A zašto mislite da ćete si pokvariti... baš ćete si popraviti, usrečiti sebe i vm!!! ~~~~~~~~~~~~~ za debele +
ja sam splasnula, barem u dijelu trbuha, cice su mi bujne i bolne, i to je sve .... nema nikakvih bolova, pikanja ni probadanja...
A zašto mislite da ćete si pokvariti... baš ćete si popraviti, usrečiti sebe i vm!!! ~~~~~~~~~~~~~ za debele +
ja sam splasnula, barem u dijelu trbuha, cice su mi bujne i bolne, i to je sve .... nema nikakvih bolova, pikanja ni probadanja...
Sretan Uskrs o velike bete svima želim
barbi kako si ti ima li kakvih simptoma?ja možda odem kupit test popodne danas mi 10dnt.jel to rano?
Zeljkice idi!!![]()
Jučer sam pišnula test,pojavila se jako blijeda druga crtica,mm je tek navečer priznal da ju vidi ali veli da je preblijeda da bi bila pozitivna.Meni je crtica-crtica i jedva sam čekala danas,da ponovim.
Sinoč sam wc papirom obrisala tamno crveno,i na aplikatoru od crinone gela je bilo malo tamne krvi. Od jutros mi ide smeđe,prvo se iscjedilo a posle samo malo smeđih mrvica od gela na ulošku.Ali dosta me boli dolje.Nije ko pms,več me boli,peče čas jajnici,al češče sama maternica.Neznam kaj da mislim..
Današnji testič je isto pokazal jako blijedu drugu crticu,možda i još blijeđu od jučer,ali i test je drukčiji.
Mislim da su moguče dvije solucije.Ili je bila biokemijska,što objašnjuje test,pa se menga probija kroz gel..Ili je bila kasnija implantacija pa odtud ovo smeđarenje,stara krv,i slaba druga crtica.Odlučila sam,ako počne crveno sutra vadim betu,ako ne,nastavljam s gelom i čekam.Oprostite na monologu,neznam kaj da mislim,svašta mi ide kroz glavu![]()
žužy od srca ti želim da je bilo koji od 100 drugih razloga smeđarenja, samo da ne dolazi vješticaDržim palčeve!!!
![]()
Zuzy uf.. A da jednostavno odes vaditi betu sutra? Znat ces na cemu si.a drzim tirucnonozne da nije M i da je to T.
Evo da javim, moja beta je završila neslavno....danas 33,6....![]()
Strašna,jako mi je žao...k vragu i svemu
Evo meni se izlilo crveno,ode i zadnji vlak nade.Sutra idem izvaditi betu,javiti u Petrovu i čuti kaj dalje..imamo jednog eskimića,nadam se da nas čeka <3
Željkice,svim srcem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da tvoje čekanje bete rezultira pozitivom!![]()
Zuzy, Strasna a neee...bas mi je bed..
Zeljkice ~~~~~~~~~~~ ajde nas ti razveseli
ooooo Žužy i Strašna žao mi je zbog obadvijuživot ponekad baš stvarno nije fer!
željkice ti mi preostaješ kao nada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (10dnt blastice nije kasno za test, ali ja sam kukavica ja ga se ne bi usudila raditi... teško mi pada suočavanje s istinom kad je nepredvidiva)
kod mene nema baš nekih simptoma, osim cica, one i dalje bole... danas me par puta probolo u desnom jajniku, kao nakon punkcije, ali samo pri naglom pokretu (dizanju)...utriće tu i tamo zaboravim, s fragminom sam redovna
čekam ponedjeljak ili eventualno kraj tj... vidjet ću...
žužy, Strašna baš mi je žao
željkice, barbi26![]()
žužy kvragu, zašto, zašto, zaštoooo. Grlim te!![]()
Strašna i žužy, baš nije fer, tako sam se ponadala za vas dvije
Muma, bravo za puuuuno stanica, nek bude zadnji i dobitni, držim fige!
Barbi i željkica, vibram za vas!
Zuzy draga, bas mi je krivo i zao! Pa zasto se to toliko dogadja??? Ma eskimic sigurno ceka![]()
prijavljujem transfer dvije mrvice!!!
žužy, strašna
muma za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdravi svima!
Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Željkice kad je beta?
A sad kad je vec tu daj!!!!! Go zeljki~~~~~~~~~~~ za +
al piše na njemu ako ga radite prije nego se očekuje vještica da se uzme jutarnji urin.
Zeljkice a da mi ~~~~~~~~~~~ za jutarnji +!! B-)
pa ću suzna na posal,a u apoteci kaže da mogu i sad napravit,ovo je za skrenut!
Naravno da možeš....
Meni su testovi pokazivali od 6 dpt plus na testu....
Nažalost...moje je neslavno završilo, a tebi želim bolji rezultat! ~~~~~~~~
željkice ti kad gos si spremna ... mi ~~~~~~~~~~~~~~~~ i čekamo taj +
Evo,stigli i do faze-nakon transfera. Uz dosta losu reakciju na stimulaciju,grozan spermatog,niski estradiol,ipak je jedan mali sportas prezivio i udomio se kod mene. Sad cekamo. Zuzy,jako mi je zal,imala sam neki dobar osjecaj za tebe. Glavu gore i po eskimcica skoro. Svima sretno!
bernica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sportaš i ostane!!
i kod mene...cijeli ciklus ovaj mjesec čudan, postupak- sekundarni...
i kad sam se najmanje nadala dvije mrvice na čuvanju!
željkica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od kameleon : 02.04.2013. at 19:27
bravo kameleon.bit će tu bebica ili dvije.rekla sam ti kad se najmanje nadaš,
kod mene se je sumljalo da će uopće biti transver a od tri vraćali tri treći dan.
koji dan su ti vračeni i kolkostanični
Svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ da se vaše mrve čvrsto uhvate!Popunit ću i ja uskoro vašu ekipicu
![]()
mumek drago mi je da je ovaj put ispalo ok i da si dobila tak lijepu brojkicu!
bernicečestitam.... sad školski do kraja ~~~~~~~~~~
curke koliko je normalno ili zabrinjavajuće probadanje u jajnicima i osjećaj kao da me neko probada nožem odozdo ...bio je stimulacijski ciklus i brojimo 7 dnt?
Kameleon ... nadamo se![]()
hvala željkice ...pratim vas na odbrojavanju evo sad ce tamo bit slavlja tvoja se beta iščekuje cijeli dan... čestitke na prekrasnoj beti
![]()
Posljednje uređivanje od drama_queen : 04.04.2013. at 19:12
Evo i mene u ekipi. Stigla prvi put do transfera.S pola stanica je rađen ivf a s drugom polovicom icsi - zbog težeg dobivanja jajnih stanica, tj nedostatka js zadnji put. Vraćene su 2 blastice, a u smrzlićima nas čekaju još 2 blastice i 1 morula. Rekla je biologinja da su nam kvalitetnije blastice koje su oplođene ivf-om pa su te sad i vraćene. Nestrpljivo čekamo 19.4...a do tad...
![]()
![]()
Muma,vibram da se mrvice čvrsto prime za mamu i da na moj ročkas objaviš ogromnu beturinu!