sjaj. I to je ona bijela sa onim prugama od drveta, ne znam kako da se izrazim, Apri će znati koja je to. Prezadovoljna sam i dušu je dala za čišćenje. Bjelinu sam razbila detaljima u kuhinjskom staklu (živjelo staklo, dolje pločice!!), podnim pločicama i radnoj plohi.

Općenito mi je taj wenge dodijao, puno više mi se sviđa kombinacija smeđeg drveta + bijela nego wenge + bijela, a vjerujem i da je puno zahvalnija za čišćenje.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

S2000 ja bi uzela bijelu kuhinju s bijelim plocicama, a radnu plocu mislim da je šljiva. toplija je od moje smjedje, za koju nemam pojma ni koja je.
    Šljiva je zakon, prekrasna!! Samo ne bih kombinirala bijele pločice sa bijelom kuhinjom, previše mi je to bjeline. Radije bih bojom pločica povezala kuhinju sa ostatkom prostora.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mamica, mislim da dosta ovisi i o prostoru, moja kuhinja ima jedn mracni kut i bjelina jako puno doprinosi svijetlu. kojeg ja obozavam. i MM je mislio da cemo imati laboratorij doma, jer kao ja sam navikla na tako nesto, ali njemu ce to biti koma. no nije labos, bar u nasem slucaju.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 18.03.2013. at 12:25

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ne bi pločice u kuhinju nego parket, jel to može biti problem?
    apri, hvala ti na ovim linkovima, neka od ideja će svakako biti ukradena za moju kuhinjicu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nije previše ako je radna ploča tamna

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ne bi pločice u kuhinju nego parket, jel to može biti problem?
    apri, hvala ti na ovim linkovima, neka od ideja će svakako biti ukradena za moju kuhinjicu.
    nije problem

jedno 7 zadnjih stanova koje sam radila, stavili smo parket

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vec smo pricali o plocicama i parketu u kuhinju u nekom dijelu ove teme.
    neko ima parket i kaze da mu je OK, da nema probelma s vodom i sl.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nije previše ako je radna ploča tamna
    mislis da sljiva ne bi bila OK?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa bi, zašto ne bi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pitam, da ne maknem ovu smedju, stavim sljivu, pa na kraju zaradim i jednu na oku

nadam se da shvacate da je ovo ironija sa okom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a zašto bi mijenjala, što nedostaje ovoj koju sa imaš?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

toplija je ta sljiva, ali to cu narpaviti ko zna kad, jer ne mogu i landrati svijetom i renovirati novu kucu. previse je to.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a neš ti
    200 kuna po kvadratu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni ni kupaonica nece biti bijela, kamoli kuhinja, ni zidovi, antiprotivna sam bijelom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a gle
    kod mene je kuća ko zabavište
    i iznutra i izvana
    ali bih sada malopromijenila
    i bijela bi mi bila zastupljena

(što se kupaonice tiče, samo nemoj sanitarije nebijele uzeti)

moja tuš-kabina ima 14 boja pločica

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

lako je tebi staviti 14 boja, kad znas i shemu postavljanja istih napraviti, ajd meni daj tih 14 boja, pa ce svi plakati

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tebe plaćaju za tvoj posao
    mene za moj

ako ja ne znam tvoj, zašto bi ti znala moj

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zašto je meni u podsvijesti da kupaona mora biti plava? ne ono cijela plava, sanitarije i to, ali detalji svakako moraju biti plavi. pojma nemam

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

apri, mm spominje da je vidio negdje laminat u kuhinji, a ja se cudim, veli da kako cemo povezat plocice iz kuhinje s laminatom u dnevnoj? prostor je povezan, mislim, bit ce kad stane kisa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •