Stranica 115 od 189 PrviPrvi ... 1565105113114115116117125165 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,701 do 5,750 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni je gori w5 od w7. Teži mi je bio

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mislim da sam se zaboravila pohvaliti da sam se pocastila novim utezima od 2.5 kg
    Kako se interesi i prioriteti shoppinga mijenjaju

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bravo Anči. ja sam sva happy kad si kupim nešto novo od opreme

upravo sam skužila da mi je danas 3 mjeseca vježbanja, pad na kilaži je znatno usporio, ali centimetri i dalje nestaju. curka mi je negdje sakrila metar pa ne mogu provjeriti koliko je nestalo, ali grudnjak koji sam prije 2-3 tjedna kopčala na prvu kopču, danas sam morala na zadnju :sretan:

danas pola sata bajka i w4 i osjećam se super, vratila mi se stara energija, baš mi je godilo 12 sati ležanja od neki dan

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nas 4 cure sinoc trener "razvalio" sa TRX-om, izgledalo je kao relativno lagan trening ali popodne sam pocela osjecat posljedice,tricepsi i ramena otpadaju...

sto se tice odjece,danas sam nosila jednu suknju na posao koju sam zadnji put obukla prije 5g (iza toga nisam mogla),iako sada imam vise kg ocito je raspored drugaciji- ipak se u medjuvremenu nabacilo nesto misica... tako da definitivno vagu ne treba gledati kao najbitniji pokazatelj,dapace!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Ja spadam u kategoriju J.Lo. Znači li to da bi od ovih vježbi guza bila još veća (povećani mišići) ili ipak mršavija?

u tom slučaju vježbaš po programu slim&lift ili slim&shape i u tim programima imaš hrpu cardio dana,a dani za oblikovanje i podizanje su tu i tamo. Ja vježbam već dosta dugo i samo bildam pa istežem, skakućem u sklekove pa istežem ili imam dan za trbušnjake....cardio još nisam imala ni jednom po programu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jutros ovo:http://www.lovingfit.com/exercises-w...llies-workout/
    Cista snaga. Riknula sam.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je l odradio netko Insanity? Ja sam na kraju 1.tjedna..odličan je.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam, prije negdje godinu i pol, skoro dvije. Sada povremeno ubacim neki od treninga.

Imam i ovaj novi Asylum vol 2, ali ga jos nisam probala. Prvi Asylum mi je cak bolji nego sam Insanity, ima malo vise vjezbi snage i ne ponavljaju se vjezbe toliko.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

WTG, Anci!

Danas odradjen brzi hod + jogging.

Ali konacno je izaslo sunce, pa ocekujem jos setnje/jogginga/neceg.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danas sam isla ponovno raditi zwow 60 i smanjila sam minutazu i taaako sam sretna. Namjerno sam jako stisla i isplatilo se.

Zadnji put sam tri runde napravila za 18 min i onda sam vidjela koliko je zhang trebalo pa sam se isla nadmetati :D

Sad sam napravila za 13:05.
    Isti score kao zuska

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

wow Anči, svaka čast! 5 minuta manje je ogroooman rezultat

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravoooo!

Kuzis sada zasto meni nije napeto vjezbati uz gotove programe koje gledas i pratis...
    Nema te natjecateljske komponente, a to je ono sto te gura naprijed. To je ujedno i ono sto sprjecava da dosegnes plato.

Ja ovaj tjedan jedem kao luda...valjda mi malo treba propuha
    Inace, unazad par mjeseci, pazim sto jedem, povremeno se istrcim s necim... sada mi je valjda bas malo trebalo pa sam udarila brigu na veselje...

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja dans odradila zwow49.
    Pitanjce: jel' vi ove njene vjezbe radite brze zbog kardio komponente? Ili u cemu je stos?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Radis brze jer je to princip tih kratkotrajnih treninga: moras ili x ponavljanja napraviti u cim krace vremena ili u x vremena napraviti cim vise ponavljanja. Radi se o tome da te kratke vjezbe moraju biti intenzivne da bi dale rezultate, inace nema bas puno koristi od njih. One trebaju biti na visim otkucajima srca. Proguglaj malo HIIT ili tabata protokol.
    Takodjer, dobro je svaki puta pokusati oboriti svoj prosli rezultat. Na taj se nacin izbjegava plato kod vjezbanja..

Kad smo kod toga, cure koje ste presle na zuzku, bilo bi dobro da si uzmete neku tekicu i vodite evidenciju o vjezbama i rezultatima, kad se za x vremena vratite na neki trening, imate rezultat koji treba oboriti.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo popis svih zwow i jos sa bodyrocka dok je zuzana tamo bila pa da imate http://litealloy.com/workouts/tags
    Ovo je sa jednog drugog foruma jedna forumasica nasla...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U petak popodne odradjeno jos 1h brzog hoda.

Jucer: ujutro kombinacija brzog hoda i jogginga, 4 km + popodne: brzi hod 2h.

Za danas planiram 6w6p - level 1 i jos Killer Buns & Thighs .

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jučer w2BR, danas c1BR
    na w2 se više neću vraćat, uopće ga nisam osjetila
    ali je zato c1 dobar, kako je počelo mislila sam da se neću ni oznojit, kad ono sva se cijedim i slezena me boli
    što me podsjeti na izreku koju je moja baka običavala reći: trči ko bez slezene

ja bih mogla preći na zuzku kad završim BR treba mi još malo kondicije za nju

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zhang, hvala na objašnjenju i linku! Možda si počnem i ja mjeriti.Iako, bojim se da ako previše ubrzam, da budem lošije vježbe radila, a i možda nešto nespretnonapravim pa se ozljedim...hm..ne znam...bolje da ja još radim na najlakšem stupnju dok se ne ušemim

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prvo je forma, a tek onda vrijeme. Znaci forma vjezbe treba biti savrsena, a vrijeme je sekundarni faktor. Djaba vrijeme ako je forma losa. Ali, nije lose voditi evidenciju i u ovoj fazi. Kako budes vjezbala, snaga i kondicija ce rasti pa za par mjeseci kad se vratis na taj workout ces vidjeti koliko si napredovala...
    Ja ih svako toliko ponovim pa se razveselim rezultatima...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vježbačice, ne mogu Vas popratiti, izgubila sam se u kraticama, pokušala sve pročitati, ali ne stignem. Tražim nešto tipa Jillian 30 day shred, ali da je do 20 minuta, po mogućnosti na you tubeu. Dakle, neki kružni trening, gdje sve radi i s, naravno, superbrzim rezultatima Je li netko po ovome vježbao: Be fit in 30? Ima li još nešto slično? Tih 20 minuta mi je, koliko god smiješno izgledalo, jako važno, više od toga u ovoj fazi ne mogu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Balarosa, u kakvoj si formi i što želiš postići?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U otužnoj Cijelu zimu se kilavim i ne radim ništa, sad sam krenula dva put tjedno na powerplate, kad još malo zatopli ću početi trčati. Želim se smanjiti i učvrstiti. Jillian mi je super bila, kad sam to radila sam dobila rezultate koje sam htjela, ali mi je dosadila.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ovaj link što si stavila mi se čini dosta teži od 30 day shed & shred, ali ako možeš izdržati go for it

mislim da je ok 20-ak min ako paziš na prehranu i ubaciš koje trčanje tijekom tjedna

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jučer sam probala baš taj i ne mogu sad sve pratiti, središte mi je slabo, ali to je ok, volim kad ne mogu izdržati. Tražim ako ima neki raspored, ali valjda si to svatko sam složi.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jučer c2 danas w7...ovaj tjedan sam samo u četvrtak zaštekala.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Balarosa, dobrodosla
    Ne znam sto bih preporucila za 20 min. Chalene na turbo jam ima nekih vjezbi od 20 min, no ja sam ih kombinirala s jos nekom vjezbom jer mi se ovo cinilo malo.
    Ja sam sad pocela raditi zwow-ove, no mislim da moras biti u formi. Ili ne? Da radis

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Otisao post :mobitel:

Da radis polako, pravilno jezbe i ne opterecujes se vremenom?
    Mozda ce zhang bolje znati.

Zhang, tenks za savjet za evidenciju!
    Kad sam zadnji put napravila ovaj zwow, mislim da sam radila pauze izmedju rundi pa sam sad dobila na vremenu. I htjela sam stici zhang
    Ok, tuce me jos za 4 sekunde

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad sam pogledala jedan taj zwow i umorna sam, nema šanse da to odradim.
    Ovo mi se čini neloše za jutro, ali vjerojatno od toga ne boli sve i nema tolike promjene: Denise Austin: Ultimate Fat Burn Workout, ima li tko iskustva?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dakle, zafitiljit cu ovaj mob u zid majkemi. Vec treci put napisem litaniju i on se zbrejka.

