Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: sladoled - razni recepti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim nema procesa izrade zato što ih uljevaš u te posudice za sladoled na štapiću. To se smrzne, ti ližeš i to je to.

Ja to radim limi dosta.

Ali ja osobno obožavam OVAJ sladoled, moj oooomiljeni I taj jedan jedini sastojak uvijek imam frizeru po ljetu - smrznute (vrlo zrele) banane. I kad se zaželim, samo ubacim u blender pa ubacim još koješta što mi padne na pamet i voila -sladoled gotov za par minuta Svakako pogledaj kako izgleda na linku što sam stavila

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim nema procesa izrade zato što ih uljevaš u te posudice za sladoled na štapiću. To se smrzne, ti ližeš i to je to.

Ja to radim limi dosta.

Ali ja osobno obožavam OVAJ sladoled, moj oooomiljeni I taj jedan jedini sastojak uvijek imam frizeru po ljetu - smrznute (vrlo zrele) banane. I kad se zaželim, samo ubacim u blender pa ubacim još koješta što mi padne na pamet i voila -sladoled gotov za par minuta Svakako pogledaj kako izgleda na linku što sam stavila
    Čisti mljac, mljac, mljac!
    Hvala.
    Nevjerovatno kako se smrznute banane pretvore u prefinu kremu. Idem dalje po vašim preporukama.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku

Ja to radim limi dosta.

Upravo smo pojeli OVAJ sladoled, i ODLIČAN JE!

Ko bi rekao, okus je fenomenalan, a kremasta struktura....mrak
    I navažnije, brz!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo smo pojeli OVAJ sladoled, i ODLIČAN JE!

Ko bi rekao, okus je fenomenalan, a kremasta struktura....mrak
    I navažnije, brz!
    Drago mi je da ti se svidio, fakat nema bržeg i boljeg kad te uhvati želja za sladoledom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •