Stranica 145 od 189 PrviPrvi ... 4595135143144145146147155 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,201 do 7,250 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    ne baš hard bodybuilderice iako prema njima imam veliki respekt, da ne opisujem previše, ova mi je savršena
    Uuuuuu kao ne hard bodybuilderice i onda upikne jednu neviđeno napucanu Heavy body builderice izvan sezone isto izgledaju "normalno".

Meet Cory Everson, 6 times Ms. Olympia (dakle ženski Švarceneger, u otprilike isto vrijeme su pobjeđivali), pogle njeno tijelo izvan sezone Fotka 1, Fotka 2, Fotka 3

Oni svi za natjecanja brutalno skidaju masnoće i dehidriraju kožu da se mišići jako ističu, no kad se masnoće vrate (ovisno koliko jako jel), ne izgleda to uopće strašno. Naprotiv, rado bi se mijenjala s gđom Everson (baš me zanima kako ona sada izgleda ). U devedesetim mi je ona bila uzor u treniranju

A moj trenutni fav je Jamie Eason

Ok, definitivno photo session kad ja i ti dođemo do te faze

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, već sam stavljala link, ima na netu samo stari callanetics, probaj http://video-uroki.kz/sport/fitnes_i...766578197.html
    Oprosti, propustila sam tvoj link ranije.

Sad je eto spremljen u bookmarks, hvala ti!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bas sam htjela reci da se ovoj na rukama vidi da je prilicno napucana. samo fotka je tako postavljena da ne izgleda mozda na prvu, ali vidis joj sirunu ramena i jacinu ruku.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    bas sam htjela reci da se ovoj na rukama vidi da je prilicno napucana. samo fotka je tako postavljena da ne izgleda mozda na prvu, ali vidis joj sirunu ramena i jacinu ruku.
    da da, tu je puuuno krvi i znoja potrošeno da bi ruke imale taj look. A opet definicija i ruku i stomaka je zbog vrlo niskih masti.

Žene se obično boje mišića, ono ne bi ona u teretanu da ne izgleda prenapucano. Ja bih uvijek na to rekla "eeeeeee da je to tako lako, svi bi svijetom zgodni hodali"

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie, prosvjetlila si me. Nevjerojatna je razlika, na natjecanju im mišići izgledaju 3x veći. Ok, znači volim curvy (ako pod pojmom curvy ne podrazumijevamo salo koje klati i mlati na sve strane), ali najviše mi se sviđaju heavy bodybuilderice izvan sezone

Ne sviđaju mi se bodybuilderice s ogromnim mišićima, pretpostavljam da se do toga ni ne može doći bez testosterona?

Jako je zgodna ta tvoja Jamie, lajkam

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne sviđaju mi se bodybuilderice s ogromnim mišićima, pretpostavljam da se do toga ni ne može doći bez testosterona?
    Ma da, to je nedostižno bilo kojem običnom smrtniku. A i ni ona ne izgleda TAKO strašno u off sezoni, usprkos testosteronima itd. zbog masti koje joj se vrate. A da ne spominjemo kojom brzinom splašnjavaju mišići kad nisu baš napumpani (prije show offa oni dižu utege da im mišići budu baš ono na max). Tako da je tu mix jako puno toga.

Jako je zgodna ta tvoja Jamie, lajkam
    Slutila sam da će ti se svidjeti Pogledaj(te) miss USA- čisto za motivaciju Oduševila sam se kad sam je vidjela.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 09.07.2013. at 14:08

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ova mi izgleda super, vidi se da jako uno radi na nogama, ruke joj nisu toliko izrazene.
    ja znam da koliko god vjezbala nikad necu izgledati tako, jer se ne mogu posvetiti tome u tom smislu. a i previse volim jesti. svu onu zabranjenu hranu.

volim se i razgibati, ali volim i smoki

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da bi se mišići tako lijepo isticali, masti moraju biti niže, možda negdje oko 20% rekla bih (ovisi od osobe do osobe naravno).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Miss USA

Definitivno se nešto mijenja

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo par dobrih fotki s primjerima postotka masnoće kod žena (možete i za sebe procjeniti gdje ste )

fotka 1

i dalje usporedbe

fotka 2

fotka 3

I recimo ova dva primjera, identičan postotak masnoće, ali jedna vježba druga ne

primjer 1

primjer 2
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 09.07.2013. at 14:23