Balarosa, dobrodosla.
    Ovaj zadnji link se meni cini skroz ok za nekoga tko je imao duzu pauzu / pocetnika.
    Taman dovoljno da se umoris, a ne pomisljas zvati hitnu.

Inace, mozes sve te treninge od befit kombinirati. Dapace, za tijelo je bolje da su vjezbe cim raznovrsnije jer se ne stigne naviknuti. Jedino sto je vazno u ovoj pocetnoj fazi je svaki dan vjezbati sve dok ti to ne postane dio dnevne rutine. Onda mozes krenuti na ovo usminkavanje: obaranje rekorda, splitanje treninga na lower i upper itd.
    E da, i nemoj se bojati utega... vjezbe snage su jednako vazne kao i kardio.

Anci, luda si
    Ako se odlucis na neki od starijih bodyrock vjezbi i treba ti intervalni timer, ima za skinuti za smartphone gymboss-ov. Ja imam njihov ovaj sto se okaci i dobar je.

Bubica 27, kako ide Insanity?
    Ja sam danas mislila ubaciti pure cardio, ali sam se ipak odlucila za jedan duzi bodyrock (jedan od zadnjih koje je zuzana za njih slagala): It will rain sweat.
    Nemam nista vise na naslov dodati
    Posljednje uređivanje od zhang : 17.03.2013. at 22:08

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala, zhang. Ne bojim se utega, barem ne malih. Danas jedva sjedim od befita, ali jutros nisam uspjela odraditi cardio jer nisam uspjela pobjeći klincu koji se probudio odmah sa mnom. Pamtim da su mi ti jutarnji treninzi bili najefikasniji plus čitav dan sam bila puna energije. Navečer idem na vježbe, to će valjda biti dovoljno za jedan dan.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dosla san se i ja malo pohvalit, planinarila sam jučer 10 sati i 15ak km po dosta zahtjevnom krškom terenu i danas me opet ništa ne boli.
    Jako sam ponosna i sritna kako san sve izgurala,
    Jutros san odvježbala set vježbi od fizioterapeutkinje.
    Planiram u nekom trenutku započet sa nekim vježbama kojima ću se malo zategnit i smanjit obijam guze i struka

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zhabice, probaj callanetics evolution

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    zhabice, probaj callanetics evolution
    Hocu,hvala!
    To mi je i summer preporucila

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam jutros ovo:http://www.lovingfit.com/exercises-w...rval-training/
    Sutra cu neki njen upper body, upravo biram

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Aaaaaa, otisao mi opet post s mobitela!

Zhang, ti imas svu tu opremu?
    Umjesto sandbaga moze uteg? Kao i umjesto medicine ball?
    A sto umjesto onog rozog

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se vratila nakon bolovanja.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jučer bajk pola sata + c2, danas bajk i w3

planiram još jednom ponoviti w3-w4-c2 kombinaciju pa prelazim na fazu 2

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zhabs, super za planinarenje! zavidim...
    zhang i anci, you sick sick ladies :respect:
    novopridosle i povratnice, samo naprijed!

ja nastavljam u svom ritmu sa chalene, na desetom sam tjednu od dvadeset

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Aaaaaa, otisao mi opet post s mobitela!

Zhang, ti imas svu tu opremu?
    Umjesto sandbaga moze uteg? Kao i umjesto medicine ball?
    A sto umjesto onog rozog
    Umjesto sanbaga mozes koristiti ruksak ili onu duguljastu sportsku torbu napunjenu knjigama i/ili utezima zamotanima u rucnike.
    Umjesto med.ball mozes koristiti utege u 99% vjezbi gdje je med.ball.
    Umjesto rozog za dipseve koristis 2 stolice, za ovaj bridge sam radila na stolicu koji je u dnevnoj (ja ga gurnem do kauca), ali mozes i na stolici pa drziz za noge od stolice.

Ja imam opreme, ali racunaj da su se meni prioriteti shoppinga odavno promijenili pa sam skupila. A i uvijek si izracunam koliko bi dala mjesecno za teretanu pa mi ne bude krivo. A imam i jos jednu foru za te fitness gadgete: sitne skupljam u kasicu bas za tu namjenu pa kad skupim dovoljno odlucim sto cu tada kupiti.

I kad smo kod promjene prioriteta shoppinga, ja nosim suknju staru 6 godina, zapravo puno robe od prije prve trudnoce (dok se moglo kupovati dobrih komada, jel), ali cu zato uvijek izdvojiti za kvalitetne proteine.

Od opreme imam: sandbag, kettlebell, 3 para utega, jedne podesive utege, sipku za zgibove i intervalni timer. Kad pogledas, i nije tako puno s obzirom da 2 i pol godine vjezbam doma. Za taj bi period za teretanu dala 7500kn za teretanu..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zhang, ti si moj idol

ja doma vježbam tek 2 mjeseca, ali da nije vas i ove teme ne bi mi na pamet palo vježbanje doma. sad mi uopće nije jasno zašto sam ikad odlazila u teretanu; ovako uštedim i vrijeme i puno novčeka za članarinu i gorivo, a i imam dojam da doma bolje odvježbam

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zhang, hvala! lajkam ti opremu
    to uopće nije previše opreme, obzirom da ovo i nije neki trenutni hir koji traje mjesec dana pa si se sad nakupovala

ja jučer nisam vježbala, bili smo kakti na planinarenju, no vrlo kratkom pa se i ne može nazvati planinarenjem. no, ima snijega još pa nam je uzelo vremena. a i morali smo djecu odvjesti na grah

večeras zwow 9. nevjerojatno je stvarno kako te 10 minuta AMRAP ubije. doslovce. prvo sam se zagrijala i malo odskakala i istegla se i onda trening pa istezanje.
    ova je vježba bila bez ikakve opreme, a umrla sam. rezlutat: 3 čučnja manje od zuske- dobila me je na sklekovima :D
    but, i'ii be back!

cure, jesam rekla koliko volim ovaj topic!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Kuzis sada zasto meni nije napeto vjezbati uz gotove programe koje gledas i pratis...
    Nema te natjecateljske komponente, a to je ono sto te gura naprijed. To je ujedno i ono sto sprjecava da dosegnes plato.
    ...
    natjecanje sa samim sobom ili drugima? mene ovo 2go npr. ne zanima...pogotovo jos kad bi se isla "trkat" sa vremenima onih koje osmisljavaju programe, a pocevsi od fizickih predispozicija pa nadalje situacija nebo-zemlja...

Happiness formula = Do YOUR best and feel good about it.
    Unhappiness formula = Compare yourself to others.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Valjda ovisi od osobe do osobe, ali mene fakat ne bedira ako sam 'losija' od zuzane. Zapravo, ne bedira me ako sam ponekad losija i od same sebe kada sam zadnji puta radila taj neki trening.
    A volim znati i kako je zuzana napravila, i koliko je meni trebalo. Dapace, to je dobar motiv: ono, vidis da se moze

Mene opcenito bas ne tangira u zivotu sto drugi imaju/mogu. Super, bravo za niih ako im je to vazno. Recimo, to kako ja pjevam je nesto grozno, pa se svejedno nedam omesti i pjevam kad mi se pjeva Kuzis sto hocu reci?

Mozda ja ovdje odajem drugi dojam, ali meni je i vjezbanje i prehrana zeka-peka, mene to zabavlja. I imam mjeru u tome, volm o tome pricati u rl ako nekoga zanima, ali ako ne pitaju, ne masiram...
    Posljednje uređivanje od zhang : 19.03.2013. at 05:13

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pa i ja kao i zhang. Mene je, recimo, motiviralo vrijeme drugih u smislu da probam pritisnuti.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ustala sam u 5:10, obukla se, napravila 3 minute i evo ... "maaamaaaa". Da ustanem u 3 valjda bi isto bilo, bolje da ni ne pokušavam s jutrom. Bar sam stigla pješke na posao. Jučer sam nakon 45 minuta jedva došetala kući.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A ne pali da im pustis crtani? Nama je to ok za ujutro. Mladji se isto cesto doslepa za mnom pamu dam frape i pustim crtane i bude sve ok. Starijeg vise ne mogu izvuci iz kreveta

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mlađem ne, ne zanima ga. A još pola godine pa će to valjda doći na svoje. Poslije posla ću, imam pola sata prije nego MM stigne s njima, ručak će biti kolateralna žrtva.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A i ja sam prepametna pa otkrivam toplu vodu
    Kao da ti to ne bi palo na pamet da pali...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ali, dobra isprika zlata vrijedi pa ne bi bilo čudno da mi nikakvo rješenje na pada na pamet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •