Elen žao mi jenapuni baterije preko ljeta, a jesen će brzo doći.
Vatra i snupi nadam se da su to simptomi T.
Elen žao mi jenapuni baterije preko ljeta, a jesen će brzo doći.
Vatra i snupi nadam se da su to simptomi T.
Napuhani stomak i ako je trvd je dobar znak tako kaže moj dr.l
Tako je i meni bilo pogotovo zed popila bi litre vode
Svim curama sretno i držim fige a, tuznicama veliki zagrljaj i nemojte se predavati samo naprijed
Hi cure, meni danas 5dnt, i niš ne osjećam, osim što me ujutro bolile ruke i noge, nakon spavanjaca...
Cure, danas sam puno bolje! Ali stomak mi je ogroman, ali neka je. Brzo sam se navikla na njega
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni danas 9dnt 3dn , sada je već vrijeme polagano tražiti simptome a ne treba duboko kopati
sise mmm, predobre jedino kaj nesmijemo preko hupsera brže od 3nasat da ne vriskam
trbuh je trbušast i tvrd, grčevi ponekad al me jajnici znaju probosti, i to nad rubom kuka pa prema bubregu )čini mi se malo iza al neka im)
i ajme jučer kihnula, tako me prerezalo popreko čitavog trbuha da sam vikala, jedno 10 min je još bolilo
spavanac se izmjenjuje sa nesanicom, i majko mila koji sexi san
no glava je hladna, s obzirom na 8 transfer sve već znam, sve sam već prošla
e da i zadnji put sam ušla u HR na NONEU prolaz
doma sam i moja dva peseka mi rade društvo
pusa svima
linalena ima tu nekoliko friskih trudnica koje su se kao betocekalice zalile na sexy snove
saljem veliki kiss i mislim na tebe.
Vatra,za betu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Pitanje posto radim stresan i naporan posao tko mi otvara bolovanje ,moze li na temelju pozitivne bete ili moram čekati uzv
Otvara to soc.ginekolog,meni je otvorila odmah po prvoj pozitivnoj beti
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
Hi cure,
super za velike bete, a žalosna za Elenu,ali bit će to. Pozitivu želimo misliti!
Zima 77, vatra, snupi, nestrpljiva anka, ruthy drž te se!
Ja danas 6dnt 5dan, i situacija ovakva: ujutro se probudila u 3:00 i nisam mogla zaspati do 6:30, suha usta (nikad suhlja)...možda je neka imala slične simptome?
Ja sam stalno žedna noću, pogotovo ujutro. Isto sam se budila ranije. Ali meni je to počelo tek negdje 2tj nakon transfera, možda i malo kasnije
Hvala Vrci!
Što znači 6+1 u tvom potpisu? Koliko od transfera si radila betu?
Kad se smirim se javim!! Beta 966!!!!!
Geja ja imam te simptome..
Cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da me slijedite.
Isusek, vartra, to je sve dobro, ma šta dobro, odlično, super, čestitam!!!!!!!![]()
![]()
Vatra i ovdje cestitam
Sybille i Vatra - wow, bravo cure
Pridružujem se čestitkama Sybille!!!!Bravo! Ugodnu i lagodnu trudnoću vam želim........
Sybylle cestitam!
Sybille, Vatra, čestitke!!! Lijepo je ovo vidjeti! Sretno!!
Sybille, koja beta!! Koji je to dan?
Prijavljujem današnji fet jedne blastociste,sad ja odbrojavam do 12.7.....
Vatra, pa ti si nam prva EU trudnica!!! Bar potvrđena na Rodi
Sybylle čestitke, beta je odlična!
Vatra i ovdje ću ti čestitati, bravo vatrice
Wow Sybylle koja betaaaa, čestitam i tebi od srca, tko zna možda bude kod tebe i više od jedne mrve.
Jako mi je drago cure zbog vas i nadam se da ćemo vašim stopama....
sybylle cestitam!
evo da i ovdje zahvalim svima na vibrama, figama i cestitkama
i ja vama od srca saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1 za visoke bete
Sybylle čestitam ti draga!!!
i jos samo da iznesem svoje simptome jos jednom, jer sam ja u ovih 15 dana pretrazila sav google sa simptomima pa mozda nekom dobro dodje
Znaci od 1-7 dnt samo napuhnutost od trogestana, od 7 dnt nadalje grčevi kao pred mengu koji traju i sada, nesanica, i budjenje svaku noc izmedju 3,4 sata, cudni snovi (recimo intimni), e da i jaaako mi je zima, svi u kratkim rukavima a ja u zimskoj majici setam psa.. e da i nakon tog 7 dnt nisam bila napuhnuta, ni cicke bolile, nego se je pojavilo opet na 13 dnt i zeđ mi se je pojavila negdje oko 10 dnt inace nikad nisam zedna.to je sto se tice simptoma. a moram i reci da nisam strogo mirovala, zivim na 3 katu, non stop idem gore-dole, svaki dan setnja sa psom nekad i 2x, kupala sam se u moru, suncala poslije 17 sati, isla na kampiranje, jahala konja, bila u shoppingu, nosila necakinju koja ima 10 kila, čistila po kuci, usisavala, peglala, prala ves i nosila kosaru punu mokrog vesa..to je bilo prije bete, sad neke stvari vise necu raditi, nego odmarati i uzivati, a radit cu samo ono sta je nuzno...
saljem puseeee svima!!!
vatra i Sybylle cestitam vam ako bog da do kraja da zajedno cekamo termin.
p.s. sad ide najgori period bar meni cekanje prvog pregleda otegne se ko gladna godina.
a ja jutros ispišala minus, simptomi raznorazni prisutni no eto sve je to do našeg utrogestana (lošeg vina)
ali čim mene počnu boljeti zglobovi, pogotovo koljena da ne mogu zaspati , znam da M stiže
pusa svima i vibrice za dalje
Potpisala bih se na većinu ovog što je Vatra napisala za simptome. Jedino što nisam bila jako napuhnuta-čak dosta manje nego prošli puta. Sve ostalo je bilo tu-grčevi kao pred mengu, nesanica i buđenje po noći da pijem vodu, isto mi je bilo izuzetno hladno zadnjih dana (i sad još spavam u dugoj pidžami pod poplunom i pokrivačem) a cice me bole samo povremeno, na dodir. U principu ništa što bi me uvjerilo da sam trudna, tako da sam bila dosta opuštena i po pitanju mirovanja-prošli vikend bila u svatovima i cijelu noć plesala, šetnjica svaki dan i uobičajeni kućanski poslovi jer mi je tako vrijeme brže prošlo.
Sretno svima koji još čekaju i kooji se tek spremaju u postupak! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena, žao mi je zbog minusa![]()
sybylle čestitam,da dalje bude sve školski
Posljednje uređivanje od hrki : 02.07.2013. at 10:16