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

No, meni se osim zaobljenih još više sviđaju mišići, ne baš hard bodybuilderice iako prema njima imam veliki respekt, da ne opisujem previše, ova mi je savršena
    Stvarno je ova treća najzgodnija. Nego sto se one skinny fet tiče, ja sam ubeđena da je ona u kupaćem neka, ipak, malo starija gospođa?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno je ova treća najzgodnija. Nego sto se one skinny fet tiče, ja sam ubeđena da je ona u kupaćem neka, ipak, malo starija gospođa?
    Na koju referiraš?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kavofob, ovo je jedna za tebe i mene za motivaciju

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob, ovo je jedna za tebe i mene za motivaciju

Presavršeno! Doći ću i do toga, jednog dana

Bilo je smiješno kad sam to rekla s 44% fata, sad imam 25% i manje je smiješno

IvanaR misli na one linkove što sam prije stavljala i vjerojatno je u pravu. Htjela sam dati neki primjer gdje mi se mnogo više sviđa masno-mesno čvrsto tijelo nego mršavo i mlohavo.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bilo je smiješno kad sam to rekla s 44% fata, sad imam 25% i manje je smiješno
    Nije to neizvedivo, samo treba još dosta srušiti postotak. Ja sam isto tu negdje oko 24-25%.

I sad sam se sjetila, evo par galerija za inspiraciju, Jaime Eason je molila ljude da joj šalju fotke pa je šerala na FB, ima totalno prekrasnih transformacija

no apsolutno najnaj mi je tipično kruškoliki tip građe Rachel Flint, no kad je vidiš prije i poslije dođe ti da i ti poželiš biti kruškolike građe

Uživajte u galerijama

Inspiracija 1

inspiration 2

Inspiration 3

Inspriation 4

Inspiration 5

I ovo je galerija inspiracijskih fotki njenog treninga, 90 dana program u teretani (+ prehrana) koji su ljudi odrađivali

LiveFit trainer inspiration

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

anchie, ova Jamie Eason (tko je ta?) je super, ali mi se ne sviđaju noge od one miss amerike, preizraženi su mi mišići

meni je idealno za vidjeti oko 20% bf, to mi je onako fino fit a (još uvijek) ženstveno

ja sam na ca. 22
    Posljednje uređivanje od Willow : 09.07.2013. at 14:55

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nije neizvedivo, ali treba puno predanosti... ma kao i za sve u životu što želiš postići

Idem gledat fotkice

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anchie, ova Jamie Eason (tko je ta?) je super
    nemam pojma tko je neka amerikanka na koju sam nabasala prije nekih 5-6 godina i ostala wow, od onda pratim njen rad Eto fitness model je, to je. I sad će postati mama prvi put za koji tjedan - evo je sada

ja sam na ca. 22
    Bravo! a kako stojiš s mišićnom masom?

Ja se dugo već nisam mjerila... al valjda ću uskoro ušetati u teretanu pa opet se izmjeriti.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije neizvedivo, ali treba puno predanosti...
    Al onda NEMA voća više
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 09.07.2013. at 15:10

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Na koju referiraš?
    Na devojku sa prethodne strane u belim gaćicama, koju ste okarakterisali kao heavy bodybilderku. Mada meni kad se kaže bodybilding uvek imam u glavi one slike sa takmičenja, to mi je baš previše, ovo van sezone mi je ustvari super.
    Mada i miss USA ima fantastične noge!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Paula Hannah

Ovo je najšokantnija transformacija koju sam vidjela.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj IvanaR prvotno napisa Vidi poruku
    Na devojku sa prethodne strane u belim gaćicama, koju ste okarakterisali kao heavy bodybilderku. Mada meni kad se kaže bodybilding uvek imam u glavi one slike sa takmičenja, to mi je baš previše, ovo van sezone mi je ustvari super.
    Mada i miss USA ima fantastične noge!
    ma ta heavy je ono baš i too much i u faci zbog tih dodataka prehrani i totalno premale masnoće, pa onda i u facama izgledaju muškobanjasto i svakako. Al tako to izgleda na takmičenjima, gura se do maksimalne granice u datom trenutku.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Paula Hannah

Ovo je najšokantnija transformacija koju sam vidjela.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Al onda NEMA voća više
    No frx, krećem čim potamanim sve maline i marelice (dinje, lubenice i smokve)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Anchie i Ivana, vi ste se pogubile, sad ću razjasniti tko na što misli, samo da nađem fotke

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ekoi, pa koliko ti mjesta treba - prostirka za vježbanje i 1m ispred nje. Jedna naša vježbačica nema ni toliko prostora, vježba u prostoru između kreveta i zida

Nema izgovora, uvijek se može ako stvarno želiš
    Tu sam :D, je, promjenila mjesto kompu i sada sam zarobljena i znate kaj to nije isprika da se ne vježba.

Jučer w11 danas w12, manje me bole mišići od silnih sklekova ( neke još radim na koljenima) ali happy sam

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dakle, Ivana misli da je ova skinny fat starija ženska pa je zato obješena.

A ova bodybuilderka joj je najbolja.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

anchie, pojma nemam za mišićnu masu, to me mm mjerio kaliperom, doduše na onom online kalkulatoru je pisalo mišićna masa,
    na to misliš?
    meni bitno da sam ja zadovoljna, sviđa mi se kako sam čvrsta jedino se baš i ne da špekec oko struka (moja boljka )

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

No frx, krećem čim potamanim sve maline i marelice (dinje, lubenice i smokve)
    Dakle, vidim da ćeš ti kao i ja, imati najbolje trbušnjake u sred zime aj barem smo kompatibilne oko vremena photosessiona

Anchie i Ivana, vi ste se pogubile, sad ću razjasniti tko na što misli, samo da nađem fotke

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    Tu sam :D, je, promjenila mjesto kompu i sada sam zarobljena i znate kaj to nije isprika da se ne vježba.

Jučer w11 danas w12, manje me bole mišići od silnih sklekova ( neke još radim na koljenima) ali happy sam
    Ribice

A kad se samo sjetim vježbanja s full time poslom, djecom, vrtom i još posjete bolnici

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dakle, Ivana misli da je ova skinny fat starija ženska pa je zato obješena.

A ova bodybuilderka joj je najbolja.
    uspjela sam fulati ovu skinifet... strašno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nakon ovih slikica koje ste lijepo stavile, kako da danas preskocim vjezbanje.
    uf a mislial sam lijepo u vrt sjesti, uzivati u citanju knjige. bez nekih vecih napora. ipak pol sata s nekim cu se druziti, pa cu onda sjediti i citati knjigu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dakle, vidim da ćeš ti kao i ja, imati najbolje trbušnjake u sred zime aj barem smo kompatibilne oko vremena photosessiona

nema veze, fotkat ćemo ih u zatvorenom... važno da imamo dokaze

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anchie, pojma nemam za mišićnu masu, to me mm mjerio kaliperom, doduše na onom online kalkulatoru je pisalo mišićna masa,
    na to misliš?
    meni bitno da sam ja zadovoljna, sviđa mi se kako sam čvrsta jedino se baš i ne da špekec oko struka (moja boljka )
    ma polako otići će i on

Mislila sam da si negdje "profi" mjerila, kod mene u teretani imaju vagu na koju staneš i za par sekundi ti očita postotak masnoće, postotak mišića, težinu. Tako da ja obično to napravim prije nego krenem s treninzima.

Sjećam se prije par god, treniram ja ko manijak, hoću još mišićne mase, pazim na prehranu itd. Stanem na tu vagu, i ona pokaže 2 kg više, ja ono u sekundi poludim i kontam "bemti, pa pazim što jedem koji k??".. i onda vidim postotke masnoće i mišića, masnoća otišla par posto dolje, mišići par posto gore i tih 2 kg što sam dobila je čista mišićna masa!! Ajme koja sreća Al da sam se doma vagala, ne bi mi baš bilo svejedno, ne vole žene vidjeti da vaga ide gore

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema veze, fotkat ćemo ih u zatvorenom... važno da imamo dokaze
    ono 5 minuta slave i onda juriš natrag na staro

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo zahvaljujući vama , shvatila sam da sam skinny fat. Nogice i rukice i onda trbuh i maščoba na leđima tako da se sve lijepo spoji s guzicom. Skinny fat ili kako ja zovem Obelix građa. Nogice onda bure i rukice. Sad znam stručni naziv. Što je najbolje obučena izgledam super jer me hlače stisnu pa imam struk, ali u badiću.... još kad gledam fotke... komično. Što je najbolje nisam debela. 170 cm i 63 kg. Prije trudnoće sam imala 57 i izgledala isto. Znam da mi vježbanje pomaže, vježbala sam ja i prije, ajde i pozitivna stvar je da nemam celulit na nogama.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja moram priznati da mi ove slike sa mišićavim ženskama uopče ne izgledaju super, jednostavno mi je to nekako pretjerano. Najviše volim onako da je ženska lijepo formirana, može biti i nešto oblina, ali baš da su ovakvi mišići, to mi je too mač.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a jes zivnula tema i to u sred ljeta.i to dosta novih vjezbacica..a inace se zivne u sijecnju,ono,novogodisnje odluke i te sheme.... ovo je bice motivacija uslijed oskudne ljetnje odjece....

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    Dijete popodne zaspalo, muz na poslu, ja napravila kokice i sjela da odgledam 6w6p. Dolazi muz doma i pita koji film gledam. Ja mu kazem da gledam vjezbe, koje cu vjezbati, jel'... ..
    odvalila sam na ovaj dio,napravila kokice i sjela gledat......

na to misliš?meni bitno da sam ja zadovoljna, sviđa mi se kako sam čvrsta jedino se baš i ne da špekec oko struka (moja boljka )
    prije x stranica je netko stavljao neke linkove tih BF testova,baziraju se skoro iskljucivo na cm u struku,ja sam isla u kalkulator dodavat i oduzimat po 1 cm u struku i odma bi mijenjao postotak BF-a za cca 1 ili 0,5%
    tako da onda tko u startu ima siri struk ce ispasti da ima veci BF nego sto realno ima...

opet ste male sise spominjale,a mene netko prije krstio da to nema veze sa BF-om...a naravno da ima....ja sad nosim grudnjak 32 A...ajd da vidimo tko nosi manji? nema,ne proizvodi se...
    a imam spekeca oko stomka/struka...tako da sam se pomirila s njim,radije malo njega nego doslovno bit daska....a i punomasnih sireva se ne zelim odrec...

dosta vas je sitnih,i ja sam u tom klubu,na cca 53-54kg na 169cm,sise cca 84-85, struk oko 73-74 (em siri prirodno + spekec...uf) a bokovi 93...
    a sto bi ja rado reorganizirala ove prve 2 mjere i uzela iz sredine i nastukala gore...

u planku znam da mogu cca 2:20min, radimo ga cesto....samo,gledate li se vi u ogledalo,propadate li ili bas odrzite liniju? nas trener pocme opominjat oko minute ako guza imalo ode prema dolje...
    i generalno na svim vjezbama,ja bez velikog ogledala ne bi mogla doma vjezbat,ovako nas trener ispravlja jer kad radis npr. 50 burpeeja vec 30ti ima tendenciju da izgleda jako slampavo...
    pa onda cujes dreku:ruke vise ispravi,skupi noge,kako to skaces,brze malo.... e,da nisam rekla da nas trener skroz ne-lose izgleda...a nije gay...ima zenu i 2 djece...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

uh, to je uvijek tako, ja se ubacim u ekipu a onda skužim da su svi 20 kg lakši od mene i govore kako su debeli i visi im ovo i ono
    jel ima neka početnička tema za vježbanje da se tamo prebacim?
    i ja sam danas odradila drugi dan treninga, me proud

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bez brige, ima nas koji smo u temu uletjeli s 90+ kilograma i visjelo je sve na sve strane

Prvi dani su najteži, samo nemoj odustati i za 6 mjeseci će se tebi netko žaliti da ide na početničku temu jer su ovdje svi fit

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ono 5 minuta slave i onda juriš natrag na staro
    Zavisi na koje staro, na staro-staro nikad više, ali na ljetno staro moguće.

Vjerojatno ću imati 2 sebe; ljetna ja i zimska ja (fotkat ću se uvijek zimi )

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    evo zahvaljujući vama , shvatila sam da sam skinny fat. Nogice i rukice i onda trbuh i maščoba na leđima tako da se sve lijepo spoji s guzicom. Skinny fat ili kako ja zovem Obelix građa. Nogice onda bure i rukice. Sad znam stručni naziv. Što je najbolje obučena izgledam super jer me hlače stisnu pa imam struk, ali u badiću.... još kad gledam fotke... komično. Što je najbolje nisam debela. 170 cm i 63 kg. Prije trudnoće sam imala 57 i izgledala isto. Znam da mi vježbanje pomaže, vježbala sam ja i prije, ajde i pozitivna stvar je da nemam celulit na nogama.
    Skinny fat je ipak bolji od fat-fat. Ti možeš odmah graditi mišiće, fat-fat mora puno energije potrošiti da salo izgubi

+ što već dobro izgledaš u odjeći pa nećeš u pasti u depresiju ako nekoga sretneš u fat fazi.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da prijavim redovno vjezbanje na godisnjem - 30DS i BFBM, a danas sam otisla i trcati. 5 km, 36 min, cca 8,5 km/h.
    Ne mogu vjerovati da vjezbam i trcim na godisnjem!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Danas se dosta spominjao core. Kome je slab neka malo pogleda t25 total body circuit. Od 25 minuta treninga, preko pola si u planku. Neke vježbe sam radila prvi put u životu, ima ih u asylum-u. Pred kraj kamera pokaže parket kako je mokar od znoja. Meni od skakanja u planku ispao uložak.
    I nisam mogla pratit u stopu (nisam ni očekivala) ali zadovoljna sam. Idući put će biti bolje sad kad znam koreografiju. I nosila sam tenisice.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Skinny fat je ipak bolji od fat-fat. Ti možeš odmah graditi mišiće, fat-fat mora puno energije potrošiti da salo izgubi

+ što već dobro izgledaš u odjeći pa nećeš u pasti u depresiju ako nekoga sretneš u fat fazi.

Dosta sam danas čitala o skinny fat tipu. Poanta je da je to genetski zaheb. Moram regulirat prehranu, dobit mišićnu masu koja će zakamuflirat saleko, osim toga cardio vježbe koliko sam skužila u takvih tipova kao ja, taloži salo baš na struku, dok ga izgradnja mišićnog tkiva topi. Tako da npr. skinny fat tipovi ne bi smjeli trčati i vozit biciklu, nego nabit kondiciju i onda mišićno tkivo. Kad mišić "rastopi" salo, onda tek možeš oblikovat tjelo prema želji. A dok dobivaš mišićnu masu, dobivaš na težini??
    Ako sam nešto krivo skužila molim da me se ispravi. Ali koliko sam skužila mršaviti i nabijati mišićnu masu u isto vrijeme mogu samo početnici. Inače je to nemoguće. Ili mršaviš ili dobivaš. (??!!)

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da se i ja malo javim, inače dosta redovno čitam temu, ali baš ne pišem.

Nakon što sam odradila 30DS i počela BR, stigla sam do W7, W8 pa sam brljavila 10ak dana i onda kad sam nastavila nekako sam uspjela ozlijediti koljeno. Inače znam imati problema s koljenima. Probala ponovo nakon što mi se malo oporavilo, ali nikako ne mogu raditi te vježbe, a da me koljena ne bole.

Od prošlog tjedna počela sam vježbati Insanity i super mi je. Jako mi se sviđa što ima super zagrijavanje i jako dobro tijekom vježbanja objašnjava kako raditi da se ne bi desila povreda tako da se nadam da ovog puta neće stradati koljeno ili sl. i da ću uspjeti dovršiti do kraja. Do sad se u vježbanju nisam toliko znojila kao kod ovoga (ili je to zbog ovih vrućina ).

Pohvala Kavofob za blog, a i za motivaciju na Facebooku. Dobro dođe kad se svakih par sati pojavi neki motivirajući post.

I za kraj među onim motivacijskim linkovima nekoliko postova prije naišla sam na ovaj https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evey, ja sam isto digla ruke na w7 i w8 jer mi je bilo preteško. Nije zapravo problem u težini nego što ne mogu vježbe izvesti bez da narušim formu i onda riskiram ozljeđivanje... ali vratit ću se uskoro da provjerim jesam li ojačala za nastavak.

Insanity bi se znojila svakako, ali vrućine pomažu

Ova transformacija trbuha je genijalna i odlična motivacija svima koji imaju viška kože od trudnoće (uz pretpostavku da se sve povuklo vježbanjem, ne nožem)

Hvala za pohvalu

Optimistična, možeš li malo objasniti "ili mršaviš ili dobivaš", misliš li na masnoće ili kg? Imaš neki link da pročitam više o skinny fat tipu. Iskreno, ja sam mislila da su skinny fat inzulinski nerezistentne osoba; ne debljaju se jer inzulin obavi svoj posao, ali mlohave su jer ništa ne vježbaju. Nisam znala da imaju većih problema s učvršćivanjem mlohavih dijelova od običnih fat tipova.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Optimisticna, to je tocno. Jedino pocetnici mogu istovremeno nabaciti misic i istopiti salo. Ali to veselje kratko traje.

Nedavno sam bas proucavala ovo jer sam se naivno nadala da je to moguce. I je, ali tolikim puzevim korakom da je zanemarivo.
    U principu se odlucujes ili na masu ili na definiciju, pa si ili u kalorijskom suficitu ili u deficitu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I daaaa.....kako se ova tema razvitlala, suuupeeeer!
    Ja sam tu dugo, ali nikada nije bila ovako zivahna.

Inace, ja ovih dana kuburim s treningom i vremenom. Kako su sada ovi dugi dani, ostanem dugo budna pa se ujutro ne mogu razbuditi za vjezbanje..pa pokusavam utrpati popodne. A to opet ovisi koliko su mi zvijezde naklonjene koji dan.
    Veselim se i pravom godisnjem, bas mi treba. Onih par dana u 6mj mi nije bilo dosta za pravi odmor.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citam vas redovito i jedva cekam da vam se pridruzim..
    Jos neka duuga 2 mjeseca..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •